Αποστολέας Θέμα: Η πρωτη εμφανιση του επετειακου No 2 "RF-4E της 348 Μ.Τ.Α"  (Αναγνώστηκε 48978 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Sjmygian

• Scale 1/35
  • *
  • modelclub.gr
Απ: Η πρωτη εμφανιση του επετειακου No 2 "RF-4E της 348 Μ.Τ.Α"
« Απάντηση #200 στις: Μαΐου 28, 2008, 09:28:24 μμ »
Μια παράκληση παιδιά, η οποία έγινε και από άλλους, αλλά η κατάσταση λίγο δύσκολο να επανέλθει απ' ότι φαίνεται. Η άδεια δόθηκε, οι φωτό μπήκαν, ήδη έχουν δημοσιευτεί στο scramble.nl, επομένως ας μην το συζητάμε άλλο. Ότι έγινε έγινε. Ίσως η απόφαση ήταν παρεξηγήσιμη, αλλά άρθηκε. Μπορεί το topic να επανέλθει σε topic κριτικής (θετικής αρνητικής δεν έχει σημασία) του επετειακού και της τελετής αυτής καθεαυτής. Έχετε δει  πολλοί στο παρελθόν σε  κάποια τελετή χαμηλή διέλευση και άνοδο με διαδοχικά roll σαν αυτή που πραγματοποίησε το επετειακό στη Λάρισα. Sorry αν δεν το πρόσεξα, αλλά νομίζω ότι δεν αναφέρθηκε πουθενά. Αυτή, όπως και άλλες σκηνές αξίζουν να αναφερθούν για να βάλουν στο κλίμα και αυτούς που δεν ήταν, ώστε να προσπαθήσουν και αυτοί να παραστούν στην επόμενη εκδήλωση. Και τέτοιες σκηνές δεν περιγράφονται με μια παραπάνω ή μια λιγότερη φωτό είναι η αλήθεια.

Δεν εκπροσωπώ εννοείται τα παιδιά που έβαψαν το αεροσκάφος, ούτε αυτούς που διοργάνωσαν την τελετή, που εργάστηκαν για το λεύκωμα,  για το επετειακό patch, ακόμη και αυτούς που φρόντισαν για τις μπύρες που μας ξεδίψασαν μετά από τόσες ώρες στον ήλιο. Όμως αν ήμουν στη θέση τους και διάβαζα ένα topic σαν και αυτό, μόνο απογοήτευση θα ένοιωθα. Ας μπουν οι καταγγελίες στο αντίστοιχο παλιό topic (θεωρητικά μιλώντας) και όλα τα υπόλοιπα σχετικά με την τελετή και το αεροσκάφος ας συνεχίσουν να μπαίνουν εδώ. Δεν ξέρω αν εγώ είμαι ο περίεργος, αλλά το τελευταίο που θα είχα να συζητήσω μετά την εμπειρία της προηγούμενης Παρασκευής είναι αν θα μπορέσω να ανεβάσω ή όχι τις φωτογραφίες μου στο ίντερνετ. Ας προσπαθήσουμε να επικεντρωθούμε σε κάτι πιο θετικό από αυτό.
::good_job_smilie:: ::101:: ::101::  ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια
--------------------------------------------------
clopy & paste
επειδή και η αντιγραφή θέλει μυαλό

Αποσυνδεδεμένος Sjmygian

• Scale 1/35
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #201 στις: Μαΐου 28, 2008, 09:37:45 μμ »
Σχετικά με την άνοδο του επετειακού μετά την χαμηλή διέλευση, δυστυχώς είδα μικρό κομμάτι της, μια και ήμουν αρκετά κοντά στο υπόστεγο, το οποίο "έκρυβε" μέρος του ελιγμού  :cry: :cry:

Ακόμη και έτσι όμως, το κομμάτι που είδα ήταν τρομερό  :shock:

