...Πρίν 2-3 βδομάδες είχα πάρει φυλλάδια που διαφήμιζε μιά μηχανή των αυστριακών σιδηροδρόμων, βαμμένη γαλανόλευκη-Euro 2008 
Αυτό εννοείς ??????
Καταπληκτικό έτσι
?
Σ.Σ.
Μόλις την είδα και εγώ, ξετρελάθηκα. Επικοινώνησα με τη ROCO, που σαν αυστριακή εταιρεία, θα είχε καλά connections με την ΟΒΒ. Μου είπαν όμως ότι η συγκεκριμένη μηχανή, είναι με δικαιώματα της FIFA και σε αυτήν την χρονική στιγμή πριν το EURO, η πώληση δικαιωμάτων είναι αστρονομική. Για τις 500 μηχανές που ενδιαφέρθηκα, μόνον τα δικαιώματα θα ήταν EUR 1.200,00 ανα μηχανή. Ισως αργότερα, μετά το EURO να υπάρξει διαφοροποίηση.
Μηχανές υπάρχουν πράγματι αυτές που προανέφερε ο φίλος PPANA πιο πάνω.
η ADTranz σε 3 διαφορετικά serial, η Siemens σε 2 διαφορετικά βαψήματα και σε DC, DCD και ACD. Η ΑΒJ-9 υπάρχει σε χρώματα ΣΕΚ και ΟΣΕ και πάλι σε DC, DCD και ACD.

Προσπαθούμε συστηματικά, σε συνεργασία με τις εταιρείες που αντιπροσωπεύουμε, να δώσουμε στους Ελληνες συλλέκτες κάτι ξεχωριστό, όπως κάνουμε και με τα πλαστικά μοντέλα.
με εκτίμηση
ΚΚ
Συγνώμη που η εικόνα έχει watermark το όνομά μου, αλλά στα τραίνα μου κλέβουνε συνέχεια τις φωτογραφίες μου. Κάνω όλη την δουλειά, παίρνω τεράστιο ρίσκο και μετά backdoor business