0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και εδω ειναι το προβλημα με το πατωμα.Σε καμια φωτογραφια δεν φενετε να ειναι ξυλινο η τουλαχιστον να εχουν βαλει καπια σανιδια.Μετα απο ψαξιμο και αναφορες γνωστον που ηταν στον Ρωσικο στρατο το πατωμα ειναι απο λαμαρηνα.Υπαρχουν ομως και με ξυλινη επενδησει.Ετσι το αφησα οπως ειναι.Το σκεπτικο μου ηταν ομως να γινει ολο απο παλσα φιλε Τασε :wink:Για αλλαγες ομως εχω ακομα περιθωρια.Για τον μουσαμα.τεντα τωρα δεν θα το πηστεψεις απο τι υλικο ειναι.................................. Ειναι απο χειρουργικο γαντι επεξεργασμενο με κολλα για πλαστηκο :mrgreen:Προσοχη ομως με την κολλαααααααααααΤασος
με την κατασκευή σου Τάσο, μάλλον σε "gold war" πρέπει να αλλαχτεί ο τίτλος του group build.......και όντως η τέντα είναι φανταστική, μέχρι να διαβάσω από τι είναι οργίαζε η φαντασία μου... (έχω και εγώ το ίδιο κιτ...πόσα χρόνια πρέπει να περάσουν για να το βάλω μπρος και να έχετε ξεχάσει του Τάσου;;; )
Παράθεση από: philio στις Ιανουαρίου 31, 2008, 02:14:45 μμμε την κατασκευή σου Τάσο, μάλλον σε "gold war" πρέπει να αλλαχτεί ο τίτλος του group build.......και όντως η τέντα είναι φανταστική, μέχρι να διαβάσω από τι είναι οργίαζε η φαντασία μου... (έχω και εγώ το ίδιο κιτ...πόσα χρόνια πρέπει να περάσουν για να το βάλω μπρος και να έχετε ξεχάσει του Τάσου;;; ) Ασε τα κιτ του Τασου εσύ και πιάσε κανα καινούργιο. Αντε και μας έχεις κακομάθει..
Tελικα μετα απο πολυ ψαξιμο βρηκα την απαντησει και πιστοποιησει οτι δεν ηταν το πατωμα ξυλινο.Και στην απλη καροτσα 4320/0111/41 οσο και στην μεγαλη καροτσα 4320/0611/40 φενετε καθαρα η λαμαρηνα του πατωματος.Ετσι στην κατασκευει δεν αλλαζει τιποτα.Ενδιαφερων ειναι οτι συμφονα με τα σχεδια και τις φωτογραφιες υπαρχουν διαφορες παραλαγες τις καροτσας. Πιστευω ομως,σιγουρα στην μοναδα θα ειχαν βαλει καπια σανηδια για να προστατευουν το πατωμαΤασος