Αποστολέας Θέμα: Η πρωτη εμφανιση του επετειακου No 2 "RF-4E της 348 Μ.Τ.Α"  (Αναγνώστηκε 48996 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος DimBoud

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Τρίκαλα
  • Phabulous Photographer Phantom Phan
    • Το Blog μου
Απ: Η πρωτη εμφανιση του επετειακου No 2 "RF-4E της 348 Μ.Τ.Α"
« Απάντηση #100 στις: Μαΐου 23, 2008, 11:34:58 μμ »
Έσβησα κατα λάθος το βιντεάκι με αυτό τον σχηματισμό που "σπάει" και έχω ξενερώσει.. Αν έχει κάποιος σε βίντεο ας κάνει τον κόπο..

Αποσυνδεδεμένος DimBoud

• Scale 1/72
  • *
    • Το Blog μου
« Απάντηση #101 στις: Μαΐου 23, 2008, 11:50:55 μμ »
Μερικές και απο μένα:

και μία κορυφαία πατέντα:

Αποσυνδεδεμένος DimBoud

• Scale 1/72
  • *
    • Το Blog μου
« Απάντηση #102 στις: Μαΐου 24, 2008, 12:00:12 πμ »

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #103 στις: Μαΐου 24, 2008, 12:10:25 πμ »
Η πατέντα είναι πράγματι πολύ καλή :!: :!: :!:
Επίσης σε μία φώτο διακρίνω γνωστά μέλη του modelclub.
 :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος xaris_the greek

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • ΠΑΡ ΕΚΑΣΤΟΝ ΤΕΓΓΟΝΤΑΣ ΤΑΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ
« Απάντηση #104 στις: Μαΐου 24, 2008, 12:23:03 πμ »
Επίσης σε μία φώτο διακρίνω γνωστά μέλη του modelclub.

Α τα παλιόπιαδα...

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: πειραιας
« Απάντηση #105 στις: Μαΐου 24, 2008, 01:53:11 πμ »
Μετά από επικοινωνία με το Δκτη της 348 ΜΤΑ σας μεταφέρω επίσημα την παράκληση για αποφυγή δημοσίευσης φωτογραφιών του επετειακού αεροσκάφους για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Αναλαμβάνω προσωπικά να σας ενημερώσω σε λίγες μέρες πότε ακριβώς δε θα υπάρχει πλέον λόγος για ανάλογο περιορισμό.

ευχαριστουμε για την ενημερωση,θα τηρηθει ::salut::

Εφ΄όσον ζητήθηκε κάτι τέτοιο πρέπει να το τηρήσουμε.

Πάντως αυτό όλο το "παιχνιδάκι" μου μοιάζει με παιδικό ανέκδοτο.Σου το λέω,αλλά μην το πείς.Σου το δείχνω,αλλά κάνε πως δεν το είδες.
       Μυστικοπάθεια καί παιδιάστικα καμώματα.

Αφού θες να μην βγεί στη φόρα,μην το δείχνεις.Τί σκοπό έχουν τότε οι ανοιχτές εκδηλώσεις ?
       Δικαίωμα σου είναι αν θες να το κρατήσεις κρυφό να το κάνεις.Στρατός είσαι άλλωστε.Αλλά κράτα το κρυφό γιά όλους καί εμφάνισέ το όποτε νομίζεις.
       Ας γίνει κάποτε κάτι σωστό από την αρχή μέχρι το τέλος.

Αυτή την στιγμή κάποιοι έχουν το συγκεκριμένο θέμα στις φωτογραφικές τους μηχανές καί στους υπολογιστές τους.Ποιό το νόημα να μην το δείξουν σε άλλους ? Έτσι η αλλιώς έχει διαρρεύσει.

Αλλά κάτι λένε γιά λογική καί στρατό...................

Περιμένω πάντως να μάθω καί την αιτία γι αυτή την κίνηση.Ίσως καί να έχουν δίκιο οι άνθρωποι καί να τους τα "χώνω" τσάμπα.
      Ελπίζω μόνο να μην έχουν υποσχεθεί τίποτα αποκλειστικότητες σε έγκριτα περιοδικά του χώρου..........
      Ας κάνουμε λοιπόν όλοι εμείς οι "άτυχοι" υπομονή.Θα το δείξουν καί σ΄εμάς.

Αποσυνδεδεμένος Orion

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Ηράκλειο Κρήτη
    • http://www.anaxaitisi.gr
« Απάντηση #106 στις: Μαΐου 24, 2008, 02:43:44 πμ »
H εκδηλώσεις στην Λάρισα για αυτό το τριήμερο είναι κλειστές στο κοινό, επομένως η παράκληση της μονάδος είναι σωστή κατά την γνώμη μου.

Δεν τρέχει τίποτε να δημοσιευθούν οι φωτογραφίες του επετειακού σε μερικές ημέρες, οι λόγοι δεν νομίζω πώς μας αφορούν. Εμείς σε αυτού του είδους τις εκδηλώσεις είμαστε απλοί επισκέπτες ή φιλοξενούμενοι και οφείλουμε να σεβόμαστε τις όποιες επιθυμίες έχουν οι μονάδες ειδικά αυτές που αφορούν οπτικοακουστικό υλικό.

Δεν χρειάζεται να το κάνουμε θέμα.

Σημασία έχει ότι έγινε η ενημέρωση στα forums, η ανταπόκριση ήταν άμεση και σεβόμαστε όλοι την επιθυμία της 348.

Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων Πολεμικής Αεροπορίας

http://www.anaxaitisi.gr

Αποσυνδεδεμένος VM

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: ΑΘήνα
« Απάντηση #107 στις: Μαΐου 24, 2008, 10:07:01 πμ »
Αν και προλαβα να κατεβασω το αρχειο δεν προκειται να κανω καμμια upload...respect.... ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος trelas3

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Αthanasiadis George
« Απάντηση #108 στις: Μαΐου 24, 2008, 11:19:33 πμ »
 Το θεμα με το αν θα το δειξουμε η οχι μου εχει χαλασει την διαθεση την λογικη  δεν την καταλαβαινω αλλα οτι διαταξουν ::salut::
ειμαι αντιθετος παντως στην λογικη της μη δημοσιοτητας ακομα.....ειναι μια συλλογικη δουλεια και δεν αποφασιζω εγω αλλα  υπομονη :mrgreen:

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #109 στις: Μαΐου 24, 2008, 12:49:33 μμ »
Για να το ξεκαθαρίσουμε και από άλλη σκοπιά. Στην εκδήλωση τραβήχτηκαν άπειρες φωτογραφίες και video και υπήρχαν τουλάχιστον δύο απεσταλμένοι περιοδικών του ειδικού τύπου. Είναι βέβαιο ότι το υλικό έχει διαρρεύσει παντού. Σημασία έχει η δική μας στάση ως forum. Στο κάτω κάτω κανένα δε μπορούμε να ελέγξουμε ιδιωτικά και φυσικά δεν έχουμε ούτε το δικαίωμα, ούτε την αρμοδιότητα. Αυτό είναι δουλειά άλλων.

Αν είσασταν υπεύθυνοι όμως και διέρρεε υλικό που ζητήσατε να μη διαρρεύσει, τι θα κάνατε στο μέλλον; Συμπέρασμα: Κι εγώ τράβηξα φωτογραφίες και πολύ καλές, δημοσιεύσιμες που λένε. Όμως θα σεβαστώ τη θέληση του Μοιράρχου, όχι μόνο γιατί είναι φίλος μου και έχουμε μοιραστεί πολλά στο παρελθόν στον αέρα και το έδαφος, αλλά γιατί έτσι επιβάλλει η ηθική μου. Από όσο έχω διαπιστώσει και η ηθική του forum είναι ίδια με τη δική μου και ανώτερη πολλές φορές. Ας κάνουν οι άλλοι ότι θέλουν.

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: πειραιας
« Απάντηση #110 στις: Μαΐου 24, 2008, 12:55:56 μμ »
Για να το ξεκαθαρίσουμε και από άλλη σκοπιά. Στην εκδήλωση τραβήχτηκαν άπειρες φωτογραφίες και video και υπήρχαν τουλάχιστον δύο απεσταλμένοι περιοδικών του ειδικού τύπου. Είναι βέβαιο ότι το υλικό έχει διαρρεύσει παντού. Σημασία έχει η δική μας στάση ως forum. Στο κάτω κάτω κανένα δε μπορούμε να ελέγξουμε ιδιωτικά και φυσικά δεν έχουμε ούτε το δικαίωμα, ούτε την αρμοδιότητα. Αυτό είναι δουλειά άλλων.

Αν είσασταν υπεύθυνοι όμως και διέρρεε υλικό που ζητήσατε να μη διαρρεύσει, τι θα κάνατε στο μέλλον; Συμπέρασμα: Κι εγώ τράβηξα φωτογραφίες και πολύ καλές, δημοσιεύσιμες που λένε. Όμως θα σεβαστώ τη θέληση του Μοιράρχου, όχι μόνο γιατί είναι φίλος μου και έχουμε μοιραστεί πολλά στο παρελθόν στον αέρα και το έδαφος, αλλά γιατί έτσι επιβάλλει η ηθική μου. Από όσο έχω διαπιστώσει και η ηθική του forum είναι ίδια με τη δική μου και ανώτερη πολλές φορές. Ας κάνουν οι άλλοι ότι θέλουν.

Μα είναι φανερό πως όλοι στο forum κρατούν την ίδια στάση,η οποία βέβαια είναι καί απόλυτα σωστή.Αυτό δείχνει καί το επίπεδο του forum.Η πρακτική όμως αυτών που αποφασίζουν είναι κατά την γνώμη μου λάθος.
   Την αναφορά μου στα περιοδικά την έκανα τυχαία.Ελπίζω να βγω λάθος σ΄ αυτά που έγραψα στο προηγούμενο ποστ καί να μην υπάρχει δόλος στη μέση ή χρήμα..........Γιατί θα είναι κρίμα.

Αποσυνδεδεμένος hioniam

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #111 στις: Μαΐου 24, 2008, 01:02:13 μμ »
Και γιατι οι εκδηλωσεις για την 348
να ειναι κλειστες στο κοινο;

Με τα (τα πολλα, τα παρα πολλα )χρηματα
του Ελληνα φορολογουμενου δεν βαφονται
και πετουν αυτα τα αεροπλανακια;

Oταν αεροποριες οπως η Αμερικανικη
οργανωνουν "ειδικες μερες κοινου" και
με καθε τροπο θελουν την επαφη με το κοινο
οι δικοι μας "κλεινουν" τις πορτες!

Και για να μην το ξεχασω:

Aν η εκδηλωσεις ηταν κλειστες στο κοινο
τοτε πώς καποιοι πηγαν;

Πώς το ελεγε ο Orwell στη "Φαρμα των Ζωων";
"Ολα τα ζωα ειναι ισα μεταξυ τους μερικα
ομως  ειναι πιο ισα απο τα αλλα"

Και για την υπογραφη
Ενας θυμωμενος Phantomakias

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #112 στις: Μαΐου 24, 2008, 01:12:30 μμ »
Για τα μέλη του modelclub υπήρξε ειδική άδεια, ας ερχόσουν.

Αποσυνδεδεμένος hioniam

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #113 στις: Μαΐου 24, 2008, 01:39:02 μμ »
Και γιατι να υπαρχει ειδικη αδεια για
τα μελη του modelclub παρακαλω;

hioniam

Αποσυνδεδεμένος 337.x

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΙΑ
  • modelclub.gr
« Απάντηση #114 στις: Μαΐου 24, 2008, 01:46:59 μμ »
geia sou file (h.a.f)
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ FANTOMAS

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #115 στις: Μαΐου 24, 2008, 01:49:07 μμ »
Γιατί είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που θέλουν να βλέπουν την ΠΑ, όσο το δυνατόν πιο δυνατή, πιο σίγουρη, πιο κοντά στον απλό κόσμο που λες παραπάνω, που έχουμε δώσει καιρό τώρα τα διαπιστευτήριά μας, "τι καπνό φουμάρουμε" δηλαδή, που έχουμε μεγαλώσει μέσα στα αεροδρόμια (πραγματικά και νοητά κάποιοι) και λατρεύουμε την αεροπορική ιδέα. Από μόνα τους αυτά δε λένε τίποτα, αλλά αν το δεις από τη σκοπιά της ΠΑ, που έχουμε τα μέσα της σαν δείγμα και τιμούμε συνεχώς τα χρώματά της με τα μοντέλα μας, ίσως να είναι μια μικρή αναγνώριση προς το πρόσωπό μας... Εξάλλου και άλλοι σύλλογοι-ομάδες είχαν αποκτήσει άδεια εισόδου... Όπως τα παιδιά από την Αναχαίτιση...

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #116 στις: Μαΐου 24, 2008, 02:17:00 μμ »
Γιατί είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που θέλουν να βλέπουν την ΠΑ, όσο το δυνατόν πιο δυνατή, πιο σίγουρη, πιο κοντά στον απλό κόσμο που λες παραπάνω, που έχουμε δώσει καιρό τώρα τα διαπιστευτήριά μας, "τι καπνό φουμάρουμε" δηλαδή, που έχουμε μεγαλώσει μέσα στα αεροδρόμια (πραγματικά και νοητά κάποιοι) και λατρεύουμε την αεροπορική ιδέα. Από μόνα τους αυτά δε λένε τίποτα, αλλά αν το δεις από τη σκοπιά της ΠΑ, που έχουμε τα μέσα της σαν δείγμα και τιμούμε συνεχώς τα χρώματά της με τα μοντέλα μας, ίσως να είναι μια μικρή αναγνώριση προς το πρόσωπό μας... Εξάλλου και άλλοι σύλλογοι-ομάδες είχαν αποκτήσει άδεια εισόδου... Όπως τα παιδιά από την Αναχαίτιση...

Συμφωνώ απόλυτα, κι ας μη χρειάζομαι άδεια εισόδου :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Sernak

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Που είπες;;
« Απάντηση #117 στις: Μαΐου 24, 2008, 02:42:42 μμ »
Για τα μέλη του modelclub υπήρξε ειδική άδεια, ας ερχόσουν.

Καλή σου μέρα Χάρη,

Δυστυχώς η παραπάνω τοποθέτηση σου δεν είναι ούτε σωστή ούτε επαρκής. Θα προτιμούσα να την τροποποιούσες λίγο, καί αυτό γιατί αναφέρεσαι σε ανθρώπους που δεν είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν (είτε αναφέρεσαι σε άτομα του forum, είτε σε απλούς επισκέπτες) από κοντά κατά κύριο λόγο τον συγκεκριμένο-επετειακό RF-4E, καί εν συνεχεία γιατί την πολύ όμορφη τελετή-γιορτή που πραγματοποιήθηκε. Κάτι που στο εξωτερικό τουλάχιστον λειτουργεί εδώ καί αρκετα χρόνια σαν θεσμός.

Συμφωνώ με την τοποθέτηση του hioniam η οποία πιστεύω καλύπτει αρκετά άτομα αυτού του forum ΟΜΩΣ, επειδή η απόφαση του μοίραρχου καί η παράκληση του μοίραρχου ήταν προσωρινά να μην εμφανιστούν φωτογραφίες θα πρέπει να γίνει σεβαστη από όλους. Τόσο από τους επισκέπτες όσο καί από τα μέλη της Πολεμικής αεροπορίας [από τον σμηνίτη μέχρι καί τους αξιωματικούς].

Αν καί σαν λαός δεν μας χαρακτηρίζει η υπομονή, παρ' όλα αυτά μερικές μέρες είναι θα περάσουν. Θα δούν καί οι υπόλοιποι συνολικά το όμορφο αποτέλεσμα του επετειακού RF-4E.

Σ.Κ.
Sernak
There are only two types of aircraft, fighters and targets.

Αποσυνδεδεμένος trelas3

• Scale 1/35
  • *
  • Αthanasiadis George
« Απάντηση #118 στις: Μαΐου 24, 2008, 04:44:27 μμ »
Επειδη ακουγονται πολλα και η κατασταση ειναι ετοιμη να ξεφυγει να ξεκαθαρισω κανα δυο πραγματα.
Τα λεφτα του φορολογουμενου δεν τα τρωμε για  βλακειες αν θεωρηθουν τα 600 ευρω που στοιχισαν τα υλικα (χρωματα πινελα διαλυτικα χαρτοταινιες κτλ) ο προσωπικος χρονος που σπαταληθηκε (μακρια  απο οικογενειες κτλ) δεν πληρωνετε και ουτε και θα παρω κατι επιπλεον στην τσεπη.....15ευρω την μερα για φαγητο ειναι ΕΞΟΔΑ?
 ΟΤΑΝ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ 11 ΩΡΕΣ  αυτο λεει κατι 
ΜΑΛΛΟΝ
ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΤΟΝ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

θα ερχοταν κοσμος εκτος μοιρας (modelclub) αν δεν παρακαλουσα  στον μοιραρχο και τον ευχαριστω για την θετικη του ανταποκριση
Αυτα τα δηλωνω ως καταθεση ψυχης γιατι και εγω εχω  μικρο μεριδιο στην εκδηλωση

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #119 στις: Μαΐου 24, 2008, 04:47:04 μμ »
trelas ελπίζω το τελικό αποτέλεσμα να σε ανταμείψει και να μπορέσεις να ξεκουραστείς και λίγο.
Εμάς πάντως το αποτέλεσμα μας ξετρέλανε :!: :!: :!:
Σε ευχαριστούμε πολύ.
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

ʼντε και τώρα για το επόμενο.

Αποσυνδεδεμένος trelas3

• Scale 1/35
  • *
  • Αthanasiadis George
« Απάντηση #120 στις: Μαΐου 24, 2008, 04:52:54 μμ »
Ευχαριστω
απο οτι βλεπω το επομενο θα ειναι rafale..... :wink:

Αποσυνδεδεμένος LIVINGSTON

• Scale 1/144
  • *
  • http://www.aviationlive.org/forum/
« Απάντηση #121 στις: Μαΐου 24, 2008, 04:59:20 μμ »
Γιώργο σε ευχαριστώ για μια φορά ακόμη για τη σπουδαία δουλειά που κάνατε ::eusa_clap::

Με ότι και να ασχοληθείς,το αποτέλεσμα θα είναι το καλύτερο δυνατό.Το γνωρίζουν αυτό και το σέβονται πάρα πολλά άτομα.

Μην ακούς τα πικρόχολα και μίζερα σχόλια,αυτά πάντα θα υπάρχουν για να χαρακτηρίζουν μερικούς....

Αποσυνδεδεμένος trelas3

• Scale 1/35
  • *
  • Αthanasiadis George
« Απάντηση #122 στις: Μαΐου 24, 2008, 05:03:12 μμ »
Δεν εινια μιζερα και πικροχολα  τα σχολια αντιθετα εκφραζουν υγειη αντιδραση και καλοδεχουμενη αλλα αντιδρω γιατι εφαγα λουκι και λιγο η κουραση λιγο κατι αλλα ....
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ αναμονη μεχρι την επισημη εμφανιση και  κατασκευη μοντελου :wink:

Αποσυνδεδεμένος hellenicairforce1

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #123 στις: Μαΐου 24, 2008, 05:14:21 μμ »
Λοιπόν....!!!!!!!          Καλησπέρα σε όλους.
Η στραβός  είναι  ο γιαλός  η στραβά αρμενίζουμε ,γιατί δεν εξηγείται  το  ότι όλοι διαβάζουμε το ίδιο κείμενο αλλά καταλαβαίνομαι διαφορετικά πράγματα. Δεν θα αναφερθώ προσωπικά σε κανέναν αλλά θα παραθέσω το κείμενο της πολεμικής αεροπορίας από το επίσημο site (είναι ανοιχτό για όλους) και ας καταλάβει ο καθένας που είναι λάθος η τι δεν έχει καταλάβει σωστά:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΜΑΪΟΥ 11:00 - 13:00   Πτήσεις αφων
13:10 - 13:30   Υποδοχή Α/Φ και Ιπταμένων έμπροσθεν υποστέγου, σύντομη ομιλία Δκτή Μοίρας και επίδοση αναμνηστικών στους Ιπταθέντες.
13:30 - 15:00   Παράθεση γεύματος (barbeque).
ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΜΑΪΟΥ 20:00   Αναχώρηση λεωφορείου από ΚΕΔΑ/ΣΚ
21:00 - 23:30   Παράθεση δείπνου στον προαύλιο χώρο του διοικητηρίου της 348ΜΤΑ.23:30   Αναχώρηση λεωφορείου για ΚΕΔΑ/ΣΚ
ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΜΑΪΟΥ 09:30 - 10:00   Επιμνημόσυνος δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων της Μονάδος από τον αρχαιότερο των αποστράτων και τον Δκτή της 348ΜΤΑ.
10:30 - 11:00   Αγιασμός στο εκκλησάκι "Της Του Θεού Σοφίας" της Μοίρας.11:00 - 12:00   Παράθεση καφέ - αναψυκτικού στο κιόσκι της Μοίρας.
Τηλέφωνα επικοινωνίας-συμμετοχής: 2410-515331, 2410-515300, 6937014055

Που ρε παιδιά αναφέρει ότι η εκδήλωση είναι κλειστή στο κοινό η ανοιχτή μόνο σε συλλόγους ,και που αναφέρει ότι χρειάζεται κανένας ειδική άδεια για να επισκεφτεί και να τιμηση με την παρουσία του την όλη εκδηλωση. Δηλ. τόσα χρόνια υπήρχε κάποιος σύλλογος  και πηγαίναμε στης μονάδες ,η τώρα που υπάρχουν δυο τουλάχιστον, έχουν ανοίξει όλες  οι πόρτες και δεν το ξέρουμε?  Ότι γινόταν παλιά γίνεται και τώρα, απλά πριν ο καθένας μόνος του έψαχνε να βρει κάποιες άκρες, ενώ τώρα με τους συλλόγους τα πράγματα είναι λίγο ποιο οργανωμένα και για μας και για την Π.Α.  Οι άνθρωποι το γράφουν καθαρά και ξάστερα : Τηλέφωνα επικοινωνίας-συμμετοχής: 2410-515331, 2410-515300, 6937014055 ο καθένας μπορούσε να πάρει τηλ. Να ρωτήσει να δόση τα στοιχεία του και να παραβρεθεί, απλά πράγματα.
Επίσης δεν θέλω να πιστέψω για κανέναν λόγο ότι πίσω από την παράκληση μη δημοσιεύσεις (ακόμη) φωτογραφιών βρίσκονται περιοδικά η κάτι άλλο με άλλους (ξένους προς το ήθος  τον αεροπόρων μας) σκοπούς γιατί τότε θα έχουμε ......εκπλήξεις.
Αυτά και συγγνώμη για το ύφος αλλά δεν τι μπορώ την μιζέρια ......φτάνει πια.
Ας κάνουμε ο καθένας το καλύτερο για την Αεροπορία που αγαπάμε και η συγκινήσεις που θα μας δώσει θα είναι περισσότερες.
Hellenicairforce1
Συλλογος Φιλων Αεροποριας "Απογειωση"

Αποσυνδεδεμένος trelas3

• Scale 1/35
  • *
  • Αthanasiadis George
« Απάντηση #124 στις: Μαΐου 24, 2008, 05:21:15 μμ »
Σωστη η αναφορα σου για την ανακοινωση απο μερους της ΠΑ
Για να ξεκαθαρισουμε οτι δεν εχει σχεση με περιοδικα και ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ το θεμα της παρουσιασης να τα σκεπτικο

η εμφανιση στο RIAT ενος επετειακου RF4 θα προκαλεσει  το ενδιαφερον σαν νεο  προτεμφανιζομενο αφος  παρα ενος γνωστου και ...βαρετου
(μηπως και το εκτιμησουν περισσοτερο οι διοργανοτες και τσιμπησουμε κατι σαν το  C-130 :mrgreen:)

Tags: f-4