Πρέπει να σας ποστάρω μια φωτο δικια μου.....οταν ημουν στα 11 μου....οταν το εφτιαξα..... να δειτε πως ειχα κανει χαρτοκοπτική στα σήματα και τα ειχα κολησει με το χαρτί πανω στο μοντελο..... εκει να δειτε ...θα γελατε με την παρτη μου μέχρι δακρυων.

και μετα ενα F-16 το στρώμα χρώματος που ειχε απανω.... εμοιαζε λες και είχες κολήσει ταπετσαρία.
αυτό ειναι μια χαρα.
Θυμαμαι το 95' (ημουν 10 χρονων) μου ειχαν παρει τα Χριστουγεννα ενα Tomcat της Revell αν θυμαμαι καλα (ειχε μπλε κουτι, μπογιες,πινελα, οποτε μαλλον Revell). Το συναρμολογησα γρηγορα γρηγορα και εφτασε η στιγμη του βαψιματος. Επρεπε να βαφτει γκρι συμφωνα με τις οδηγιες, ειδα οτι ηταν γκρι το πλαστικο του κιτ, οποτε γιατι να χανω αδικα χρονο??? Το αφησα ετσι, αβαφο, με μονη εξαιρεση καποια σημεια που ειχαν πεταχτει πιτσιλιες απο χρωμα. (πως τα καταφερα να πιτσιλισω το αεροπλανο βαφοντας τα καθισματα μονο, ενας Θεος ξερει)
Στα σημεια με τις πιτσιλιες περασα λιγο γκρι απο πανω για να καλυφθει η πιτσιλια. Στη συνεχεια εκοψα τα σηματα με το χαρτι μαζι, τα κολλησα με uhu και οταν στεγνωσε η μπογια εκαναν μπαμ οι διαφορες βαμμενου-αβαφου. Ηταν η πρωτη μου παραλλαγη σε μοντελο

Καποια στιγμη αργοτερα το ξαναεβαψα ολοκληρο μαζι με τα decals και το χαρτι τους και κολλησα decals απο hornet οταν πλεον ειχα μαθει πως ξεκολλανε απο το χαρτι.

Το εχω ακομα το μοντελο κατεστραμενο στη ντουλαπα...