0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όχι ακόμη, είναι και το πιο σημαντικό μέρος του site, και θα χρειαστεί αρκετή προεργασία και κριτική πριν πάρει το τελικό του σχήμα..
Το κείμενο ειναι ετοιμο. μολις μου πουν οι αντμινιστρατορες το ανεβαζω. Θελετε να εχει και φωτο απο την κατασκευη???
...και περιμενα να σε δω κανενα σαββατο στου Μιχαλη να τα πουμε και απο κοντα βρε προκοπη.. Αν μπορεις κατεβα καποιο σαββατο να γνωριστουμε και απο κοντα. Για την χαλκομανια θα σου την στειλω αυριο, γιατι τωρα ειμαι στο γραφειο και δεν την εχω μαζι μου. Χαιρομαι που σου αρεσε το τελικο αποτελεσμα
Καθε σαββατο εχουμε συναντηση με τα παιδια για ψωνια και καφε στην ιπποκρατους. Θα ισχυει και για αυτο το σαββατο. Αλλιως ισως κανονισουμε για την παρασκευη...παιζει να χρειαστω ενα μοντελο οποτε μαλλον θα ανεβω ιπποκρατους. Αν θα γινει θα ξερω αυριο. Αλλα πιστευω οτι σαββατο ειναι καλυτερα για να γνωρισεις και τα αλλα παιδια.
Ακομη ενα διλιτρακι.....για να το παω για χειρουργειο!!!!!!!!!!!!!
Kosta (Heater) koita poion vrika se kaliteres stigmes :http://img5.imageshack.us/img5/1203/picture8qr.jpgEinai o gatos pou eiha spiti Psipsinelis sto onoma, yparhei periptosi gia ena copy apo ton tigri?Kind regards,Kostas.
Προκοπη τσεκαρε το mail σου. Χίλια ευχαριστώ.... Βέβαια μου το βγάζει σε μία τεράστια σελίδα πάνω αριστερά αλλά το έκανα cut new paste στο photoshop. Πολυ καλό σε ευχαριστώ.