Προσωπικά, περισσότερο μου άρεσε το break των αεροσκαφών, το ένα μετά το άλλο  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Εκείνο που θα ήθελα λίγο περισσότερο, ήταν να ήταν λίγο πιο θορυβώδης οι διελεύσεις, αλλά κατανοώ ότι η παρουσία πολλών επισκεπτών, η γειτνίαση με την Λάρισα καθώς και η ανάγκη να μην "επισκιαστούν" οι λόγοι του Διοικητή και του Μοιράρχου, επέβαλαν την κάπως "σεμνή" (από ηχητικής απόψεως) παρουσίαση
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια
clopy & paste

Αποσυνδεδεμένος DimBoud

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Τρίκαλα
  • Phabulous Photographer Phantom Phan
    • Το Blog μου
« Απάντηση #202 στις: Μαΐου 28, 2008, 10:22:42 μμ »
Και μία ερώτηση: στο scramble.nl βρήκα την παρακάτω φωτογραφία από μία διέλυση.

Κοιτάξτε το καπνό από το τέταρτο:

σε συνδυασμό με αυτή:

Έχουν τα ελληνικά RF-4 τη δυνατότητα άφεσης καπνού επιδείξεων; Δεν το γνώριζα...

Αποσυνδεδεμένος PanPan

• Παναγιώτης :)
  • Moderator
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Αθήνα
  • xtracolor!!!!!!!!!!!!!!!!!!
« Απάντηση #203 στις: Μαΐου 28, 2008, 10:25:40 μμ »
 η θυρίδα στην κάτω φωτό είναι η θυρίδα του αλεξιπτώτου πέδησης.... :wink:

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #204 στις: Μαΐου 28, 2008, 10:27:21 μμ »
Αυτό που κάνει ο Νο3, είναι απόρριψη καυσίμου, από "Τ", που βρίσκεται κάτω από το ουριαίο...

Αποσυνδεδεμένος DimBoud

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Τρίκαλα
  • Phabulous Photographer Phantom Phan
    • Το Blog μου
« Απάντηση #205 στις: Μαΐου 28, 2008, 10:32:44 μμ »
Ναι, την ξέρω την θυρίδα του αλεξίπτωτου.. Την άλλη την απόρριψης καυσίμου δεν ήξερα.. Thanks!

Και μία άλλη ερώτηση: Πήρατε είδηση στο διαδίκτυο καμμιά άλλη αντίστοιχη εκδήλωση ή επετειακό; Γιατί αν ήταν η μόνη, είμασταν πολύ τυχεροί που είμασταν εκεί..

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #206 στις: Μαΐου 29, 2008, 12:24:33 πμ »
Για να βάλουμε τα πράγματα σε μια τάξη και να ξεμπερδεύουμε με το θέμα των φωτογραφιών...

Στο Modelclub, όλοι έχουν τη δυνατότητα να πουν την άποψή τους. Καλώς ή κακώς όμως, τη πολιτική του την χαράζει η ομάδα διαχείρισης. Εμείς χαράσσουμε τη γραμμή, και καλούμε τα μέλη να την ακολουθήσουν, όσον αφορά την παρουσία τους εδώ.
Έξω από το Modelclub, μπορεί  ο καθένας να κάνει ότι θέλει όχι όμως εδώ... Αν κάποιος διαφωνεί, δε συμμετέχει στη συγκεκριμένη συζήτηση. Και δεν κριτικάρει την απόφασή μας...
Ρίξτε και μια ματιά στους όρους χρήσης, που αποδεχθήκατε όταν αποφασίσατε να γίνετε μέλη. Οι λόγοι που συμβαίνει αυτό είναι πολλοί. Αν γίνει κάτι, πρώτα το δικό μας κεφάλι θα μπει στον ντορβά, και μετά το δικό σας. Γι αυτό λοιπόν αφήστε να κρίνουμε εμείς το πώς, το τι και το γιατί σε τέτοιου είδους θέματα.

