Αποστολέας Θέμα: MILITARY REMOVE BEFORE FLIGHT  (Αναγνώστηκε 15824 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος F-16rhs

• Scale 1/35
  • *
  • Καλαϊτζής Παναγιώτης
    • Image
Απ: MILITARY REMOVE BEFORE FLIGHT
« Απάντηση #75 στις: Ιουνίου 16, 2009, 11:02:25 μμ »
Γιάννη σε αυτό έχεις δίκιο...απο αυτή την άποψη έγραψα και γώ οτι μου άρεσε.... απο επιχειρησιακης άποψης.

Βασικά στις τροχοδρομήσεις βλέπεις αρκετά καλά τις αποχρώσεις των 52+... χεχε

Αποσυνδεδεμένος F-104G

• "Η Π.Α ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ"
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πάτρα-Μέγαρα
  • "ΠΑΡΑ ΔΥΝΑΜΙΝ ΤΟΛΜΗΤΑΙ"
« Απάντηση #76 στις: Ιουνίου 16, 2009, 11:07:15 μμ »
Για οσους θέλουν να ντύσουν την DVD Case τους... τον κόπο τον έκανα... πρόχειρο μέν αλλα ελπίζω να σας αρέσει...!

[imgt]http://i126.photobucket.com/albums/p81/F-16rhs/340_DVD_CASE.jpg[/imgt]

::salut::

Μπραβο, Παναγιωτη, πολυ καλη δουλεια..... ::eusa_clap::
Δεν στελνεις ενα e-mail στο περιοδικο, μπας και σου πουνε να τους φτιαχνεις εσυ τα εξωφυλλα, γιατι μαλλον "κουραστηκαν"τα παιδια και δεν μπορουν..... :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος F-16rhs

• Scale 1/35
  • *
  • Καλαϊτζής Παναγιώτης
    • Image
« Απάντηση #77 στις: Ιουνίου 16, 2009, 11:25:15 μμ »
 :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος mixalis

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ (ΚΑΛΑΜΑΚΙ)
  • modelclub.gr
« Απάντηση #78 στις: Φεβρουαρίου 12, 2010, 12:45:27 μμ »
Φιλοι μοντελιστες καλημερα. Σημερα το πρωι πηρα τηλ. στα γραφεια του περιοδικου, να μαθω ποτε κυκλοφορει το MILITARY, και με πληροφωρισαν οτι το περιοδικο ΤΕΛΟΣ!! Δεν γνωριζαν αν θα κυκλοφορει το dvd, αλλα εγω ρε παιδια δεν σας κρυβω οτι με στεναχωρισαι το γεγονος , γιατι για μενα ηταν το μονο περιοδικο[ΕΚΤΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ HAFy] το οποιο ηταν ΜΟΝΟ για  Π.Α.

Αποσυνδεδεμένος Γιώργος Ροΐδης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μυτιλήνη να βρώ την ηρεμία μου...
« Απάντηση #79 στις: Φεβρουαρίου 12, 2010, 12:50:15 μμ »
Δυσάρεστο πολύ το ότι κλείνει το περιοδικό,αλλά το είχαμε (δυστυχώς!) μαντέψει πριν κάποιους μήνες  :(
IPMS 1188

Αποσυνδεδεμένος dimitrisap

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πολύκαστρο
« Απάντηση #80 στις: Φεβρουαρίου 12, 2010, 01:07:37 μμ »
Κρίμα αξιόλογο αεροπορικό περιοδικό.

Αποσυνδεδεμένος F-104G

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #81 στις: Φεβρουαρίου 12, 2010, 01:48:43 μμ »
Κριμα κι απο μενα ρε παιδια.... :(
Οταν πρωτοκυκλοφορησε το περιοδικο, ειπα επιτελους να ενα καθαρα αεροπορικο περιοδικο,και κυριως με DVD της ΠΑ.... :shock:

Δεν εδειχνε να εχει τοσο συντομη καριερα,κριμα.... :(

Αποσυνδεδεμένος Theios Nontas

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #82 στις: Φεβρουαρίου 12, 2010, 02:43:34 μμ »
Κλείνει το RBF ολοκληρωτικά ή μονο το military και θα συνεχίσει με το πολιτικό όπως ξεκίνησε?

