Αποστολέας Θέμα: MILITARY REMOVE BEFORE FLIGHT  (Αναγνώστηκε 15786 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος STARFIGHTER

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
  • Ελληνικη Ομαδα Διασωσης Αττικης
Απ: MILITARY REMOVE BEFORE FLIGHT
« Απάντηση #25 στις: Απριλίου 18, 2008, 02:28:45 μμ »
υγ...δ/ντης συνταξης θ.Στεργιου
ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
πατησια/αθηνα

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #26 στις: Απριλίου 18, 2008, 03:25:33 μμ »
Μία παρατήρηση, το DVD είναι περίπου σε πραγματικό χρόνο οπότε είναι λίγο βαρετο (ίσως συγκεκριμένο με αυτά των 5 λεπτών που είναι όλο δράση....)

Σόρρυ αλλά το είδα και μία το βράδυ οπότε...

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
« Απάντηση #27 στις: Μαΐου 21, 2008, 11:29:35 πμ »
καλημέρα σας.
Εχθες αγόρασα το περιοδικό Remove Before Flight και είχε ενα DVD από την Μοίρα 347 Περσεας σε Νυχτερινές επιχειρήσεις...
Λιγο που είδα ήταν καλο.

I WALK THE PATH OF THE DARK SIDE

Αποσυνδεδεμένος Sjmygian

• Scale 1/35
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #28 στις: Μαΐου 21, 2008, 11:38:37 πμ »

Εχει αναφερθεί "MILITARY REMOVE BEFORE FLIGHT" http://www.modelclub.gr/forums/index.php?topic=8017.0

(εκτός και αν έδωσαν το dvd και με το κανονικό RBF, και εννοείς αυτό)
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια
--------------------------------------------------
clopy & paste
επειδή και η αντιγραφή θέλει μυαλό

Αποσυνδεδεμένος Vasilis 07

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #29 στις: Ιουνίου 13, 2008, 01:38:19 πμ »
To 2o τεύχος κυκλοφόρησε με DVD αφιερωμένο στα 30 χρόνια του RF-4E και την 348 ΜΤΑ  :D.

::salut::

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Aθηνα
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #30 στις: Ιουνίου 13, 2008, 02:16:33 μμ »
Το ειδα κι εγω χθες. Αξιζει το DVD? Ειναι απο την γιορτη της 348?
Νώντας

Αποσυνδεδεμένος phantomphlyer

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Bogotá
  • Stay SPOOKED in Bogotá
    • delivery-volos.gr
« Απάντηση #31 στις: Ιουνίου 13, 2008, 03:53:16 μμ »
σχεδον ολα τα πλανα απο το dvd που δοθηκε στην εκδηλωση της 348 με σχολια απο τον δημοσιογραφο...Εχει κι ενα ενδιαφερον walkaround απ οτι ειδα στα γρηγορα...it's your choice... ::salut::

Αποσυνδεδεμένος F-16rhs

• Scale 1/35
  • *
  • Καλαϊτζής Παναγιώτης
    • Image
« Απάντηση #32 στις: Ιουνίου 13, 2008, 08:25:07 μμ »
Ο συγκεκριμενος ειχε πεταξει κιολας με αυτο καποτε...μηπως εχει πλανα/φωτος και απο εκεινη του την πτηση?

• Scale 1/35
  • *
  • Stay SPOOKED in Bogotá
    • delivery-volos.gr
« Απάντηση #33 στις: Ιουνίου 13, 2008, 08:42:00 μμ »
τι να σου πω Πανουλη, απο την προχειρη ματια που εριξα φαινεται να ειναι τα in flight πλανα που εχει και το επετειακο dvd της Μοιρας...

Αποσυνδεδεμένος fisherman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χανιά
    • http://hafcphotos.cs.net/
« Απάντηση #34 στις: Ιουνίου 13, 2008, 09:22:30 μμ »
Τώρα δεν κρατιέμαι και θα το πω: Όσοι είδατε το τεύχος ίσως να προσέξατε και ένα κουτσουρεμένο προφίλ του επετειακού, όπως αυτό δημοσιεύτηκε στο λεύκωμα της 348 με σαφέστατη αναφορά στο όνομα του δημιουργού του προφίλ. Αν και γενικά θεωρούσα ότι ο συγκεκριμένος εκδοτικός οίκος προσπαθεί να κρατήσει ένα επίπεδο στα θέματα copyright, πάνω στο κουτσούρεμα ο γραφίστας τους φαίνεται ότι "κατά λάθος" αφαίρεσε και το όνομά μου... Προφανώς δεν κράτησαν αντίγραφο του πρωτότυπου και έτσι μετά οι άνθρωποι δεν ήξεραν σε ποιον να δώσουν credit και από ποιόν να ζητήσουν άδεια για τη δημοσίευσή του. ::glossa::

Αθάνατη Ελλάδα με τον απέραντο σεβασμό στα πνευματικά δικαιώματα...
Γιώργος Ψαρράς

Αποσυνδεδεμένος Sjmygian

• Scale 1/35
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #35 στις: Ιουνίου 16, 2008, 01:45:33 μμ »
 :roll:
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια
--------------------------------------------------
clopy & paste
επειδή και η αντιγραφή θέλει μυαλό

Αποσυνδεδεμένος kongrigo

• ΔΩΣΤΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ PATCHES!!!
  • Scale 1/48
  • *
  • ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ PATCHES !!!
« Απάντηση #36 στις: Ιουνίου 20, 2008, 12:27:33 μμ »
Τώρα δεν κρατιέμαι και θα το πω: Όσοι είδατε το τεύχος ίσως να προσέξατε και ένα κουτσουρεμένο προφίλ του επετειακού, όπως αυτό δημοσιεύτηκε στο λεύκωμα της 348 με σαφέστατη αναφορά στο όνομα του δημιουργού του προφίλ. Αν και γενικά θεωρούσα ότι ο συγκεκριμένος εκδοτικός οίκος προσπαθεί να κρατήσει ένα επίπεδο στα θέματα copyright, πάνω στο κουτσούρεμα ο γραφίστας τους φαίνεται ότι "κατά λάθος" αφαίρεσε και το όνομά μου... Προφανώς δεν κράτησαν αντίγραφο του πρωτότυπου και έτσι μετά οι άνθρωποι δεν ήξεραν σε ποιον να δώσουν credit και από ποιόν να ζητήσουν άδεια για τη δημοσίευσή του. ::glossa::

...λες να το πήρε το...  αυτοκίνητο ...  :?:
Ως ηγήτορες των ιδεών μας, πρέπει να αντεπεξέλθουμε στις πιέσεις των ιδανικών μας..

[/u

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: πειραιας
« Απάντηση #37 στις: Ιουνίου 20, 2008, 12:43:52 μμ »

Εφ΄ όσον έχετε πρόβλημα,καί πολύ καλά κάνετε,με την χρήση των φωτογραφιών σας καί τα πνευματικά δικαιώματα γενικότερα,θα ήθελα να ρωτήσω αν λαμβάνετε κάποια μέτρα έναντι αυτών που χρησιμοποιούν την δουλειά σας ή τις ιδέες σας χωρίς την άδειά σας.
   Γιατί αν δεν κάνετε τίποτα άλλο πέρα ίσως από μιά αναφορά ή κάποιο σχόλιο σε φόρουμ σαν αυτό εδώ,μάλλον τους δίνετε έμμεσα την άδεια να ακολουθήσουν την ίδια τακτική καί στο μέλλον.
   Εάν λοιπόν θίγεστε υπάρχουν καί οι νόμοι.

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #38 στις: Ιουνίου 20, 2008, 01:33:06 μμ »
Εφ΄ όσον έχετε πρόβλημα,καί πολύ καλά κάνετε,με την χρήση των φωτογραφιών σας καί τα πνευματικά δικαιώματα γενικότερα,θα ήθελα να ρωτήσω αν λαμβάνετε κάποια μέτρα έναντι αυτών που χρησιμοποιούν την δουλειά σας ή τις ιδέες σας χωρίς την άδειά σας.
Γιατί αν δεν κάνετε τίποτα άλλο πέρα ίσως από μιά αναφορά ή κάποιο σχόλιο σε φόρουμ σαν αυτό εδώ,μάλλον τους δίνετε έμμεσα την άδεια να ακολουθήσουν την ίδια τακτική καί στο μέλλον.

Νομίζω πώς ένα μέτρο είναι που γνωστοποιείται το "clopyright" σε forum όπως modelclub.gr που τα μέλη του σε πολύ μεγάλο ποσοστό είναι και αναγνώστες του εν λόγο περιοδικού.

2 σχόλια για το 2ο τεύχος (το οποίο δέν το έχω πάρει ακόμα)

1)Το υποτίθεται "δώρο" DVD είναι αυτό που μοίρασε η 348 ΜΤΑ (μάλλον δωρεάν  :?: :roll:) στήν πρόσφατη εκδήλωση  :?:

2)Εντοπίστηκαν κρούσματα copyright  :?: :x

Έν έτη 2008 με ADSL ( :wink:) και αραδιασμένα στα περίπτερα περισσότερα από 10 περιοδικά αμυντικού/αεροπορικού περιεχομένου, κάποιοι πιστεύουν με αυτόν τον τρόπο θα κάνουν την διαφορά και θα επικρατήσουν  :?: :evil:

• Scale 1/35
  • *
  • Stay SPOOKED in Bogotá
    • delivery-volos.gr
« Απάντηση #39 στις: Ιουνίου 20, 2008, 02:45:00 μμ »
1)Το υποτίθεται "δώρο" DVD είναι αυτό που μοίρασε η 348 ΜΤΑ (μάλλον δωρεάν  :?: :roll:) στήν πρόσφατη εκδήλωση  :?:

Το dvd ηταν προς πωληση στην εκδηλωση (προς 5 ευρω)...οπως ειπα και πιο πανω σε παλαιοτερο ποστ μου, ειναι σχεδον ολη η "ταινια" του επετειακου dvd εμπλουτισμενο με σχολια του δημοσιαγραφου κι ενα ενδιαφερον walkaround video το οποιο απ οτι θυμαμαι δεν υπαρχει στο dvd της Μοιρας... ::salut::

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #40 στις: Ιουνίου 20, 2008, 03:34:50 μμ »
Το dvd ηταν προς πωληση στην εκδηλωση (προς 5 ευρω)...οπως ειπα και πιο πανω σε παλαιοτερο ποστ μου, ειναι σχεδον ολη η "ταινια" του επετειακου dvd εμπλουτισμενο με σχολια του δημοσιαγραφου κι ενα ενδιαφερον walkaround video το οποιο απ οτι θυμαμαι δεν υπαρχει στο dvd της Μοιρας... ::salut::

Τότε παίρνω πίσω αυτό που είπα για το DVD  :oops:  και μένει μόνο μελανό σημείο το θέμα του copyright.

ΥΓ:Πάντως το 1ο τεύχος μου άρεσε αρκετά ειδικά το άρθρο για τα G-91  ::eusa_clap::

• Scale 1/35
  • *
  • Stay SPOOKED in Bogotá
    • delivery-volos.gr
« Απάντηση #41 στις: Ιουνίου 20, 2008, 06:49:35 μμ »
Οντως, οι φωτο στο αρθρο για το "ελληνικο Gina" ηταν πολυ καλες!

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #42 στις: Ιουνίου 20, 2008, 06:57:23 μμ »
Τελικα οι φωτο του επετειακου RF-4 δημοσιευθηκαν κανονικα βλεπω στο περιοδικο..... :roll:

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: πειραιας
« Απάντηση #43 στις: Ιουνίου 20, 2008, 07:16:44 μμ »
Τελικα οι φωτο του επετειακου RF-4 δημοσιευθηκαν κανονικα βλεπω στο περιοδικο..... :roll:

8)

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Keep modeling !
« Απάντηση #44 στις: Ιουνίου 20, 2008, 07:36:21 μμ »

8)

μη μου πει κανεις πως το αρθρο του RBF για το επετειακο με φωτο κ.λ.π δεν ειχε αποφασισθει ΠΡΟ της εκδηλωσης!!! 8) 
(πληροφοριακα το AIR TATTOO ειναι 12-13 Ιουλιου ετσι? To περιοδικο RBF κυκλοφορησε στις 10 Ιουνιου :wink:)

και κατι ακομα για το φιλο Χρηστο (Orion) επειδη τα "ειπαμε" με πμ αλλα και εδω :arrow: http://www.modelclub.gr/forums/index.php?topic=8904.msg178242#msg178242 σχετικα με φωτο και βιντεο,(μαλιστα διεγραψα και βιντεακι που ειχε ανεβασει ο pan-pan.... :roll: )
Χρηστο δες το DVD που δινει το περιοδικο και πες μου αν τα σκηνικα που βλεπεις συγκρινονται απο θεμα ασφαλειας σε σχεση με αυτα που εβαλαν καποιοι εδω μεσα!!!

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #45 στις: Ιουνίου 20, 2008, 09:41:45 μμ »

nick2, για να μην απαντάω άσχετα και δημιουργούνται παρεξηγήσεις χωρίς λόγο, η αλήθεια είναι ότι δεν πολυκατάλαβα το πνεύμα του ποστ σου. Εννοείς ότι είναι κάτι μεταξύ εμού και του περιοδικού και δεν αξίζει να το αναφέρω στο modelclub. Ή θεωρείς ότι καλά έκανα και το έγραψα αλλά αν δεν γίνουν μυνήσεις δεν πρόκειται να εξαλειφθεί το φαινόμενο του μη σεβασμού των πνευματικών δικαιωμάτων.

Πάντως τους έστειλα e-mail, επομένως δεν βλέπω πως τους δίνω το δικαίωμα να το επαναλάβουν και στο μέλλον. Όσο για την μύνηση θα ήταν ίσως μια καλή λύση αν είμασταν στην Αμερική. Μπορώ να σου πω, χωρίς να ξέρω τη θέση τους (δεν μου απάντησαν), και τη δικαιολογία που θα χρησιμοποιήσουν. Το προφίλ το παρέλαβαν από τη Μοίρα χωρίς όνομα και το δημοσίευσαν (κάτι αντίστοιχο δηλαδή με το βρήκαμε ένα CD με τραγούδια που δεν είχε εξώφυλλο και αποφασίσαμε να το βάλουμε προσφορά με το επόμενο τεύχος επειδή δεν έγραφε επάνω τίποτε για copyright). Φυσικά δεν νομίζω ότι στέκει, ειδικά όταν το προφίλ έχει μπει με το όνομά μου στο λεύκωμα και λίγες σελίδες πιο πριν το ίδιο περιοδικό αναφέρει ότι τα σχέδια του επετειακού ήταν δικά μου!!! Αλλά για να βγει άκρη πρέπει πρώτον να αφήσω την κανονική δουλειά μου και να τρέχω στα δικαστήρια και δεύτερον να κάνω άνω κάτω και μια ολόκληρη Μοίρα να ψάχνει να βρει ποιος έδωσε τα σχέδια (ή αν τα έδωσε κάποιος) και αν αυτά είχαν ή όχι το όνομά μου... Και η αλήθεια είναι ότι τίποτε από τα δύο δεν θέλω να γίνει.
Γιώργος Ψαρράς

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #46 στις: Ιουνίου 21, 2008, 11:13:20 πμ »
Μόλις είδα το DVD της 348 από την εκδήλωση. Μισή ώρα χωρίς σχολιασμό (μόνο κάποιο κείμενο). Πως μπορεί να είναι ίδιο με αυτό του περιοδικού που έχει διάρκεια 90 λεπτά με αφήγηση που περιλαμβάνει πολλές πληροφορίες για το αεροπλάνο? Για να μη λέμε μόνο τα στραβά, το DVD του περιοδικού κατά τη γνώμη μου αποτελεί όντως μια πολύ καλή προσπάθεια.
Γιώργος Ψαρράς

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Keep modeling !
« Απάντηση #47 στις: Ιουνίου 21, 2008, 12:55:13 μμ »
Μόλις είδα το DVD της 348 από την εκδήλωση. Μισή ώρα χωρίς σχολιασμό (μόνο κάποιο κείμενο). Πως μπορεί να είναι ίδιο με αυτό του περιοδικού που έχει διάρκεια 90 λεπτά με αφήγηση που περιλαμβάνει πολλές πληροφορίες για το αεροπλάνο? Για να μη λέμε μόνο τα στραβά, το DVD του περιοδικού κατά τη γνώμη μου αποτελεί όντως μια πολύ καλή προσπάθεια.

πραγματι πολυ καλο το DVD του περιοδικου και το walkaround ιδιαιτερα ::icon_thumright::

• Scale 1/35
  • *
  • Stay SPOOKED in Bogotá
    • delivery-volos.gr
« Απάντηση #48 στις: Ιουνίου 21, 2008, 02:13:17 μμ »

εγω ακομα δεν ειδα το dvd του RBF... ::glossa:: απλα απο μια γρηγορη ματια που του ειχα ριξει, ειδα οτι ειχε σχεδον ολα τα πλανα αυτου της 348 με σχολια...κι επισήμανα την παρουσια του πολυ καλου walkaround, που ειπε κι ο Λαμπρος ::icon_thumright::
Γιωργο, εφοσον ειδες και τα 2 εχεις σιγουρα πιο ολοκληρωμενη αποψη απο μενα! :wink:

Αποσυνδεδεμένος xaris_the greek

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • ΠΑΡ ΕΚΑΣΤΟΝ ΤΕΓΓΟΝΤΑΣ ΤΑΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ
« Απάντηση #49 στις: Ιουνίου 25, 2008, 12:59:14 μμ »
Πόλεμος φίλοι μου, πόλεμος :mrgreen:

Tags: