0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και 10 συνολικά και καμιά 100σταρία, ανεπίσημες για ψώνια... Μου φαίνεται ότι πρέπει να κανονίσουμε μια μεγάλη, μόνο για καφέ όπου θα πρέπει να παραβρεθούν όλοι... Επίσημη με τραπέζι σε καφετέρια και τα λοιπά...
Παράθεση από: melpas1013Και 10 συνολικά και καμιά 100σταρία, ανεπίσημες για ψώνια... Μου φαίνεται ότι πρέπει να κανονίσουμε μια μεγάλη, μόνο για καφέ όπου θα πρέπει να παραβρεθούν όλοι... Επίσημη με τραπέζι σε καφετέρια και τα λοιπά... ..γινεται το τραπεζι να εχει φαγωσιμα επανω αντι για καφεδες?
Είναι αρκετά κοινότυπο πλέον να γράφουμε για τις Σαββατιάτικες συναντήσεις μας στο τρίγωνο τις Ιπποκράτους
Παράθεση από: melpas1013Είναι αρκετά κοινότυπο πλέον να γράφουμε για τις Σαββατιάτικες συναντήσεις μας στο τρίγωνο τις ΙπποκράτουςΛιγη Βοηθεια?Ποιο ειναι το τριγωνο της Ιπποκρατους?Εγω Ασκληπιου μενω και δεν εχω δει κατι
ginetai na kanonisete sinantisi stis 15/12 pou tha eimai athina? distixos anilimenes upoxreoseis kathistoun tin parousia mou mono autin tin imera stin athina kai sigkekrimena apo tis 16:00 eos kai tis 19:00 .....mia protasi ekana.....thanks anyway