Προσέχετε όλοι, τι φωτογραφίες και βίντεο ανεβάζετε στο forum αλλά και στο internet γενικότερα. Είπαμε ότι οι καλοί μας φίλοι δεν θα  περιμένουν το ταπεινό μέλος του Modelclub για να μάθουν ότι χρειάζονται, αυτό όμως δε σημαίνει πως θα πρέπει να τους τα δίνουμε στο πιάτο, για να επιβεβαιώνουν όσα ξέρουν... Η σημασία των φωτογραφιών μιας Πολεμικής Μοίρας,σε ένα μοντελιστικό φόρουμ,έχει να κάνει αποκλειστικά με το αεροσκάφος και τις όποιες λεπτομέρειες μας ενδιαφέρουν πάνω σ αυτό.
Αν σε κάποια φωτογραφία που βγάλατε φαίνεται κάποιο πρόσωπο στελέχους ή κάποιο κτίριο, επεξεργαστείτε την έτσι ώστε να καλύψετε ότι πρέπει να καλυφθεί, ή cropάρετέ την ώστε να φαίνεται μόνο το αντικείμενο που θέλετε. Αν δε μπορείτε ή αν δεν ξέρετε να το κάνετε ζητήστε βοήθεια, ή αν δεν είσαστε σίγουροι, μη βάλετε καθόλου τη φωτογραφία...

Να θυμάστε πάντα πώς όλοι έχουμε στο αρχείο μας φωτογραφίες από θέματα που δεν πρέπει ποτέ να "ανέβουν". Και δεν θα ανέβουν...
Υπάρχουν πολλά σημεία σε φαινομενικά απλές φωτογραφίες που μαρτυρούν πράγματα που δεν πρέπει να γίνονται γνωστά.
Το να ανεβάσει κάποιος τέτοιες φωτογραφίες, δεν τον "ανεβάζει" στα μάτια των υπόλοιπων μελών. Αντιθέτως μας φέρνει όλους μας σε δύσκολη θέση. Πώς θα μπορέσουν να μας εμπιστευθούν πάλι σαν ομάδα, όταν οι ίδιοι δε φροντίζουμε να στεκόμαστε στο ύψος των περιστάσεων? Είναι σίγουρο πώς φέραμε σε πολύ δύσκολη θέση τον κο Μοίραρχο και την ίδια την Μοίρα. Αν σε 3 πχ μήνες ζητήσουμε για κάποιο λόγο να επισκεφθούμε τη μοίρα του, με τι καρδιά θα μας δώσει άδεια, αν δεν έχουμε φροντίσει οι ίδιοι να φανούμε άξιοι της εμπιστοσύνης του? Ζητάμε από την ΠΑ, να εκσυγχρονιστεί, να έρθει πιο κοντά σε εμάς, που την αγαπάμε και την υποστηρίζουμε... Εμείς πότε θα εκσυγχρονιστούμε και θα βάλουμε μυαλό? Πότε θα μάθουμε να αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις με μέτρο και γνώμονα το κοινά αποδεκτό σωστό?
Μια δική σας πράξη, σωστή ή λάθος, μπορεί να χαρακτηρίσει πολύ εύκολα και γρήγορα, την ομάδα στην οποία ανήκετε και να την φέρει σε δύσκολη θέση.

Ηρεμήστε λοιπόν, και παρακαλούμε ακολουθήστε τις οδηγίες μας, τώρα και στο μέλλον.
Αφήστε μας να οργανώσουμε το πράγμα όπως πρέπει και όπως ξέρουμε ότι θα έχει το καλύτερο αποτέλεσμα για όλους μας.
Παρακαλούμε να δείξετε καλή πίστη στους διαχειριστές και να ακολουθείτε τις οδηγίες μας.

Η διαχείριση του modelclub.gr

Αποσυνδεδεμένος phantomphlyer

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Bogotá
  • Stay SPOOKED in Bogotá
    • delivery-volos.gr
« Απάντηση #207 στις: Μαΐου 29, 2008, 12:33:02 πμ »
Και μία άλλη ερώτηση: Πήρατε είδηση στο διαδίκτυο καμμιά άλλη αντίστοιχη εκδήλωση ή επετειακό; Γιατί αν ήταν η μόνη, είμασταν πολύ τυχεροί που είμασταν εκεί..

Πριν κάνα δυο εβδομάδες είδα ότι οι Γερμανοί είχαν μπει στη διαδικασία ετοιμασίας επετειακού α/φους, αλλά πέρα απ αυτό τίποτα επίσημο!
Συγκεκριμένα είχα εντοπίσει μια από τις προτάσεις για επετειακό διάκοσμο...

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #208 στις: Μαΐου 29, 2008, 12:33:38 πμ »
Φωτογραφιες οι οποιες κρινουμε πως πρεπει να αφαιρεθουν απο το συγκεκριμενο topic θα αφαιρεθουν σε συντομο χρονο.

Αποσυνδεδεμένος fisherman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χανιά
    • http://hafcphotos.cs.net/
« Απάντηση #209 στις: Μαΐου 29, 2008, 07:45:56 πμ »
Δεν γνωρίζω πόσο επίσημη ήταν η πρόταση που φαίνεται στο σχέδιο που παρέθεσε ο PhantomPhlyer, αλλά όντως έχει δίκιο ότι κάτι ετοιμαζόταν. Δεν είναι περίεργο άλλωστε, αφού τα επετειακά της Luftwaffe μπορούν να γεμίσουν ολόκληρο βιβλίο. Όχι να περιαυτολογήσουμε, αλλά αν ήταν αυτή η πρόταση, κρίμα που δεν ολοκληρώθηκε :twisted:

Οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι τελικά η Luftwaffe αποφάσισε να μην συμμετάσχει το Phantom σε εναέριες επιδείξεις φέτος, και αν είναι έγκυρες, στο θέμα της επετείου του Phantom, το αεροσκάφος της 348 παίζει μόνο του στην Ευρώπη, αφού πολύ δύσκολα οι γείτονες θα ετοιμάσουν κάτι. Δεν το έχουν κάνει τόσα χρόνια και ελπίζω να μην το κάνουν και φέτος. Εξαιρούνται φυσικά οι Ιάπωνες που βάφουν επετειακά και για τα γεννέθλια του Μοίραρχου (που λέει ο λόγος), οπότε σίγουρα κάτι θα ετοιμάσουν. Είναι όμως μακριά και μάλλον δεν μας επηρεάζουν. ʼρα οι προοπτικές είναι καλές, το αεροπλάνο είναι ήδη ένας θρύλος και το μόνο που μένεi είναι να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην 348 στο RIAT.

ΥΓ: Γιώργο (trelas) πως δεν σκέφτηκες και εσύ κάτι τέτοιο? Θα πέταγες μερικούς κουβάδες χρώμα στο αεροπλάνο. Θα το απογειώνατε πριν στεγνώσει το χρώμα για να απλώσει προς τα πίσω και το επετειακό θα ήταν έτοιμο :twisted: :twisted: :twisted:
Γιώργος Ψαρράς

Αποσυνδεδεμένος kongrigo

• ΔΩΣΤΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ PATCHES!!!
  • Scale 1/48
  • *
  • ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ PATCHES !!!
« Απάντηση #210 στις: Μαΐου 29, 2008, 09:12:34 πμ »
Σε 14 σελίδες γεμάτο γνώμες για το θέμα θα κάνω ένα δεύτερο και τελευταίο post.

Με όλη αυτήν την «συζήτηση» περί δημοσίευσης ή όχι φωτογραφιών ελπίζω, τελικά, να μην βρει κάποιος από την Μοίρα τον μπελά του.

Και ελπίζω στο μέλλον, κάποιος Μοίραρχος να τολμήσει  να βάψει επετειακό και να κάνει εκδήλωση και να δεχθεί ξένους ως προς την αεροπορία.

Αυτή είναι η γνώμη μου.
Ως ηγήτορες των ιδεών μας, πρέπει να αντεπεξέλθουμε στις πιέσεις των ιδανικών μας..

