Καλησπέρα σας κύριοι.Μετά από μια αφθόρμητη κίνηση να κατασκευάσω δυτικό αεροσκάφος,έστω και πειραματικό,κατέληξα να προσπαθώ τον τελευταίο καιρό να κλείσω επιτέλους μια άτρακτο.Αμ δε

.Η ιδέα της κατασκευής αυτού του αεροσκάφους ήρθε μαζί με την επιθυμία για την αναπαράσταση γυμνού μέταλου και λόγο της μη ύπαρξης των κατάλληλων συνθηκών για τα απαιτητικά βαψίματα που έχω ξεκινήσει(F-16A FAV & Mig-17A κ.α.).Έτσι και επιλέχθηκε το κιτ της special hobby που αν και στην αρχή έδειξε εύκολο και γρήγορο,αποδείχθηκε απαιτητικό και χρονοβόρο.Αν προσθέσεις και την απροθυμία μου να το κοιτάξω καν μετά από τις εξελίξεις με το ΝΑΤΟ,μάλλον πάλι καλά είμαστε εώς εδώ.Το μοντέλο προέρχεται από λαστιχένια καλούπια(όπως και τα περισσότερα αυτής της εταιρίας)και δεν θα έλεγα ότι φημίζεται για τις εφαρμογές του που σε κάποια σημεία είναι ανήπαρκτες,αλλά διαθέτει κάποια photo etched και υπέροχα σήματα.Δεν θα σας κουράσω με τα κατασκευαστικά(οι φώτο είναι πιο κατατοπιστικές),απλά να προσθέσω ότι η όλη δυσκολία βρίσκεται στο κόκπιτ και την ανύπαρκτη πρόσβαση προς αυτό και το ρυνιαίο σκέλος,όπου απαιτούν να φτιαχτούν και να κουμπώσουν όλα τέλεια πρίν κλείσει η άτρακτος.Έπειτα ακολουθεί πιρτσίνωμα(

mmaker,Melpa,PanPan για τα Rosie)και....αλουμινόχαρτο.Απολάυστε και τα τρία βιντεάκια από την φοβερή αλλά γεμάτη με αμερικάνικες μ@λ@κίες ταινία"οι κατάλληλοι άνθρωποι",του στύλ"-έχεις τσίχλα?-μπορεί να έχω μια!-δανεισέ μου και θα στην πληρώσω αργότερα(άμα ζω

)!-αρκετά δίκαιο!!!"(καλά μιλάμε για εκσπερμάτωση

)και το μόνιμο χαζοχαμόγελο λες και βλέπουν τσόντα όταν ο άλλος σπάει το φράγμα,αχχχχχχ....μια ζωή η μ@λ@κία θα τους φάει.Είναι τυχεροί που βρέθηκαν μέσα στα τόσα εκατομύρια άχρηστων κάποιοι που τα έιχαν μεγάλα....τα όνειρα

και έγραψαν πραγματικά ιστορία.Το τελευταίο βιντεάκι είναι εξαιρετικά αφιερωμένο στον mmaker.Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
&feature=related
&feature=related
&feature=related