0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
...φιλιπε ειδη τελευταια δεν ειχα πολυ χρονο τις ''αρματικες και λοιπες κατασκευες δεν τις παρακολουθουσα.....ειδα λοιπον ολες σου τις τελευταιες κατασκευες μαζεμενες και θα κανω ενα συνολικο σχολιο εδω........αν και αεροπλανας δεν μπορω να μην θαυμαζω την δουλια σου...ο τροπος μαλιστα που 'δενεις'' καθε φορα το μοντελο με τον ''χωρο'' στον οποιο τον τοποθετεις ειναι αξιοθαμαστος...
Φίλιππε θα χαρώ πολύ να δω την Autoblinda στην έκθεση το Σαββατοκύριακο!!!!Είναι πάρα πολύ ωραία!!!!!!!!!!!!
Η βάση έδεσε καταπληκτικά με το όχημα! Μπράβο ρε Φίλιππε! Πανέμορφο αποτέλεσμα!!!
Φίλιππε έχω αρχίσει και ξεχνάω μου φαίνεται.....
Φιλλιπε ειναι πολυ ωραιο. Και η βαση σουπερ με την κολονα της ΔΕΗ
Παράθεση από: gkontog στις Μαΐου 28, 2008, 10:24:52 πμΚαι για να μου φύγει η απορία, πόση ώρα σου πήρε για να φτιάξεις αυτή την όμορφη και ρεαλιστικότατη βάση;Να σου φύγει...γιατί να μη σου φύγει Κυριακή πρωί, χωματουργικά.............................................. 1 h κολώνα....................................................... 1 h Κυριακή βράδυ βάψιμο κολώνας, φορτωμάτων, εδάφους...... 1 h Δευτέρα βράδυ, τοποθετήσεις + σκόνισμα συνόλου.............. 0:30 hΤρίτη βράδυ, κόλλημα αφισών + σύρμα + φωτογράφιση...... 0:45 h Σύνολο............................................................................. 4:15 h
Και για να μου φύγει η απορία, πόση ώρα σου πήρε για να φτιάξεις αυτή την όμορφη και ρεαλιστικότατη βάση;
Μπραβο Φιλιππε φοβερη επισης και η βινιετουλα Μια απορια μονο οχι για την κατασκευη σου αλλα για το εν λογω οχημα ...... Η μουρη ειναι αυτη με τα φαναρια η αν ειναι τα οπισθια γιατι βαλανε τα φαναρια πισω ?? Επισης αυτο το μαργκουτσαλο στα δεξια τι ειναι ?? εκανα μια γκουγκλια στο νετι την autoblinda και εβλεπα μια το κανονι απο τα φαναρια μια απο την αλλη ...... μπας και εχεις καμια πληροφορια?