[/u

Αποσυνδεδεμένος trelas3

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Αthanasiadis George
« Απάντηση #211 στις: Μαΐου 29, 2008, 09:30:28 πμ »
Δεν γνωρίζω πόσο επίσημη ήταν η πρόταση που φαίνεται στο σχέδιο που παρέθεσε ο PhantomPhlyer, αλλά όντως έχει δίκιο ότι κάτι ετοιμαζόταν. Δεν είναι περίεργο άλλωστε, αφού τα επετειακά της Luftwaffe μπορούν να γεμίσουν ολόκληρο βιβλίο. Όχι να περιαυτολογήσουμε, αλλά αν ήταν αυτή η πρόταση, κρίμα που δεν ολοκληρώθηκε :twisted:

Οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι τελικά η Luftwaffe αποφάσισε να μην συμμετάσχει το Phantom σε εναέριες επιδείξεις φέτος, και αν είναι έγκυρες, στο θέμα της επετείου του Phantom, το αεροσκάφος της 348 παίζει μόνο του στην Ευρώπη, αφού πολύ δύσκολα οι γείτονες θα ετοιμάσουν κάτι. Δεν το έχουν κάνει τόσα χρόνια και ελπίζω να μην το κάνουν και φέτος. Εξαιρούνται φυσικά οι Ιάπωνες που βάφουν επετειακά και για τα γεννέθλια του Μοίραρχου (που λέει ο λόγος), οπότε σίγουρα κάτι θα ετοιμάσουν. Είναι όμως μακριά και μάλλον δεν μας επηρεάζουν. ʼρα οι προοπτικές είναι καλές, το αεροπλάνο είναι ήδη ένας θρύλος και το μόνο που μένεi είναι να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην 348 στο RIAT.

ΥΓ: Γιώργο (trelas) πως δεν σκέφτηκες και εσύ κάτι τέτοιο? Θα πέταγες μερικούς κουβάδες χρώμα στο αεροπλάνο. Θα το απογειώνατε πριν στεγνώσει το χρώμα για να απλώσει προς τα πίσω και το επετειακό θα ήταν έτοιμο :twisted: :twisted: :twisted:

Το σκεφτηκα πολλες φορες να το κανω  οταν η κουραση και η υπομονη μου ειχαν εξαντληθει οχι ομως σε αυτο το αεροσκαφος ...αλλα σε κατι αλλα πιο μπελλαλιδικα εδω ειχαμε συνεργασια και χερια αρκετα

• Scale 1/35
  • *
  • Stay SPOOKED in Bogotá
    • delivery-volos.gr
« Απάντηση #212 στις: Μαΐου 29, 2008, 10:21:03 πμ »

Το παραπανω σχεδιο ηταν προταση φαντομα πιλοτου της GAF...

Αποσυνδεδεμένος Orion

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Ηράκλειο Κρήτη
    • http://www.anaxaitisi.gr
« Απάντηση #213 στις: Μαΐου 29, 2008, 10:45:48 πμ »
Και κάτι άσχετο με το θέμα αλλα σχετικό με τις φωτογραφίες γενικότερα που το ξεχάσαμε και σας ενδιαφέρει.

Καλά είναι να βάλετε ένα copyright δικό σας σε ένα διακριτικό σημείο που να μήν ενοχλεί (π.χ κάτω δεξιά) ώστε να μήν αναδημοσιεύονται σε άλλα forums και άν γίνεται αυτό τότε καλύτερα να έχει στοιχεία του φωτογράφου ή του Forum που τις δημοσίευσε αρχικά.

Copyright φωτογραφιών

Όποιος θέλει μπορεί να κετεβάσει αυτό το μικρό freeware πρόγραμμα που κάνει αυτήν την δουλειά μαζικά (εγώ αυτό χρησιμοποιώ συνήθως για απλά πράγματα)

http://rapidshare.com/files/118507037/bc.zip

Το έχω βάλει direct δέν χρειάζεται να έχετε λογαριασμό για να το κατεβάσετε, ούτε εγκατάσταση θέλει.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε το .Net framework 1.1 ή 2.0

1.1
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=262D25E3-F589-4842-8157-034D1E7CF3A3&displaylang=en&displaylang=en

2.0
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=0856EACB-4362-4B0D-8EDD-AAB15C5E04F5&displaylang=en

Όποιος έχει Photoshop μπορεί να κάνει και αυτήν την διαδικασία

http://www.dphotojournal.com/watermarking-adding-copyright-with-photoshop

Για να διαφυλάξετε καί τα πνευματικά σας δικαιώματα παράλληλα.

Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων Πολεμικής Αεροπορίας

http://www.anaxaitisi.gr

Αποσυνδεδεμένος mirrage

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #214 στις: Μαΐου 29, 2008, 11:10:45 πμ »
Το συγκεκριμένο γερμανικό αεροπλάνο δίχνει τον ρινόκερο του οποίου το σχήμα βγαίνει
από λέξεις που έχουν τοποθετηθεί κατάλληλα.
Είναι πολύ καλό κατά την γνώμη μου.

Παναγιώτης Ελ Σισι

Αποσυνδεδεμένος fisherman

• Scale 1/35
  • *
    • http://hafcphotos.cs.net/
« Απάντηση #215 στις: Μαΐου 29, 2008, 11:43:44 πμ »
Το συγκεκριμένο γερμανικό αεροπλάνο δίχνει τον ρινόκερο του οποίου το σχήμα βγαίνει
από λέξεις που έχουν τοποθετηθεί κατάλληλα.
Είναι πολύ καλό κατά την γνώμη μου.

Αν είναι έτσι πάω πάσο. Η αλήθεια είναι ότι στη συγκεκριμένη ανάλυση ούτε τον ρινόκερο, ούτε τις λέξεις (πριν την επισήμανση κατάλαβα).  :(
Γιώργος Ψαρράς

Αποσυνδεδεμένος mirrage

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #216 στις: Μαΐου 29, 2008, 11:46:48 πμ »
Οτι είναι λέξεις το βλέπω αλλά το τι λένε ούτε εγώ το έχω καταλάβει ακόμα.

Παναγιώτης Ελ Σισι

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #217 στις: Μαΐου 29, 2008, 11:49:15 πμ »

Μονο PHANTOM πρεπει να γραφουν...

• Scale 1/35
  • *
  • Stay SPOOKED in Bogotá
    • delivery-volos.gr
« Απάντηση #218 στις: Μαΐου 29, 2008, 11:50:02 πμ »

Μονο PHANTOM πρεπει να γραφουν...

ετσι.... ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος Sjmygian

• Scale 1/35
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #219 στις: Μαΐου 29, 2008, 12:08:06 μμ »
Μερικές λέξεις που αναγνώρισα, πράγματι γράφουν Phantom.

Πιθανώς όλο το "άσπρο" να αποτελείται από την λ'εξη Phantom γραμμένη σε διάφορα μεγέθη γραμματοσειράς, αλλά η φωτογραφία δεν είναι τόσο καλή για να το πώ με σιγουριά
clopy & paste

• Scale 1/35
  • *
  • Stay SPOOKED in Bogotá
    • delivery-volos.gr
« Απάντηση #220 στις: Μαΐου 29, 2008, 12:23:29 μμ »
οπως είπαμε και πιο πάνω...η λέξη είναι μια, σίγουρα! ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος manos 88

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #221 στις: Μαΐου 30, 2008, 12:15:24 πμ »
μπραβο παιδια σας ζηλευω πολυ
καταπληκτικες οι φωτο σας
 ::proskino::στους δημιουργους αυτου του υπεροχου (κατα την ταπεινη μου αποψη)κομψοτεχνήματος

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #222 στις: Μαΐου 30, 2008, 12:27:29 πμ »
Είναι μεγάλο σχετικά αρχείο  ::arrowred::
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος DimBoud

• Scale 1/72
  • *