Mετά από πολυήμερη σκέψη ως προς το τι να κάνω σιγά σιγά ξεκίνησα με την απόφαση να μην προχωρήσω σε εκτεταμένες σκρατσιές και βελτιώσεις του εσωτερικού αφού δεν γνωρίζω την εσωτερική διάταξη (έχω όμως φωτογραφίες) και δεν έχω εμπειρία.

Δεν μπόρεσα όμως να συγκρατηθώ και να μην κάνω τον χώρο των βομβών οπότε ξεκίνησα το κόψιμο της ατράκτου (μακάριοι οι έχοντες ταχυτροχό

) με τον αργυτροχό

. Το ίδιο έγινε και με το κόψιμο των κομματιών που θα χρειαστώ από το φύλλο πλαστικού.

Δυστυχώς το κόψιμο με το κοπίδι παίρνει αρκετή ώρα και ενίοτε με ατυχήματα (κονόμησα ένα ωραιότατο κόψιμο σε ένα δάχτυλο, ΜΟΥΡΛΙΑ

)
Όσον αφορά την υπερυψωμένη γράμμωση το σκέφτομαι να την τρίψω αλλά εδώ θα ήθελα την βοήθειά σας, που βρίσκουμε μετά την γράμμωση για να το χαράξουμε? Τη σχεδιάζουμε σε χαρτί πριν? Από φωτογραφίες? Κάτι άλλο?

Ακόμα μια ερώτηση, τα ελληνικά διατηρούν τις θυρίδες για τους ηχοσημαντήρες όπως τα αμερικάνικα ή πρέπει να τις εξαφανίσω? Δυστυχώς οι φωτό που έχω δεν είναι διαφωτιστικές...
Και μια φωτό με το μοντέλο πρόχειρα συναρμολογημένο για να καταλάβετε το μέγεθος