Αποστολέας Θέμα: Fw-190D9 Tamiya 1/48  (Αναγνώστηκε 1939 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Farao Mike

• Modelclub.gr
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Εξαρχεια
  • modelclub.gr
Fw-190D9 Tamiya 1/48
« στις: Φεβρουαρίου 10, 2007, 09:37:02 πμ »
Να και η Ντορα ...
Στην πρωτη φωτο ποζαρει αμεριμνα με την παρεα της,το κιτ της Aires (πολυ καλο),την καρτελα χαλκομανιων και το σκοπευτικο της Cutting Edge,και ενα  σετ κυλινδρακια της Minimeca που θα αναπαραστησουν τις κανες των πυροβολων.
Στην δευτερη ειναι νομιζω φανερες οι επεμβασεις που εχουν γινει.
Κοπηκε ολο το τμημα του ρυγχους για να δεχτει τον κινητηρα που περιμενει υπομονετικα μαζι με το συγκροτημα των πυροβολων,κοπηκαν οι θυριδες των πτερυγικων πυροβολων,τα πηδαλια -ολα- μετακινηθηκαν ελαφρα σε πιο "αμεριμνες" θεσεις ενω και τα φλαπς "επεσαν" και απεκτησαν εσωτερικη λεπτομερεια απο φυλλο πλαστικου.
Αυτα για την ωρα προβλεπεται χαμος...

Αποσυνδεδεμένος Δημητρης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Κερατσινι
Απ: 4ο Modelclub Group Build: "LUFTWAFFE"
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 13, 2007, 05:55:51 μμ »
Καλό κουράγιο...... :shock: :shock: Έχω και εγώ ένα αντίστοιχο μεγαλεπήβολο σχέδιο, αλλά με το σετάκι της MDC. Πιθανότατα όμως θα με προλάβει η Eduard  :wink:
Πρώην Hartman

• Modelclub.gr
  • Scale 1/48
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 18, 2007, 10:53:15 πμ »

Αυτη ειναι η προοδος μου με το Fw190D-9
Τα σχολια περιττα

Αποσυνδεδεμένος Δημητρης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Κερατσινι
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουαρίου 19, 2007, 12:05:04 μμ »
Θα γίνει μαμάτο :) :). Πολύ και καλή δουλειά μέχρι τώρα. Πόσες ώρες του έχεις βάλει μέχρι τώρα? Και με τι Μ.Ο. ανά ημέρα αν επιτρέπεται. 
Πρώην Hartman

• Modelclub.gr
  • Scale 1/48
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουαρίου 19, 2007, 06:35:13 μμ »
Δημητρη ηδη το δουλευω 15 μερες με τουλαχιστον 2  ωρες την ημερα

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Äéá÷åéñéóôçò
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #5 στις: Μαρτίου 23, 2007, 08:32:05 μμ »

Μιας και απ'οτι φαινεται ειμαι ο πρωτος που τελειωσε θα μου επιτρεψετε να ανοιξω το τοπικ.
Εχουμε λοιπον και λεμε...
Η κυρια Ντορα της Tamiya-μεχρι το κοκπιτ μονο- το υπολοιπο Aires.
Ενα ξεκουραστο κιτ,απροβληματιστο και ευκολο στην κατασκευη,λεπτομερες και σωστο στις διαστασεις και την παρεχομενη λεπτομερεια.
Το super-βελτιωτικο της Aires αν και ισως τρομαζει τους λιγωτερο εμπειρους με το πληθος των κομματιων και την λεπτομερεια που δινει -ισως και λογω υλικου,η ρητηνη της Aires δεν ηταν ποτε οτι καλυτερο και σαν υλικο και σαν καλουπωμα -δινει αλλη διασταση στο κιτ και συνισταται ανεπιφυλακτα.
Το θεμα που παρουσιαζω ειναι ενα Fw190-D9  που ξεκινησε την καριερα του σαν "7",αλλα αργοτερα βαφτηκε απο πανω με RLM 02 και εγινε κοκκινο "3".
Ενδιαφερον παρουσιαζει η παραλλαγη που ξεκινησε σαν 75/83/76 και αργοτερα το 75 εγινε 82 ενω τα πλαινα της ατρακτου περαστηκαν με RLM 84,οχι ομως και οι κατω επιφανειες οι οποιες παρεμειναν 76.
Αυτα για την ωρα,θαψτε καλα,θαψτε γερα,θαψτε καλοπροαιρετα αλλα θυμηθειτε οτι αργα η γρηγορα θα ερθει και η σειρα σας   :mrgreen:

Και ένα συγνώμη από τον φίλο Getsa, που βιαστικά έσβησα το post του, χωρίς να σκεφθώ να το μεταφέρω...

Tags: