Αποστολέας Θέμα: PAYPAL για τις Online αγορες....  (Αναγνώστηκε 2938 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
PAYPAL για τις Online αγορες....
« στις: Δεκεμβρίου 01, 2005, 11:48:16 πμ »
Ποιός μπορεί να με διαφωτίσει για το τί είναι το paypal;

Ευχαριστώ προκαταβολικά  :)

Αποσυνδεδεμένος KostasT

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ουαλλια/Αθηνα
  • Κωστας Τσιπας
PAYPAL
« Απάντηση #1 στις: Δεκεμβρίου 01, 2005, 12:01:01 μμ »
Giani,
To paypal einai ena online payment facility. Douleui kapos etsi:
Kaneis register mazi tous me tin pistotiki sou karta. Oi plirofories pou tous dineis are stored in a computer in US. Otan kaneis pliromi gia mia agora
to paypal hreoni tin karta sou automata kai eidopoiei to politi me email oti i pliromi ehei ginei.
Ego diavasa gia ola shetika kai eimai kata, alla auto einai prosopiki apopsi
kane ena search kai des oles tis meries thetikes kai arnitikes.

Kind regards,

Kostas.
There is a very fine line between "hobby" and "mental illness."
Τι τραβαει η ανθρωποτητα...................................

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
PAYPAL
« Απάντηση #2 στις: Δεκεμβρίου 01, 2005, 12:13:36 μμ »
Ευχαριστώ πολύ.!

Αποσυνδεδεμένος phantomas

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Athens
PAYPAL
« Απάντηση #3 στις: Δεκεμβρίου 01, 2005, 12:19:26 μμ »
δεν είναι απαραίτητη η πιστωτική, πλέον η Paypal (εταιρεία του ομίλου eBay, παρεμπιπτόντως) συνεργάζεται και με ελληνικές τράπεζες
Phantoms Forever

Αποσυνδεδεμένος vagos

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Aπο Καρέα μεχρι Αγγλία.
  • Come And Get IT.
PAYPAL
« Απάντηση #4 στις: Δεκεμβρίου 01, 2005, 04:27:26 μμ »
Egw paidia to douleuw me xrewstiki k oxi pistwtiki, Kwsta giati eisai kata? Epidi kratane info sto Paypal? Egw den exw vrei kapoia poniria. Apla oi typades pernoun promi8eia apo tous eborous tou ebay gia paradeigma alla k apo osous metaferoun xrima apo mia xwra stin alli giati to exchange rate einai ligo tsibimeno.

An vevaia 8eleis na fanei i karta sou, kaneis den sou leei na min to kaneis  :lol:  Egw proswpika proteimw na fainete ena mail anti gia tin karta i ton logariasmo mou.

Μονο πανω απο το πτωμα μου θα παρεις αυτο το κιτ.

Αποσυνδεδεμένος kiriakos

• Scale 1/144
  • *
PAYPAL
« Απάντηση #5 στις: Δεκεμβρίου 01, 2005, 04:43:09 μμ »
Ένα άλλο θέμα είναι ότι μερικοί πωλήτές στο ebay δέχονται μόνο πληρωμή με paypal. Έτσι αν σε ενδιαφέρει κάτι σχετικά σπάνιο ίσως να μη μπορείς να κάνεις αλλιώς. Εγώ πχ που ασχολούμαι και με παλιά computer έχω χάσει κάποιες προσφορές μην έχοντας paypal.
Χώρια που όσοι πουλάνε μόνο με paypal δεν πιάνουν τόσο καλές τιμές, γιατί πολλοί όπως εγώ δε μπορούν να αγοράσουν.
Επίσης κατάστημα από Αμερική δε δεχότανε πιστωτική από Ελλάδα γιατί είχε καεί λέει άλλη φορά. Η επιταγή δε συνέφερε και η αγορά δεν έγινε.

Δε μου αρέσει και μένα πολύ αλλά θα γραφώ. Δε γίνεται αλλιώς.

Κυριάκος

Αποσυνδεδεμένος phantomas

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Athens
PAYPAL
« Απάντηση #6 στις: Δεκεμβρίου 01, 2005, 04:50:26 μμ »
έγραψα και παραπάνω: η εταιρεία Paypal ανήκει στην εταιρεία eBay!

οπότε είναι μάλλον άτοπο να εμπιστεύεται κάποιος το eBay (που μπορείς να μπλέξεις και με πολλές απίθανες περιπτώσεις) και να μην εμπιστεύεται το Paypal...
Phantoms Forever

Αποσυνδεδεμένος KostasT

• Scale 1/35
  • *
  • Κωστας Τσιπας
PAYPAL
« Απάντηση #7 στις: Δεκεμβρίου 01, 2005, 04:51:47 μμ »
Geia sou Vago,
Ean ola pane kala kai o magazatoras einai entaxei(timios) tote kanena provlima. Ta provlimata xekinoun otan gia opoiodipote logo i pliromi sou einai late (servers down, etc...) tote to paypal pagonei to logariasmo sou
kai pairnei hrimata kanontas pliromi automata. Tora min xehnas oti ola ginontai meso email kai apo oti eho diavasei to complain department einai
shetika non existant. Opos i allos den eipakoun se kanena banking code
(regulation) opote ean kati paei lathos ginontai dikastes kai executioners at the same time. Tora ean tous doseis prosopiko logariasmo plirofories
kai simvei to idio ehoun access sto hrimata sou.
Opos eipa parapano einai prosopiki mou apopsi kai otan ehei na kanei me hrimata protimo na miliso se kapoion tilefono i prosopika.

Kind regards

Kostas.

Αποσυνδεδεμένος KostasT

• Scale 1/35
  • *
  • Κωστας Τσιπας
PAYPAL
« Απάντηση #8 στις: Δεκεμβρίου 01, 2005, 05:19:57 μμ »
Signomi xehasa na doso ta links prin.
Parakalo deitai kai diavaste kai apofasiste anenohlitoi.

http://www.paypal.com/

http://www.paypalsucks.com/

http://www.paypalwarning.com/

Kind regards,

Kostas

Αποσυνδεδεμένος vagos

• Scale 1/48
  • *
  • Come And Get IT.
PAYPAL
« Απάντηση #9 στις: Δεκεμβρίου 01, 2005, 08:16:09 μμ »
Ελα Κωστα κοιταξα τα λινκ σου με προσοχη αλλα οχι ολα τα topic γιατι ειναι χαος μεσα.

Δες εδω

Παράθεση
If you are searching for an alternative to PayPal, we strongly suggest acquiring a Real Merchant Account. CLICK HERE FOR OUR TOP PICK.

Οποτε φευγει η μια σελιδα γιατι διαφημιζει δικο της Paypal.
Η αλλη

www.paypalsucks.com ειναι πιο καλη κ εχει μεσα ιστοριες.
Μου εχει τυχει να καθυστερηση πληρωμη αλλα μονο για μια μερα. Κατα τα αλλα δεν μου εχει γινει τπτ αξιοσημειωτο.
Ας μην γελιωμαστε μπορει να ειναι του ebay αλλα ποσες ειναι οι σελιδες που εχουν paypal σαν τροπο πληρωμης? Ουσιαστηκα ειναι κ ευκολια για σενα γιατι κανεις ενα κλικ, αντι να βαζεις τα στοιχεια σου τις καρτες σου σε καθε σελιδα που δεν γνωριζεις.

Αλλη ιστορια ειναι να παει το Paypal να σου παρει χρημα απο τον λογαριασμο, γινετε να το κανει γιατι οταν κανεις sign in υπογραφεις μια δηλωση που παει στην τραπεζα σου κ ουσιαστηκα εξουσιοδοτης το paypal για οποιαδηποτε συναλλαγη. Αμα ηταν κλεφτες καμια τραπεζα δεν θα εδινε πληρη προσβαση σε λογαριασμους. Αμα καποιος ειχε προβλημα μεχρι τωρα θα ηθελα να το αναφερει. Μιας κ σπουδαζω Αγγλια κ ολοι εχουν paypal k ειναι ebay παιδια δεν εχω ακουσει καμια δυσαρεσκεια για τις υπηρεσιες. Μονο για το ebay που ειναι ψιλογνωστη η κατασταση του.
Στην χειροτερη Κωτσο ανοιγεις λογαριασμο σε αλλη τραπεζα οπως κανει ενας φιλος μου κ βαζεις χρημα οποτε θελεις να κανεις αγορες μεσω paypal. :wink:

Αποσυνδεδεμένος KostasT

• Scale 1/35
  • *
  • Κωστας Τσιπας
PAYPAL
« Απάντηση #10 στις: Δεκεμβρίου 01, 2005, 09:13:45 μμ »
Den kakologo to paypal min me parexigeis apla then to empisteuomai.
Agorazo apo to ebay alla plirono me cheque. An kati paei strava apla stamato ta cheque. Opote eimai kalimenos. Epiloges kanoume otan eimaste sosta pliroforimeni. Enas sinadelfos sti douleia ehei paypal, no problems katholu. Giauto to logo ekana post ola ta site gia na thun ta meli tou club kai tis dio opseis :wink:

Kind regards,

Kostas.

Αποσυνδεδεμένος vagos

• Scale 1/48
  • *
  • Come And Get IT.
PAYPAL
« Απάντηση #11 στις: Δεκεμβρίου 02, 2005, 02:10:16 πμ »
Δεν σε παρεξηγω μην ανυσηχεις  :wink:

Αποσυνδεδεμένος balstaf87

• Σταφύλης Χρυσοβαλάντης, MD
  • Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Pasadena, CA
  • Bird of Prey
    • Αρχάριος μοντελιστής
Απ: PAYPAL για τις Online αγορες....
« Απάντηση #12 στις: Φεβρουαρίου 07, 2009, 03:09:41 μμ »
Για να μην ανοίξω άλλο θέμα θα κάνω εδώ την ερώτησή μου, μιας και πρόκειται περι σχετικού θέματος:

Έβγαλα χρεωστική κάρτα της Κύπρου, άνοιξα και επιβεβαίωσα το λογαριασμό paypal με τη χρέωση και τώρα θέλω να κάνω μια αγορά. Τώρα πώς μπορώ να φορτώσω το λογαριασμό paypal μου με χρήματα προκειμένου να τα "στείλω" στο μαγαζί?

Αποσυνδεδεμένος PanPan

• Παναγιώτης :)
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Αθήνα
  • xtracolor!!!!!!!!!!!!!!!!!!
« Απάντηση #13 στις: Φεβρουαρίου 07, 2009, 03:37:13 μμ »
από τη στιγμή που η κάρτα έχει χρήματα είσαι έτοιμος να χρησιμοποιήσεις το λογαριασμό ::salut::

• Scale 1/72
  • *
  • Bird of Prey
    • Αρχάριος μοντελιστής
« Απάντηση #14 στις: Φεβρουαρίου 07, 2009, 03:47:10 μμ »
από τη στιγμή που η κάρτα έχει χρήματα είσαι έτοιμος να χρησιμοποιήσεις το λογαριασμό ::salut::

Δηλαδή δεν χρειάζεται να κάνω κάτι να φορτώσω το λογαριαμό paypal. Απλά το paypal θα τραβήξει χρήματα από την κάρτα μου. Ετσι?

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #15 στις: Φεβρουαρίου 07, 2009, 03:49:03 μμ »
Θα γίνει αυτόματα... Υπάρχει αν δε με απατά και η μνήμη μου, όμως η δυνατότητα να στείλεις χρήματα στο λογαριασμό και να βρίσκονται απλά εκεί... Αλλά δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις...

Αποσυνδεδεμένος PanPan

• Παναγιώτης :)
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Αθήνα
  • xtracolor!!!!!!!!!!!!!!!!!!
« Απάντηση #16 στις: Φεβρουαρίου 07, 2009, 03:49:47 μμ »
Σωστά, το paypal κάνει αυτόματα τη διαδικασία ::icon_thumright::

• Scale 1/72
  • *
  • Bird of Prey
    • Αρχάριος μοντελιστής
« Απάντηση #17 στις: Φεβρουαρίου 07, 2009, 03:54:29 μμ »
ΟΚ παιδιά!!! Ευχαριστώ πολύ. Ήθελα απλά να επιβεβαιώσω κάποιοα πράγματα μην κάνω καμμιά γκάφα.

Σας χαιρετώ!!! ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος CoBras

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Απ: PAYPAL
« Απάντηση #18 στις: Φεβρουαρίου 09, 2009, 08:41:53 μμ »
Geia sou Vago,
Ean ola pane kala kai o magazatoras einai entaxei(timios) tote kanena provlima. Ta provlimata xekinoun otan gia opoiodipote logo i pliromi sou einai late (servers down, etc...) tote to paypal pagonei to logariasmo sou
kai pairnei hrimata kanontas pliromi automata. Tora min xehnas oti ola ginontai meso email kai apo oti eho diavasei to complain department einai
shetika non existant. Opos i allos den eipakoun se kanena banking code
(regulation) opote ean kati paei lathos ginontai dikastes kai executioners at the same time. Tora ean tous doseis prosopiko logariasmo plirofories
kai simvei to idio ehoun access sto hrimata sou.
Opos eipa parapano einai prosopiki mou apopsi kai otan ehei na kanei me hrimata protimo na miliso se kapoion tilefono i prosopika.

Kind regards

Kostas.

Συνονόματε είσαι ΑΠΟΛΥΤΑ λάθος ..... από που σου δόθηκαν αυτές οι πληροφορίες ;;; :shock: :shock: :shock:
Μια πληρωμή ακόμα και αν ΔΕΝ την κάνεις ΚΑΘΟΛΟΥ, απλά δέχεσε μια ΕΠΙΠΛΗΞΗ και χάνεις τα προνόμια tracking των μελλοντικών παραγγελιών σου για κάποιο διάστημα. Αν πάρεις τρεις επιπλήξεις μέσα σε διάστημα 6 μηνών, τότε, ΔΕΝ σου παγώνει τον τραπεζικό σου λογαριασμό, αλλά το Paypal account και δεν μπορεις να το χρησιμοποιήσεις για να κάνεις αγορές !!! ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΠΛΗΡΩΜΗ (δηλαδή να τραβήξει χρήματα) παρά μόνο με δική σου εντολή !!!
Αν υπάρχει πρόβλημα με τον πωλητη ΤΟΤΕ ξεκινάει μια διαδικασία που λέγεται Disspute προκειμένου να βρεθεί λύση !!!
Επίσης εάν ο πωλητής πάρει τα χρήματα και δεν σου στείλει το προϊόν ή σου στείλει κάτι άλλο ή κάτι ελλατωματικό, η πληρωμή σου έχει καταγραφεί και ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΠΙΣΩ με κάποια μικρή επιβάρυνση ............
Επίσης να σου πω κάτι ακόμα ............ ΜΙΑ και μοναδική φορά είχα πρόβλημα με πωλητή ............... ΜΕ ΛΥΠΗ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ............ και πήρα τα χρήματά μου πίσω ΑΚΡΙΒΩΣ λόγω του ότι η πληρωμή είχε γίνει με PAYPAL !!! Και ας είχαμε μιλήσει και στο τηλέφωνο με τον τύπο ............
Να σου πω δε ότι έχω αγοράσει πράγματα αξίας τουλάχιστον 2 χιλιάδων Ευρώ χρησιμοποιόντας PAYPAL ..........

Πάντως το νετ έχει ΤΡΟΜΕΡΕΣ ευκαιρίες !!! Αγόρασα το 72άρι GATO 32 Ε + 15 Ε μεταφορικά και την ELCO PT BOAT 1:35 52 E + 12 E μεταφορικά ........

Tags: