Για να μην πλητουμε,παραλληλα με τις πιο λεπτομερεις κατασεκευες φτιαχνω και κατι πιο απλο στα διαλλειματα!
Μετα το F-84G ειπα να συνεχισω την αναδρομη στο παρελθον της ΠΑ με ενα F-86.
Σαν βαση χρησιμοποιηθηκε το πολυ καλο κιτ της Fujimi,το οποιο παρα την ηλικια του και την σχετικα μικρη κλιμακα εχει πολυ καλη λεπτομερεια (αναγλυφα πανελς στο κοκπιτ,φωλεες και αεροφρενα ) και φινα χαραγμενη γραμμωση!Πολυ καλης ποιοτητας ειναι επισης και η καρτελα των χαλκομανιων.
Μοναδικη δυσκολια η εφαρμογη της πτερυγας οπου χρειαστηκε πολυ στοκος και τρηψιμο.
Η κατασκευη εγινε OOB με μονη προσθηκη τα Ελληνικα εθνοσημα που προερχονται απο καρτελα του Plastimodelismo.
Εχει βαφτει με πινελο και τα χρωματα ειναι της Humbrol.Για πρωτη φορα χρησιμοποιησα metal cote χρωμα και πρεπει να παρατηρησω οτι με το πινελο με δυσκολεψε και δεν εχει στρωσει αψογα οπως το γνωστο enamel No11.
To μοντελο εχει εν γνωσει μου 2 μικρες παρατυπιες:το απλο αλεξηνεμο και τη θεση των πλευρικων εθνοσημων,μιας και οι χαλκομανιες ηταν πολυ παλιες και φοβομουν μην διαλυθουν στο κοψιμο.





Ζευγαρωσε καλα με το Thunderjet!!Aντε ενα Τ-33 τωρα να δεσει η τριλογια!
Ελπιζω να σας αρεσει.Περιμενω τις παρατηρησεις σας!