Αποστολέας Θέμα: ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ 2007  (Αναγνώστηκε 35931 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Eagle

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο
  • ΕΛΛΑΣ
Απ: ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ 2007
« Απάντηση #150 στις: Ιανουαρίου 23, 2007, 02:03:14 μμ »
Από την μικρή επαφή που είχα μαζί του και από τα λόγια που ακούγονται απο τους υφιστάμενους του πρόκειται για εξαίρετο αξιωματικό, πραγματικό μάχιμο αεροπόρο, και πιστεύω πως θα προσφέρει πολλά στην Π.Α.

Τώρα βέβαια δεν ξέρω τι θα κάνει για τον Αρχάγγελο αλλά είμαι σίγουρος πως θα σφίξουν πολλά ζωνάρια...

Αποσυνδεδεμένος Boomer

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη - Καραμπουρνάκι
  • Το άτιμο το ύψος
« Απάντηση #151 στις: Ιανουαρίου 23, 2007, 02:09:52 μμ »
ʼμα είναι σαν τον προηγούμενο,τότε σίγουρα θα γίνει ένας Αρχάγγελλος που θα τρίβουμε τα μάτια μας
Τα F-5 σκίζουν

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #152 στις: Ιανουαρίου 23, 2007, 02:21:36 μμ »
Ευχαριστούμε Κε Αυλωνίτη... Καλή ξεκούραση...
Καλώς ήρθατε Κε Γιάγκο... Καλή σταδιοδρομία και ελπίζουμε να φανείτε αντάξιος των προσδοκιών μας, και της παράδοσης που αφήνει ο προκάτοχός σας...

Αποσυνδεδεμένος Brutalos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Aθήνα, Ζωγράφου
  • Αθήνα, Ζωγράφου
« Απάντηση #153 στις: Ιανουαρίου 23, 2007, 02:37:23 μμ »
ʼμα είναι σαν τον προηγούμενο,τότε σίγουρα θα γίνει ένας Αρχάγγελλος που θα τρίβουμε τα μάτια μας

Ίσως και καλύτερος... Και ελπίζω να γίνει το θαύμα και να έχουμε περίπτερο αντιπροσώπευσης του χόμπυ μας (IPMS,Modelclub, Μοντελιστικά καταστήματα). Θα είναι αυτοκτονία αν δεν διοργανώσουμε/κυνηγήσουμε κάτι τέτοιο... Είμαι διατεθιμένος με τα 1000 να κατεβάσω κάτω το What-If F-22 καθώς και ακόμη ένα ελληνικό θέμα αποκλειστικά γ'αυτό το σκοπό..
Ανδρέας Αποστολόπουλος

Αποσυνδεδεμένος Eagle

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο
  • ΕΛΛΑΣ
« Απάντηση #154 στις: Ιανουαρίου 23, 2007, 02:39:17 μμ »
Μαζί σου!!!

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #155 στις: Ιανουαρίου 23, 2007, 03:36:35 μμ »
Ίσως και καλύτερος... Και ελπίζω να γίνει το θαύμα και να έχουμε περίπτερο αντιπροσώπευσης του χόμπυ μας (IPMS,Modelclub, Μοντελιστικά καταστήματα). Θα είναι αυτοκτονία αν δεν διοργανώσουμε/κυνηγήσουμε κάτι τέτοιο... Είμαι διατεθιμένος με τα 1000 να κατεβάσω κάτω το What-If F-22 καθώς και ακόμη ένα ελληνικό θέμα αποκλειστικά γ'αυτό το σκοπό...

Αντρεα μου αυτο ειναι το λιγοτερο  :!:

σου θυμιζω τι ειχε γραψει ο φιλος ramfighter μερικες σελιδες πιο πισω...

Παράθεση
ωραία τα λέτε. Περίπτερο? Και εμένα μου αρέσει η ιδέα.. και να συμμετάσχω και ως εθελοντής.
Αυτο σημαίνει οτι καποιοι για 4 ημέρες θα φάνε ένα περιποιημένο παλούκι - να σας πω για μία φίλη μου που ήταν σε περίπτερο του αρχάγγελου. Και βέβαια θα χάσουν και την εκδήλωση.

Περίπτερο? Σημαίνει τέντα, τραπέζια, δύο καρέκλες. Προαιρετικά φορητό ψυγείο, νερό και ξηρά τροφή.

Σημαίνει διαφημιστικά έντυπα (μπλουζάκια, κονκάρδες , καπελάκια το θεωρώ ανεφικτο σε παρούσα φάση). Για μοντέλα δεν το συζητάω. Οσα πανε θα μείνουν εκεί. (Εκτός και αν κουβαλήσουμε και βιτρίνες). Αν είναι ασπρόμαυρα Α4 μπορώ να τα τυπώσω στα κρυφά στην δουλεια μου μερικές εκατοντάδες. Αλλα μιλάμε για μερικές χιλάδες.

Ειπα κουβαλημα? Ολα αυτά πρέπει να συγκεντρωθουν καπου στην Αθηνα (σε καποιου το γκαράζ ή την αποθήκη - παιδιά έγω μένω σε δώμα δίνω την μισή βεράντα μου) και να μεταφερθουν στο αεροδρόμιο τελικού προορισμού

ειπα κουβάλημα έτσι? Με τι αυτοκίνητο? το οποίο σημειωτέον θα χρησιμεύει και ως αποθήκη κατάλειμα τις μερες της εκστρατείας.

Α και παρόλο που μου αρέσει η Δημοκρατία, χρειαζόμαστε και ένα αρχηγό/συντονιστή/ταμία.
Ειπα και ταμία -> χρειαζόμαστε και λεφτά κίνησης.

Και προτού αρχίσετε να μου φωναζετε, θέλω να σας πληροφόρήσω οτι το 2004 με 3 φίλους μου κάναμε για το ονόρε και το κέφι μας παρόμοια εκδήλωση σε 3μερο εκτός αθηνας. Π'ερα το ξενοδοχείο και τα φαγητά, μας πήγε 270EUR το άτομο. Με booklet Α4 τυπωμενα μπρος πίσω κρυφά στις δουλειές, ελάχιστες μπλούζες και καπέλα, 250 αναμνηστικές καρφίτσες, οπτικοακουστικό υλικό κατασκευής μας απο σκαναρίσματα και internet, ένα γκαράζ να τα μαζέυουμε, δύο βιτρίνες που τις μοντάραμε και τις ξεμονταραμε και σπάσαμε την μία, δύο αυτοκίνητα το ένα εκ των δύο station bagon μηκους 4,75m (μέγεθος mercedes e-class) και για 4 μηνες προσωπική δουλειά με 2 συγκεντρώσεις την εβδομάδα.

Αποσυνδεδεμένος Heater

• Don't phuck with the niners
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: inside a purple haze
« Απάντηση #156 στις: Ιανουαρίου 23, 2007, 03:51:53 μμ »
Για να γινει ο προηγουμενος αρχαγγελος επρεπε να δωσει το οκ και ο Α/ΑΤΑ.......αρα την βελονια στο μπρατσο την εχει φαει.Για να δουμε....για να δουμε (και απο οτι ακουγεται ειναι ιδιας φιλοσοφια με τον απερχομενο Α/ΓΕΑ)
1/32 F-16D 52+
1/32 TA-7C

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • modelclub.gr
« Απάντηση #157 στις: Ιανουαρίου 23, 2007, 03:55:55 μμ »
Και γω είμαι πολύ αισιόδοξος και απόλυτα πεπεισμένος ότι ο Κος Γιάγκος θα αντικαταστήσει επάξια τον Κο Αλωνίτη!
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Αποσυνδεδεμένος Fantasma337

• ACIG Team Member
  • Scale 1/48
  • *
    • http://acig.org
« Απάντηση #158 στις: Ιανουαρίου 23, 2007, 08:48:35 μμ »
John Young, ευτυχώς... You know "Phantom Mafia"???  :twisted:
ACIG Team Member
http://hafcphotos.cs.net/

ΜΑΧΙΜΩΤΑΤΟΙ ΟΙ ΙΣΧΥΟΝΤΕΣ (Αριστοτέλης)

Αποσυνδεδεμένος Xristos

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #159 στις: Ιανουαρίου 23, 2007, 09:10:13 μμ »
Και γω είμαι πολύ αισιόδοξος και απόλυτα πεπεισμένος ότι ο Κος Γιάγκος θα αντικαταστήσει επάξια τον Κο Αλωνίτη!

απο το στόμα σου και στου θεού τ'αφτί...
Ανδρών γάρ όντων,έρκος εστίν ασφαλές.

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #160 στις: Ιανουαρίου 23, 2007, 09:45:54 μμ »
Δηλαδή ένας αρχηγός κρίνεται από αν διοργανωσει Αρχάγγελο? Για τις προμηθειες οπλικών συστηματων, για την εμφύσηση πνεύματος στο προσωπικό του , για τις κρίσεις με τους ανατολικούς γείτονες, δεν βλέπω τίποτα. Μόνο για τον Αρχάγγελο συζητάμε και νομίζω οτι είναι άδικο και για τον απερχόμενο και για τον καινούριο αρχηγό.

Και κανείς δεν μου έχει απαντήσει ακόμα σε όσα έγραψα περί περίπτερου στον Αρχάγγελο. Καλά μόνο ο Viper το διάβασε? Ασε που περίμενα οτι θα με αποπαίρνατε

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #161 στις: Ιανουαρίου 23, 2007, 10:58:33 μμ »
Δηλαδή ένας αρχηγός κρίνεται από αν διοργανωσει Αρχάγγελο? Για τις προμηθειες οπλικών συστηματων, για την εμφύσηση πνεύματος στο προσωπικό του , για τις κρίσεις με τους ανατολικούς γείτονες, δεν βλέπω τίποτα. Μόνο για τον Αρχάγγελο συζητάμε και νομίζω οτι είναι άδικο και για τον απερχόμενο και για τον καινούριο αρχηγό.

Και κανείς δεν μου έχει απαντήσει ακόμα σε όσα έγραψα περί περίπτερου στον Αρχάγγελο. Καλά μόνο ο Viper το διάβασε? Ασε που περίμενα οτι θα με αποπαίρνατε
Μα σε αυτό το τόπικ για Αρχάγγελο συζητάμε! :D
Και δεν νομίζω ότι πρέπει να κρίνουμε από τώρα για το αν θα κάνει σωστά την δουλειά του ο νέος Αρχηγός.
Όσο για τον Κο Αυλωνίτη, αν και δεν είμαι μέσα στην ΠΑ,μόνο καλά λόγια έχω ακούσει για το πρόσωπο του.
Στην διάρκεια της θητείας του και αυτός και ο Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος,έδειξαν πως πρέπει να διοικούν οι Αρχηγοί.
Σοβαροί,μα και φίλοι,να εμπνέουν δέος αλλά και σεβασμό...
Έδειξαν ότι δεν ξεχνούν...και στην τελική αυτό έχει σημασία.
Όσο για τον Κο Γιάγκο,επειδή είναι αρκετά γνωστός για την μέχρι τώρα προσφορά του και το ήθος του,απλά περιμένετε!!! :wink:
Όσο για το περίπτερο,όσοι έχουν τον χρόνο και την δύναμη να προσφέρουν ας το δηλώσουν να δούμε πόσοι είναι διατεθειμένοι,και αν είανι εφικτό,γιατί όχι! :wink:
Γιώργος   

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: πειραιας
« Απάντηση #162 στις: Ιανουαρίου 23, 2007, 11:02:08 μμ »
      Να σου απαντήσω εγώ φίλε.Και τί να σου πώ?
      Έχεις απόλυτο δίκιο,για να μην πώ ότι τα λες και πιό απλά απ' ότι είναι στην πραγματικότητα.Και στο λέω εγώ που έχω συμμετάσχει αλλά και διοργανώσει αρκετές εκθέσεις(όχι μοντελιστικές).Και μόνο ότι η όλη φάση είναι σε ανοιχτό χώρο διπλασιάζει τις όποιες δυσκολίες.
Η οργάνωση μιας τέτοιας κίνησης απαιτεί έξοδα(αλήθεια πόσα χρήματα ξοδεύει όλη η παρέα μόνο για καφέδες κάθε Σάββατο?) και σίγουρα είναι πάρα πολύ δύσκολη.Όχι όμως ακατόρθωτη.Απαιτείται υψηλή οργάνωση,θέληση και ηθικό και κυρίως υπακοή στον (οποιονδήποτε) αρχηγό-υπεύθυνο της προσπάθειας.(Πώς τα λέω έτσι :shock:).Να μην φαγωθούμε μεταξύ μας όπως συνηθίζουμε εμείς οι Έλληνες.Ίσως το χειρότερο απ' όλα είναι η περίπτωση να γίνει ζημιά σε κάποια απ΄τα μοντέλα :cry:.
       Να μήν ξεχάσουμε όμως και τα θετικά.Οι υπεύθυνοι του περιπτέρου θα είναι εκεί από την προηγούμενη μέρα.Με λίγα λόγιαπρώτο τραπέζι πίστα στην κυριολεξία.Είναι κανείς που λέει όχι  :?::roll:Θα βρεθεί το hobby για πρώτη φορά στη φυσική του θέση και σας βεβαιώ ότι την επόμενη εβδομάδα το forum θα πολλαπλασιάσει τα μέλη του.
       Θέλει κουράγιο.Απ' την άλλη δεν καταφέραμε να κόψουμε ούτε μιά Βασιλόπιτα.Είμαστε άξιοι να πάρουμε το ρίσκο αλλά και την ευθύνη και φυσικά να κριθούμε όλοι μας ή προτιμάμε τον καναπέ και την οθόνη του υπολογιστή μας :?:
       Οκτώ μήνες μένουν αν όλα πάνε καλά.

Ιδού η Ρόδος

Μήν μπλέξουμε τα καταστήματα στην προσπάθεια που θα κάνει το modelclub γιατί τότε ίσως κληθούμε να πληρώσουμε για το περίπτερο καθώς θα γίνονται πωλήσεις μέσα σ΄αυτό.Ναί στο να είναι κάποιος χορηγός και να διαφημίζεται αλλά όχι συνιδιοκτήτης.
Σας θυμίζω ότι προσπαθώ για δωρεάν διάθεση περιπτέρου στο modelclub και μόνο.Αν κάποιος έμπορος θέλει,ας βάλει το χέρι στην τσέπη και ας πάρει το περίπτερο που χρειάζεται(αν προλάβει).

Αποσυνδεδεμένος F-16rhs

• Scale 1/35
  • *
  • Καλαϊτζής Παναγιώτης
    • Image
« Απάντηση #163 στις: Ιανουαρίου 23, 2007, 11:17:00 μμ »
Μαλιστα...τελικα "κουνηθηκε" ο Αυλωνιτης...
Καλη ξεκουραση λοιπον στον απερχομενο Α/ΓΕΑ και ενα μεγαλο "ευχαριστω" απο ολο το προσωπικο της ΠΑ μα και ενα μεγαλυτερο "ευχαριστω"¨απο τον κοσμο για την διοργανωση του airshow Αρχαγγελος 2005

Ο κος Γιαγκος ειναι πραγματικα ενας εμπειροτατος ιπταμενος και αξιωματικος με λαμπρη σταδιοδρομια και πιστευω πως θα αντικαταστησει επαξια τον
Αντιπτεραρχο (Ι) Γεωργιο Αυλωνιτη.

Δυστυχως δεν υπαρχει καποιο emoticon με χειροκροτημα για τον Αντιπτχο Αυλωνιτη...το αξιζει... :!:

8)

Αποσυνδεδεμένος Fantasma337

• ACIG Team Member
  • Scale 1/48
  • *
    • http://acig.org
« Απάντηση #164 στις: Ιανουαρίου 25, 2007, 12:57:41 πμ »
Δηλαδή ένας αρχηγός κρίνεται από αν διοργανωσει Αρχάγγελο?

Όχι βέβαια, είναι όμως ενδεικτικό μιας νοοτροπίας... Ο Αρχάγγελος υπό ΚΣ σημαίνει ότι η ηγεσία της ΠΑ αγαπά την Αεροπορική Ιδέα, ενδιαφέρεται όχι μόνο να "διαφημίσει την ΠΑ" αλλά να ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΕΙ νέους από 3 ετών και πάνω... Σημαίνει ότι υπάρχει "όραμα" για το μέλλον, ή μάλλον για να το πω στρατιωτικά, υπάρχει ΑΝΣΚ και Σχέδιο Μάχης... Σημαίνει ότι η Ηγεσία δεν είναι κλειστοφοβική, δεν αρκείται στα τετριμμένα, δεν φοβάται να ανεβάσει τον πήχυ, επιδιώκει την ακόμα καλύτερη σχέση της ΠΑ με συμμαχικές και μή Αεροπορίες, δε φοβάται την ΑΜΕΣΗ σύγκριση της με αυτές... Σημαίνει ότι γνωρίζει την ΙΣΤΟΡΙΑ της ΠΑ και ότι μέχρι και το 1973 γίνονταν μικρά και μεγάλα Airshows στην Ελλάδα με συμμετοχή του κόσμου ανάλογη του Αρχαγγέλλου (200000+), σημαίνει ότι τιμά την ΠΑΡΑΔΟΣΗ της...

Ο απερχόμενος Α/ΓΕΑ εκτός από γνώστης του "αντικειμένου", αγαπούσε πραγματικά το προσωπικό της ΠΑ κι ενδιαφερόταν ΚΑΙ γι' αυτό, μεταξύ άλλων...

Ο νέος Α/ΓΕΑ είναι γνωστός ήδη σε αρκετούς, οπότε περιμένουμε να δούμε τις πράξεις του... Καλή δύναμη να έχει...
ACIG Team Member
http://hafcphotos.cs.net/

ΜΑΧΙΜΩΤΑΤΟΙ ΟΙ ΙΣΧΥΟΝΤΕΣ (Αριστοτέλης)

Αποσυνδεδεμένος soka

• Scale 1/48
  • *
  • www.airforce.gr/
    • HELLENIC AIR FORCE PATCHES
« Απάντηση #165 στις: Φεβρουαρίου 07, 2007, 02:12:53 μμ »
... 99.9% 117 PM Andravida (?)

PS:Sorry gia ta greenglish...de grafo apo pc k den exei greek fonts!

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
« Απάντηση #166 στις: Φεβρουαρίου 07, 2007, 02:15:14 μμ »
για Σεπτεμβρη τελικα :?:

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #167 στις: Φεβρουαρίου 07, 2007, 02:18:38 μμ »
Μακάρι να μην είναι αργότερα γιατί παντρεύομαι :!:
 :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος soka

• Scale 1/48
  • *
  • www.airforce.gr/
    • HELLENIC AIR FORCE PATCHES
« Απάντηση #168 στις: Φεβρουαρίου 07, 2007, 02:27:22 μμ »
...de gnorizo an einai Septembri 'h argotera  :?:
Den ksero ti exete mathei & eseis alla gia Andravida einai sigouro.
Peripou 3+ ores apo Athina, 1 apo Patra. Kala einai.
Auta paidia,
xaireto!

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #169 στις: Φεβρουαρίου 07, 2007, 04:16:36 μμ »
Μακάρι να μην είναι αργότερα γιατί παντρεύομαι :!:
Καλά, εσένα φίλε Φάνη τί σε μέλει ο Αρχάγγελος; Ας κάνει ο Α/ΓΕΣ τον "ΑιΓιώργη" ή την "ΑγιαΒαρβάρα" και βλέπεις...     :mrgreen:  :lol:  :mrgreen:  :lol:

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #170 στις: Φεβρουαρίου 07, 2007, 04:31:15 μμ »
Γιάννη αν δεν κάνω λάθος στον Αρχάγγελο είχε και οχήματα της Π.Α. :!:
 :wink:
Οπότε με ενδιαφέρει :!:
 :wink: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #171 στις: Φεβρουαρίου 07, 2007, 05:51:06 μμ »
Ωχ, ομολογείς ευθαρσώς ότι πράγματι δεν σε ενδιαφέρουν τα ιπτάμενα μέσα, ε; Αααααχ...

Ναι, είχε και κάτι ωραία οχήματα με κάτι πυραυλίδια και ξέρω γω... σάμπως κατεβάσαμε και κεφάλι κάτω; Πιάστηκε ο σβέρκος μας!!!

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #172 στις: Φεβρουαρίου 07, 2007, 05:56:17 μμ »
Εμένα πιάστηκε ο σβέρκος μου από το πάνω κάτω :!: :!: :!:

Αποσυνδεδεμένος Double Ugly

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ηράκλειο Κρήτη
  • Three Traps Baby...!!!
    • Image
« Απάντηση #173 στις: Φεβρουαρίου 07, 2007, 09:11:06 μμ »
Aνακοινώσεις επίσημες μήπως ξέρει κανείς πότε θα έχουμε;

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #174 στις: Φεβρουαρίου 07, 2007, 09:21:35 μμ »
Όχι ακόμη Νίκο!
Γιώργος   

Tags: