0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καθώς ξεσκόνιζα το αρχείο μου, βρήκα ένα CD που βγήκε με αφορμή την διάλυση της 342 ΜΠΚ...Περιέχει βιντεο-φωτος-προσωπικό-ιστορικά...Πολύ καλό κατά τη γνώμη μου...Όποιος το θέλει στη συλλογή του ας μου στείλει...
Παράθεση από: ΒΑΓΓΕΛΗΣ στις Απριλίου 23, 2008, 05:05:46 μμΚαθώς ξεσκόνιζα το αρχείο μου, βρήκα ένα CD που βγήκε με αφορμή την διάλυση της 342 ΜΠΚ...Περιέχει βιντεο-φωτος-προσωπικό-ιστορικά...Πολύ καλό κατά τη γνώμη μου...Όποιος το θέλει στη συλλογή του ας μου στείλει...Αν εχεις την καλοσύνη θα ήθελα και εγω ....πως με rapidshare.... η απλά ενα αντίγραφο????πως μπορεις να μου το δώσεις...?
Λοιπόν, παιδιά επειδή δεν ξέρω και πολλά από internet, θα δώσω το CD σε έναν Αθηναίο και θα σας το ανεβάσει... Από Τρίτη όμως γιατί λείπω εκτός Αθηνών... Καλό Πάσχα σε όλους !!
Παράθεση από: ΒΑΓΓΕΛΗΣ στις Απριλίου 25, 2008, 07:10:21 μμΛοιπόν, παιδιά επειδή δεν ξέρω και πολλά από internet, θα δώσω το CD σε έναν Αθηναίο και θα σας το ανεβάσει... Από Τρίτη όμως γιατί λείπω εκτός Αθηνών... Καλό Πάσχα σε όλους !!Θα προσπαθησω να το ανεβασω το βραδακι για να το παρετε...ειναι 5 βιντεο νομιζω...(Rapidshare)Οχι δεν ειναι το Αετοι της ΠΑ
To WinRar έχει επιλογή να "κόβει" το αρχείο σε κομμάτια όσου μεγέθους θές!