Γεια σας φιλοι μου και παλι. Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας και τα σχολια σας επι του θεματος.
Αγαπητε μου φιλε ramfighter δυστυχως εχω ασχημα νεα για τα βελτιωτικα

Ο James small (
www.smallartworks.ca/) εχει αποσυρει απο την παραγωγη εδω και καποια χρονια το "eagle authentication kit" καθως και το "aluminium engine bells and vtols for amt/ertl eagle. Ισως να βρεις κατι στο ebay η αν βαλεις τον τιτλο στο google μπορει να σου βγαλει κατι.
Βλεπεις εγω τα ειχα προμηθευτει κοντα στο 2000 . Ασχολουμαι με τον μοντελισμο γυρω στα 25 χρονια και τα 2 πιο αγαπημενα μου θεματα ηταν ο αετος και το sr-71 blackbird που οταν το ειχα φτιαξει πριν 10 χρονια σε 48αρι δεν υπηρχε ουτε ενα βελτιωτικο για το συγκεκριμενο μοντελο και καθομουν και εκανα τις κατασκευες της αρκουδας για να δειξει το αεροπλανο οπως του αξιζει [ ipms 1998]

Ετσι οταν τον επανακυκλοφορησε το 1999 η amt/ertl τσιμπησα ενα απο το hannants για μια καλη κατασκευη στο μελλον. Προμηθευτηκα και ολα τα βελτιωτικα που παρουσιαζω εδω μετα απο εντονο ψαξιμο στο web :!:και με πολυ καλες κριτικες στα forums

[ βλεπεις βολευε και η χρονολογια] μιας και ηταν αρκετοι που ασχολιοντουσαν με αυτο το θεμα τοτε... και δεν ηθελα να την ξαναπατησω οπως με το blackbird.
Λοιπον συνεχιζουμε με τα σηματα της tangents τα οποια και αυτα εχουν αποσυρθει απο την αγορα εδω και καποια χρονια. Τα σηματα του jbot decals κυκλοφορουν ακομα μου φαινεται.
Τα "ultimate eagle blueprints " μπορεις να τα προμηθευτεις απο εδω
http://pages.infinit.net/danielgp/Σχετικα τωρα με τα σχεδια το ξερω οτι η κλιμακα του μοντελου της amt/ertl ειναι περιπου στο 1/96 με 1/98 γι αυτο εχω και εχω φερει τα σχεδια σε αυτην την κλιμακα οποτε οτι φτιαχνω το δοκιμαζω κατευθειαν επανω τους.
Η φωτο που μου εχεις στειλει ειναι απο τον αετο που επαιζε στα τελευταια επεισοδια της πρωτης σεζον.

ο αυθεντικος πρωτος αετος ειναι αυτος που εχεις βαλει στο θεμα πραγματικοι μοντελιστες ::icon_thumright::και η διαφορα που ειχε αυτος ο αετος σε σχεση με τους υπολοιπους ηταν ο διαφορετικος συνδυασμος σωληνωσεων που ειχαν οι κινητηρες στο πισω μερος

. Στον πρωτο αετο δεν υπαρχει η ρωμβοειδης σωληνωση γυρω απο τους κινητηρες ενω στους υπολοιπους υπαρχει...και παει λεγοντας!
Αγαπητε φιλε ramfighter σε ευχαριστω για τις υποδειξεις σου στο θεμα των χαλκομανιων. θα το λαβω υποψιν μου οταν φτασω σε αυτο το σημειο

Μεινετε συντονισμενοι...