0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: felix στις Ιανουαρίου 29, 2008, 11:28:25 μμΓιωργο ειναι τελειο. Αντε να το δουμε και ολοκληρωμενο. Ποσταρε και αυτο στην 1/144 που εχεις φτιαξει αλλα οχι μονο 1 φωτο. Δωσε πραμα στο λαο σου Πανο πολυ ωραιο το RF. Εχετε βαλθει να μας τρελανετε με τα επετειακα σας Υ.Γ.: Ζωνουλες δεν εχεις βαλει στο Phantom?OK θα μεριμνήσω λείαν συντόμως
Γιωργο ειναι τελειο. Αντε να το δουμε και ολοκληρωμενο. Ποσταρε και αυτο στην 1/144 που εχεις φτιαξει αλλα οχι μονο 1 φωτο. Δωσε πραμα στο λαο σου Πανο πολυ ωραιο το RF. Εχετε βαλθει να μας τρελανετε με τα επετειακα σας Υ.Γ.: Ζωνουλες δεν εχεις βαλει στο Phantom?
Λεω να το κανω και σε τουρτα
Παράθεση από: trelas3 στις Ιανουαρίου 29, 2008, 09:00:35 μμΛεω να το κανω και σε τουρτα Στειλτε και κανα κομματι Αγγλια και Σκωτια!!!!!!! Ελλαδα δεν ειναι μονο η Αθημα!!!!!!!!!!!!!!! ΦΟΒΕΡΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!
Δηλαδή Γιώργο,αυτά που περιμένω είναι διορθωτικά σύμφωνα με αυτά που λέγαμε?Τι λες να το τολμήσω σε 1/72?
Γιώργο, οι μετά από εσένα στο ίδιο θέμα θα κάνουν περίπατο, συγνώμη για την ταλαιπωρία που σε υπέβαλα!!! μόνο εσύ και εγώ γνωρίζουμε τι έχουμε τραβήξει, γιά αυτό τον λόγω αγαπώτον μοντελισμό!!!, το μεγάλο είναι 1/32;;; (στην τελική τους μορφή θα έχεις και τα δύο σετ, το λιγώτερο που μπορώ να κάνω για σένα!!!).Και πάλι σε ευχαριστώ για την ανοχή και την αμέριστη βοήθεια που έδειξες προς σε εμένα στην όλη προσπάθεια σ' αυτό το θέμα... Γάννης Χανιά...
Tελος λοιπον απο μεναααααααααα........ Αφιερωμενο σε εκεινον τον φιλο μου που με κοπο και αυτοθυσια του προσωπικου του χρονου (συμπεριλαμβανοντας και την ιδια του την οικογενεια) δημιουργησε το εν λογω και αλλα 3 αεροσκαφη με το εξης αποτελεσμα...Εκανε τους μοντελιστες (συμπεριλαμβανομενου και του εαυτου του!) να τρεχουν για να τα "αντιγραψουν" υπο κλιμακα και τα στοματα των ξενων στα διεθνη airshow να ανοιγουν διαπλατα!Η ΠΑ διαφημιστηκε με τον τροπο που της αξιζε....Εντυπωσιακο τροπο!Ποιος ειναι ο φιλος μου???Δε θελει ρωτημα!! ο Trelas3!!!! George σε ευχαριστουμε ολοι γι αυτα που εκανες!!!!! Η αντιγραφη μου υπο-κλιμακα λοιπον ειναι 1/72 με τα σηματα προερχομενα απο την καρτελλα της Icarus Decals...Πολλες ατελειες για 72αρι...Μου φτανει ομως που κοσμει τη συλλογη μου!!!Καλες κατασκευες στους υπολοιπους...Σας αφηνω μεχρι το....επομενο δημιουργημα μου στο GB6....
και αισθανομαι ηθικη ικανοποιηση και συγκινηση οταν με την ερασιτεχνικη μου δουλεια στα επετειακα ασχολουνται οι μοντελιστες
Πάλι καλά που το είδα,τώρα...Πανούλη,είσαι γρήγορος βρε! Ωραία δουλειά,που όμως προσωπικά με χάλασε σε δύο σημεία!Στο σβήσιμο των χρωμάτων και στις καλύπτρες.Γιατί βρε συ το βιάστηκες? Δεν μάσκαρες με BlueTac και να ψιλοδιορθώσεις τις καλύπτρες,να δείξει ακόμη πιο κούκλα?Όχι και ότι τώρα είναι άσχημο,αλλά σαν 72άρης,μου δείχνει κάπως βρε παιδί μου με αυτό το σβήσιμο!