Προ έτους πάντως είχα διαβάσει οτι η εκδοτική εταιρεία ήταν στα πρόθυρα του λουκέτου με απλήρωτους εργαζόμενους κλπ

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #83 στις: Φεβρουαρίου 12, 2010, 02:45:45 μμ »
κριμα γιατι ξεκινησε με καλους οιωνους,(μιλω για το μπλε)

κλεινουν και τα δυο η θα συνεχισει το πολιτικο? (κοκκινο)

παντως το στρατιωτικο (μπλε) τελευταια ειχε "πεσει" σε ποιοτητα.... :?

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #84 στις: Φεβρουαρίου 12, 2010, 02:51:12 μμ »
κριμα γιατι ξεκινησε με καλους οιωνους,(μιλω για το μπλε)

κλεινουν και τα δυο η θα συνεχισει το πολιτικο? (κοκκινο)

παντως το στρατιωτικο (μπλε) τελευταια ειχε "πεσει" σε ποιοτητα.... :?

πέρα απο το Ελληνικό περιεχόμενο και τα DVD της ΠΑ
δεν είχε και κάποια ιδιαίτερη ποιότητα
και αναφέρομαι τόσο στο αισθητικό κομμάτι όσο και στην αξιοπιστία των άρθρων του
 ::salut::
Σ.Σ.

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #85 στις: Φεβρουαρίου 12, 2010, 02:59:10 μμ »
Με τα dvd τί θα γίνει?Είναι σίγουρο πως θα σταματήσουν κι αυτά να κυκλοφορούν?
IPMS 1188

Αποσυνδεδεμένος mixalis

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ (ΚΑΛΑΜΑΚΙ)
  • modelclub.gr
« Απάντηση #86 στις: Φεβρουαρίου 12, 2010, 03:42:56 μμ »
Απο οτι μου ηπαν στο τηλ. σταματαει μονο το μπλε. Σε ερωτηση μου για το dvd, η κοπελα στην αλλη γραμμη ΔΕΝ γνωρηζε!!

Αποσυνδεδεμένος phantomphlyer

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Bogotá
  • Stay SPOOKED in Bogotá
    • delivery-volos.gr
« Απάντηση #87 στις: Φεβρουαρίου 12, 2010, 05:27:27 μμ »
εγω παλι δεν στεναχωριεμαι καθολου...αντε μπας και ξεκαθαρισει το τοπιο στον αμυντικο τυπο. Κατ εμε το συγκεκριμενο περιοδικο κυκλοφορουσε καθαρα για "την κονομα"...αληθεια με την αναχαιτιση τί γινεται; :twisted:

Αποσυνδεδεμένος ΧΑΡΙΔΗΜΟΣ

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Γαύδος
« Απάντηση #88 στις: Φεβρουαρίου 13, 2010, 01:24:34 πμ »
Κατ εμε το συγκεκριμενο περιοδικο κυκλοφορουσε καθαρα για "την κονομα"...αληθεια με την αναχαιτιση τί γινεται; :twisted:

Πετάς μεγάλη κουβέντα συνάδελφε... Εννοείς μήπως, -εντελώς αθώα ρωτάω - ότι η έκδοση του R.B.F. στόχευε στην διαφημιστική ύλη, και ειδικά στην κρατική; (π.χ. από ΕΑΒ, ΕΑΣ κλπ; )

Μα και ποιό έντυπο δεν αποσκοπεί σε αυτή την πηγή των εσόδων;

Να δεις πόσα περιοδικά και εφημερίδες θα κλείσουν αυτή την περίοδο μετά την εξαγγελία για περιστολή των κρατικών δαπανών.. (ΚΑΙ της διαφήμισης δια του Τύπου.... )

Φταίμε και εμείς που δεν αγοράζουμε περιοδικά όμως.... μην κλαίμε λοιπόν...

• Scale 1/35
  • *
  • Stay SPOOKED in Bogotá
    • delivery-volos.gr
« Απάντηση #89 στις: Φεβρουαρίου 13, 2010, 08:24:11 πμ »
Χαριδημε εννοω ακριβως αυτο που γραφω... δεν το παω εκει που το πας εσυ...το περιοδικο στοχευε στο κερδος (με την κακη εννοια ομως...γιατι φυσικο ειναι να αποσκοπει εκει, επιχειριση ειναι) αλλα δεν μου αρεσε καθολου που το εκανε μεσω της εκμεταλευσης του αναγνωστικου κοινου, οσον αφορα την τιμη... η λογικη ηταν "βαλε το dvd, βαρα την τιμη, αυτοι τρελοι ειναι θα το παρουν..."
Επισης, οι κυριοι του περιοδικου δεν απαντουσαν στους αναγνωστες τους οι οποιοι επικοινωνουσαν, αποδεικνυοντας περιτρανα οτι δεν ενδιαφερονται γι αυτους που τους διαβαζουν...

Αποσυνδεδεμένος Heater

• Don't phuck with the niners
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: inside a purple haze
« Απάντηση #90 στις: Φεβρουαρίου 13, 2010, 09:07:27 πμ »
Κλεινει ενα περιοδικο με κυριο θεμα την ΠΑ, και το μοναδικο που εδινε (σε οτι τιμη το εδινε δεν εχει σημασια αν σε ενδιαφερει θα πληρωνες και πολλα παραπανω, αν οχι το προσπερνουσες) dvd με αρκετα καλο υλικο κατα την αποψη μου και χαιρομαστε;;
Ναι το περιοδικο (εντυπο υλικο) ηθελε τρελες βελτιωσεις. Ναι, κανενας που ξεκιναει μια τετοια επιχειρηση η καποια παρομοια δεν ειναι φιλοπτωχο, και σκοπο εχει το κερδος. Ισως το περιοδικο να μην απανταγε στους αναγνωστες, αλλα να το συγκρινουμε με αλλα που ή οι απαντησεις ειναι για τα ματια, ή με υφος δεκα καρδιναλιων; Να δουμε πια αλλα περιοδικα του χωρου εχουν δωσει τηλεοπτικο υλικο για την ΠΑ; Η μηπως περιμενετε ακομη τον πατριαρχη του χωρου που ολο λεει οτι καααααααποια στιγμη θα βγαλει ενα dvd με τις πτησεις του..αλλα μαλλον ουτε τα τρισεγγονα μου δεν προκειται να το δουν; Να το συκρινουμε με την εγκυροτητα αλλων περιοδικων του χωρου;; Εκει και αν πεσει γελιο. Ελπιζω μονο καποιοι που θεωρουνται εγκυροι σε επομενα αρθρα τους να δινουν και τα καταλληλα credits στα sites απο οπου αντιγραφουν αυτολεξη το κειμενο.
Το περιοδικο κλεινει για δικους του λογους, ισως ενας ειναι οτι ο αριθμος των φυλλων που πουλαγε δεν ηταν ο αναμενομενος...αλλα αυτο απεχει πολυ απο το να χαιρομαστε, και να παιζουμε στοιχημα ποτε και πιο θα ειναι το επομενο.  Ολα εχουν τις ελλειψεις τους, αλλα περισσοτερο αλλα λιγοτερο, αλλα κανουν εξωφθαλμο προμοτιον αλλα καθολου, κανενα δεν ειναι τελειο, αλλα το να χαιρομαστε που κλεινουν δεν νομιζω οτι ειναι κατι που χρειαζεται ο αμυντικος τυπος.
1/32 F-16D 52+
1/32 TA-7C

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #91 στις: Φεβρουαρίου 13, 2010, 10:31:36 πμ »
Παιδιά,εγώ δεν ξέρω αν έπρεπε να σταματήσει ή να μην σταματήσει το περιοδικό (το μπλέ) να κυκλοφορεί.Αυτό που μου έκανε εντύπωση,είναι ότι δεν έκαναν (οι άνθρωποι του περιοδικού) κάποια προσπάθεια για βελτίωση του προιόντος τους,ακόμα και στην τιμή του εκτός της θεματολογίας του και ίσως και στην ποιότητά του τόσο στο αισθητικό κομμάτι όσο και στην αξιοπιστία των άρθρων του όπως προαναφέρθηκε.Δεν το παλέψανε το πράγμα και αυτό είναι πιό πολύ που με στεναχωρεί και όχι το γεγονός ότι σταματάει την κυκλοφορία του το περιοδικό.Ένα άλλο επίσης βασικό,λόγω του ότι κατά την άποψή μου οι περισσότεροι ενδιαφέρονταν γι'αυτό,είναι το κατά πόσον θα εξακολουθούν να κυκλοφορούν τα dvd με τα Ελληνικά θέματα.Είδωμεν,κάποιος πιστεύω θα''αλιεύσει''κι αυτήν την πληροφορία  ::salut::
IPMS 1188

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Over the hills and far away...
« Απάντηση #92 στις: Φεβρουαρίου 13, 2010, 11:05:18 πμ »
Ρε παληκάρια να σας θυμίσω οτι διανύουμε οικονομική κρίση? :roll:
Γιατί αυτομάτως συνδέσατε το κλείσιμο του περιοδικού με τη ποιότητα ή την εγκυρότητα των δημοσιευμάτων του? Ολοι κάνουν περικοπές για να μπορέσουν να σταθούν και το πιθανότερο είναι οτι απλά θα το συγχωνεύσουν με το άλλο που θα συνεχίσει την κυκλοφορία του...

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #93 στις: Φεβρουαρίου 13, 2010, 11:17:44 πμ »
Φίλε Νίκο,ειλικρινά,χωρίς καμμία ειρωνεία και καμμία σκοπιμότητα,θα πώ το εξής : Εφ'όσον λόγος του ότι σταματάει το περιοδικό είναι η οικονομική κρίση,τότε κακώς ασχολούμαστε με κάτι το οποίο θα έπρεπε να είναι αυτονόητο.Στο προηγούμενο post μου ανέφερα αυτολεξή τα όσα έγραψε ο Πρόεδρος στο δικό του post συν τα δικά μου.Δεν πιστεύω πως όλα πρέπει να τα ρίχνουμε στην οικ. κρίση.Πρέπει όλοι να αφουγκραζόμαστε τις τάσεις της εποχής και να ρίχνουμε ''νερό στο κρασί μας'',αλλιώς πάμε άπατοι (όπως πήγε το Military RBF)  ::salut::
IPMS 1188

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #94 στις: Φεβρουαρίου 13, 2010, 11:23:13 πμ »
Πάρα πολύ σωστά WildCat.
Είναι από τα από τις βασικές αρχές της επιχειρηματικότητας.: Αποβάλλεις το προβληματικό μέρος της επιχείρησης (RBF/MILITARY)
πριν τα χρέη του συσσωρευτούν σε τέτοιο βαθμό που βουλιάξουν ολόκληρη την μητρική εταιρεία...

• Scale 1/35
  • *
  • Stay SPOOKED in Bogotá
    • delivery-volos.gr
« Απάντηση #95 στις: Φεβρουαρίου 14, 2010, 10:29:40 πμ »
...εγω παντως εξακολουθω να "χαιρομαι" ::glossa:: ...ειναι αληθεια οτι εδω και αρκετα χρονια εχω σταματησει να αγοραζω συστηματικα περιοδικα -πλην του HAFy βεβαια το οποιο προσωπικα μου αρκει- γιατι ως γνωστον τα αρθρα και η θεματολογια τους ανακυκλωνονται.
Οσον αφορα τα dvds του περιοδικου (ναι εχω φροντισει κι εχω καποια ::glossa:: :twisted:) εκει παω πασο, αλλα και παλι δεν θεωρω οτι ηταν και κατι το πολυ ιδιαιτερο...εχουν βγει κατα καιρους dvds Μοιρων που ειναι διαμαντια...

anyway...ο καθενας εχει την αποψη του...εγω γενικοτερα θελω να πω οτι δεν πρεπει σαν αναγνωστικο κοινο να αγοραζουμε ακριτα, σαν υπνωτισμενοι, οποιο περιοδικο βγαινει κι ασχολειται με αυτο που αγαπαμε...πρεπει να χουμε απαιτησεις σαν αναγνωστες...
Δεν πρεπει να "στεναχωριομαστε" για το κλεισιμο ενος μετριου περιοδικου που προσπαθουσε να μας δελεασει ΜΟΝΟ μ ενα dvd...περαν του dvd τί ειχε να προφερει;...εδω ημασταν οταν το περιοδικο διαχωρισε την κυκλοφορια του dvd απο το εντυπο και ειδαμε τί δυσαρεσκεια προκαλεσε!
Ακομα και σ αυτο το τοπικ αναρωτιωμαστε αν θα σταματησουν να κυκλοφορουν και τα dvds... :lol: :twisted:

Τελικα υπαρχει "στεναχωρια" για την παυση της κυκλοφοριας του περιοδικου ή των dvds;

RBFmilitary Rest In Peace

Αποσυνδεδεμένος DIO

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Sydney, AU
  • Ας κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε...
    • Dio's Scale Models
« Απάντηση #96 στις: Φεβρουαρίου 14, 2010, 01:06:31 μμ »
Και εγώ δεκάρα δεν δίνω που έκλεισε. Ήταν τόσο ακριβό, που κάθε φορά που το έβλεπα στο ράφι, ενώ θα ήθελα να το πάρω η τιμή του ήταν απαγορευτική.
Και αν αυτό οφείλεται στο DVD, θα ήταν πολύ απλό να κυκλοφορήσει κλαι έκδοση χωρίς DVD.

Προς γνώσιν και συμμόρφωση για μελλοντικούς εκδότες...
Φιλικά,
Διονύσης

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #97 στις: Φεβρουαρίου 14, 2010, 01:31:32 μμ »
Τελικα υπαρχει "στεναχωρια" για την παυση της κυκλοφοριας του περιοδικου ή των dvds;
Nα σου πώ την αλήθεια....των DVD's  :wink:
IPMS 1188

Αποσυνδεδεμένος F-104G

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #98 στις: Φεβρουαρίου 14, 2010, 01:35:30 μμ »
Και γω θα συμφωνησω με τον Τασο(phantomphlyer), + οτι πλεον ειχε αρχισει να υπαρχει κορεσμος στον χωρο του Αμυντικου τυπου... :?

Υπηρξαν κι αλλα περιοδικα του χωρου πιο παλια,που παρ'ολο οτι κυκλοφορησαν αρκετα χρονια, στο τελος βουλιαξαν και υπαρχουν πολλοι λογοι γι'αυτο... :roll:

Εγω εχω σταματησει να παιρνω περιοδικα, εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων, οπως το HAFy ,το οποιο πιστευω οτι αξιζει τα λεφτα του μεχρι τελευταιο σεντς.... ::icon_thumright::
Και θα βαλω και μια φωτια εδω :!:, ισως θα'πρεπε ο κος Τσαγκαρατος, να σκεφτει και την ενσωματωση ενος DVD, αξιου της ποιοτητας του περιοδικου.... :mrgreen:

Παιδια, ολα αυτα τα χρονια που επαιρνα περιοδικα του χωρου, καταντησα να εχω γεμισει το παταρι με κιβωτια γεματα απο δαυτα και να αναρωτιεμαι τι να τα κανω τωρα... :roll:

Θα πω τελος το ιδιο που ειπε ο  DIO πριν...Προς γνώσιν και συμμόρφωση για μελλοντικούς εκδότες... ::icon_thumright::

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #99 στις: Φεβρουαρίου 14, 2010, 03:40:51 μμ »
....Εγω εχω σταματησει να παιρνω περιοδικα, εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων, οπως το HAFy,....

O λόγος που κλείνουν τα περιοδικά, και τελειώνει άδοξα κάθε φιλόδοξη εκδοτική προσπάθεια, είναι αυτός που ανέφερες συνάδελφε, το ομολογούμε και μόνοι μας...

Δεν μας αρέσει το διαβάσμα ή προτιμάμε να πιούμε εσπρέσσο στο Κολωνάκι παρά να πάρουμε το R.B.F. ;

Στο τέλος δεν θα υπάρχει Αμυντικός Τύπος στην Ελλάδα. = Δεν θα υπάρχει πληροφόρηση του κοινού και έλεγχος εκείνων που χειρίζονται τα θέματα της ʼμυνας.

Tags: