Αποστολέας Θέμα: Eagle transporter απο "Διαστημα 1999"  (Αναγνώστηκε 41060 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος LIVERPOOL

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Απ: Eagle transporter απο "Διαστημα 1999"
« Απάντηση #225 στις: Οκτωβρίου 26, 2009, 12:09:46 μμ »
Καλή επάνοδο στα μοντελιστικά δρόμενα μετά το δραματικό γεγονός του χαμού της μητέρας σου. Σε σκέφτηκα πολλές φορές στο διάστημα αυτό αλλά δεν σε ενόχλησα ούτε με πμ γιατί περίμενα να περάσει ο χρόνος που είναι ο καλύτερος γιατρός και γιατρεύει τέτοιες πληγές απαλύνει τον πόνο, όσο γίνεται αυτό.

Καλή συνέχεια φίλε μου.  ::salut::
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
« Απάντηση #226 στις: Οκτωβρίου 26, 2009, 12:22:03 μμ »
Κωστα επιτελους σε γνωρισα και απο κοντα..... ελπιζω να δω και το καλιτεχνημα σου την επομενη χρονια.
 ::icon_thumright::

I WALK THE PATH OF THE DARK SIDE

Αποσυνδεδεμένος Dimitri K.

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #227 στις: Οκτωβρίου 28, 2009, 06:42:40 μμ »
Κωστα γεια σου.
Ο διαγωνιζόμενος που γνώρισες στην IPMS με το "κίτρινο ρομπότ" είμαι (με το πρωτο μου post!  :D  )
Φανταστική δουλειά φίλε μου.  Οι λύση για τις αναρτήσεις  του αετού σου είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον. ::icon_thumright::

Ελπίζω να το δούμε όλοι απο κοντά στον επόμενο διαγωνισμό της IPMS.
Θα αυξηθεί ποιοτικά κατακόρυφα η κατηγορία της φαντασίας (και ποσοτικά βεβαια γιατί δυστυχώς φέτος... :roll:)

Χάρηκα και πάλι για την γνωριμία και κράτα γερά!
Δεν έχω καμία υπομονή για τον μοντελισμό.  Υπομονή χρειάζεται μόνο όταν δεν υπάρχει πάθος.

Αποσυνδεδεμένος eagle detailer

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: γερμανια
  • Κεριμης Κωστας
« Απάντηση #228 στις: Νοεμβρίου 25, 2009, 11:38:09 μμ »
Γεια σας αγαπητοι μου αλφανιανοι και παλι και σας ευχαριστω για την υπομονη σας και την αφοσιωση σαςστην κατασκευη ισως του τελειοτερου αετου που εχει κατασκευαστει ποτε παγκοσμιως σε αυτή τη κλιμακα  (συμφωνα με τα λεγομενα της αγγλικης σελιδας). Συνεχιζουμε με την τοποθετηση των διαφορων τμηματων που εχουμε φτιαξει , στα τοιχωματα   των διαδρομων . Στις φωτο παρακατω μπορειτε να δειτε τον μπροστινο διαδρομο ετοιμο με τις πανω λεπτομερειες τοποθετημενες αλλα ακολλητες , για τον λογο ότι αν κολληθουν δεν θα μπορει να συρθει ο διαδρομος μεσα στην καγκελωτη ατρακτο...

Και εδώ από την άλλη πλευρα...

Στις παρακατω φωτο βλεπετε και τον πισω διαδρομο ετοιμο και παλι με τα ανω μερη ακολλητα...

Και εδώ από την άλλη πλευρα...

Στις επομενες φωτο βλεπετε τα τελικα αποτελεσματα των διαδρομων τοποθετημενα μεσα στις καγκελωτες ατρακτους. Όλα είναι ακολλητα και το μονο που λειπει εδώ είναι τα βαρακια και η τοποθετηση τους μεσα στους διαδρομους αλλα αυτό θα γινει σε ένα από τα επομενα post μου...

Η επομενη μου δουλεια ηταν η κατασκευη ενός καναλιου μεσα στον θαλαμο διακυβερνησης και αυτό εγινε για καλυτερη εφαρμογη μεταξυ του διαδρομου και του θαλαμου, Στη φωτο βλεπετε πως εγινε μετα το τελικο τριψιμο ,το τελειωμα του καναλιου...

Επομενη κινηση ηταν το τρυπημα και η τοποθετηση των 4 αλουμινενιων σενσορς του  Mike Reader  γυρω γυρω στον θαλαμο διακυβερνησης...1```

Στην αρχη ξεκινησαμε με μια πονταρισια...

Και συνεχισαμε με 0.2mm μεγαλυτερο τρυπανακι κάθε φορα σιγα σιγα...

Και εδώ το τελικό τρυπάνι...

Και εδώ ο θαλαμος διακυβερνησης ετοιμος με τις οπες του...

Μετα πηρα τα 4 αλουμινενια εξαρτηματα και εκανα από πισω μια τρυπα και τοποθετησα ένα μικρο κομματι σωληνα αλουμινιου -πλαστικου και το εκανα αυτό για να μπορω να ρυθμισω το βαθος του κάθε σενσορα τριβωντας τον από πισω και δοκιμαζοντας τον κάθε φορα στον θαλαμο διακυβερνησης...

Και εδώ βλεπετε τους σενσορες πριν την ρυθμιση βαθους...

Και εδώ ετοιμοι και κολλημενοι...

Και τωρα θα κατασκευασουμε το μικρο τετραγωνο πλαισιο μονωσης που βρισκεται μεταξυ του θαλαμου διακυβερνησης και του μπροστινου διαδρομου...

Ξεκινησαμε με 2 πλαστικα κομματια από το  spare box....

Και με πολύ ψιλη λιμιτσα τριψαμε τις επιφανειες και καναμε συνεχεια δοκιμες εφαρμογης μεταξυ του διαδρομου και του θαλαμου. Εδώ είναι η τελικη μορφη των κομματιων...

Και εδώ στην τελικη του θεση κολλημενο , μεταξυ του θαλαμου διακυβερνησης και του διαδρομου...

Και εδώ ξανα...

Και εδώ ολο το μπροστινο τμημα μαζι με την καγκελωτη ατρακτο. Το μονο που λειπει εδώ είναι οι κλειδες περιδεσης μεταξυ του θαλαμου διακυβερνησης και της καγκελωτης ατρακτου...

Επομενη εργασια μας θα είναι η κατασκευη των λεπτομερειων των εσωτερικων συρταριων της καγκελωτης ατρακτου μπρος - πισω...
 Μετα από αυτό μπαινουμε στο μεγαλο και τελευταιο κατασκευαστικο θεμα των κινητηρων και των διαφορων σωληνωσεων σε αυτους...Εχετε υπομονη φιλοι μου και μεινετε συντονισμενοι...

Ευχαριστω...

Αποσυνδεδεμένος dtg

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘEΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • FEAR LEADS TO ΑNGER -ANGER LEADS TO HATE -HATE LEA
    • HELLENIC AIR FORCE MODELS
« Απάντηση #229 στις: Νοεμβρίου 25, 2009, 11:45:12 μμ »
Φίλε ότι και να λέμε κάθε φορά είναι φτωχό. μας αρέσει να παρακολουθούμε τη κατασκευή σου και την υποστηρίζουμε ηθικά και ψυχολογικά
Θαυμάζουμε την υπομονή, επιμονή, μεθοδικότητα, δεξιοτεχνία, εφευρητικότητα κλπ
Και πάλι συγχαρητήρια

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #230 στις: Νοεμβρίου 26, 2009, 12:04:39 πμ »
απλα το μονο που μπορώ να πω ειναι οτι ειχα την τιμή να σε γνωρισω στην εκθεση...ενα μεγαλο καλιτεχνη σαν εσενα.....
απλα συγκλονιστικα εξαιρετικος.
 ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #231 στις: Νοεμβρίου 26, 2009, 12:19:28 πμ »
Μπράβο Κώστα, τώρα που παίρνει την τελική του μορφή σιγά, σιγά, γίνεται όλο και περισσότερο ενδιαφέρον!

Αποσυνδεδεμένος Lman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #232 στις: Νοεμβρίου 26, 2009, 01:15:55 πμ »
Μπράβο Κώστα, τώρα που παίρνει την τελική του μορφή σιγά, σιγά, γίνεται όλο και περισσότερο ενδιαφέρον!

Χ2  ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ

Αποσυνδεδεμένος phantomakias

• DUM SPIRO MODELARUM MODELARUM ERGO SUM
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: αθηνα
  • PHANTOM PHOREVER / ...ΟΛΑ HAFif
« Απάντηση #233 στις: Νοεμβρίου 26, 2009, 06:44:23 μμ »

Χ1000  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος ΛΕΥΤΕΡΗΣ

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γερακας
« Απάντηση #234 στις: Δεκεμβρίου 01, 2009, 10:12:18 μμ »
αφωνος εχω μεινει εδω κ καιρο με την απιστευτη δουλεια που κανεις!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

keep on !! ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος LIVERPOOL

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
« Απάντηση #235 στις: Δεκεμβρίου 01, 2009, 10:30:21 μμ »
Μπράβο ρε Κώστα, αισθανόμαστε πολύ τυχεροί που παρακολουθούμε βήμα βήμα την κατασκευή σου.   ::icon_thumright::  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος takis

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • modelclub.gr
« Απάντηση #236 στις: Δεκεμβρίου 02, 2009, 02:48:30 μμ »
μολις τελειωση μαλλον θα πεταει ετσι;

τι να πω απαιχτω μπραβο

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #237 στις: Δεκεμβρίου 02, 2009, 02:57:23 μμ »
Κώστα καλή επάνοδο, οι δουλειές σου με κάνουν να αισθάνομαι... ούφο!

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #238 στις: Δεκεμβρίου 02, 2009, 04:10:08 μμ »
Κώστα καλή επάνοδο, οι δουλειές σου με κάνουν να αισθάνομαι... ούφο!

Bάλε δύο ουφο στη λίστα...

Από τις πιό ολοκληρωμένες δουλειές που έχει παρουσιαστεί  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος eagle detailer

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: γερμανια
  • Κεριμης Κωστας
« Απάντηση #239 στις: Ιανουαρίου 01, 2010, 11:54:31 μμ »
Γεια σας φιλοι μου και παλι χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους. Συνεχιζουμε λοιπον το αρθρο μας με την κατασκευη των πλαινων ραφιων στις καγκελωτες ατρακτους οποτε καθηστε και απολαυστε......

Αρχικα παιρνουμε 4 κομματια παραλληλογραμμα από φυλλο πλαστικου συμφωνα με τις διαστασεις των σχεδιων και τα τριβουμε με ντουκοχαρτο 800 για να αγριεψουν λιγο οι επιφανειες για τις μελλοντικες κολλησεις...

Επομενος σκοπος να βρουμε μετα  ημικυκλια 3 διαφορετικων διαστασεων. Βρηκαμε μικρα από ξυλο , βρηκαμε μεσαια από μια πλαστικη μπαλιτσα αεροβολου  και την μεγαλη διασταση θα την βρουμε αργοτερα ψαχνωντας...

Κοβουμε το μπαλακι στη μεση και συμφωνα με τα σχεδια τα κολλαμε στις σωστες θεσεις...

Τελικα δεν μπορεσα να βρω τα μεγαλα ημικυκλια που ηθελα και ετσι ενας καλος μου φιλος ,ο Γιωργος  Μπουσης μπορεσε και μου τα εφτιαξε από αλουμινιο και του χρωσταω ένα μεγαλο ευχαριστω γι αυτό και ισως να με ξαναβοηθησει σε αλλα αλουμινενια τμηματα του αετου αργοτερα...

Τα κολλησα αλλα όχι μονιμα , με λεπτη ταινια διπλης οψης για ελεγχο και μονο...επειδη εχουμε ένα προβλημα εδώ με τις διαστασεις πρεπει να βρουμε την σωστη σειρα τοποθετησης μεσα στην καγκελωτη ατρακτο...

Εδώ μερικα πολύ μικρα εξαρτηματα για τις κατασκευες μου και τα εχω προμηθευτει από ανταλλακτικα οπτικων και ρολογιων...

Ξεκινησα να φτιαχνω τα αλλα εξαρτηματα των ραφιων και εδώ βλεπετε την αντλια  EMA και το σετ του μοτερ φτιαγμενο από πλαστικα κομματια και ραβδο αλουμινιου...

Αργοτερα συνεχισα με τις σωληνωσεις και τις βαλβιδες εισαγωγης και ελεγχου όπως στα σχεδια μου . Εδώ βλεπετε το πιο δυσκολο κομματι απ ολες τις σωληνωσεις (μπροστα αριστερα)...

Και εδώ όλα τα ραφια ετοιμα και κολλημενα μονο με ταινια διπλης οψεως. Το κάθε ραφι όπως βλεπετε είναι ένα κιτ από μονο του . Στις φωτο παρακατω μπορειτε να δειτε τα ''ραφια'' από την δεξια και την αριστερη πλευρα τους...

Μπροστα δεξιο ραφι...

Μπροστα αριστερο ραφι .Το δυσκολοτερο απ όλα...32 κομματια παρακαλω..!!

Πισω δεξι ραφι...

Πισω αριστερο ραφι και ...τελος...

Επομενη δουλεια η κατασκευη των στηριγματων συγκρατησης της καμπινας διακυβερνησης . Ξεκινησαμε με αυτά τα  4 κομματια...

Και καταληξαμε καπως ετσι . Εδώ μπορειτε να τα δειτε κολλημενα με κυανοακρυλικη πανω στην καμπινα διακυβερνησης...

Και εδώ για να δωσουμε περισσοτερη δυναμη συγκρατησης και σταθεροτητας καναμε από μια μικρη τρυπα και βιδωσαμε μεσα από μια μικροσκοπικη βιδα στο κάθε κομματι...

Και μετα καναμε τις πλαινες τρυπες για τις άλλες βιδες...

Επομενη κινηση ηταν η τοποθετηση της λεπτης σωληνωσης συγκρατησης πανω στην καγκελωτη ατρακτο . Κοψαμε 4 μικρα κομματια από λεπτο σωληνα αλουμινιου στις διαστασεις των σχεδιων και τα κολλησαμε με πολλη προσοχη ένα ένα κανοντας συνεχεια δοκιμες με τα κομματια της καμπινας διακυβερνησης  . Αυτό εγινε για να ερθουν τα κομματια στη σωστη θεση πριν προλαβει να στεγνωσει η κολλα...

Όταν στεγνωσαν  κολλησαμε γυρω γυρω από τις σωληνωσεις λεπτες λωριδες από φυλλο μολυβιου συμφωνα με τα σχεδια μας παντα...

Εδώ μπορειτε να δειτε τις πολύ λεπτες βιδες που  θα χρησιμοποιηθουν στα στηριγματα συγκρατησης μεταξυ της καμπινας και της καγκελωτης ατρακτου...

Και εδώ όλα ετοιμα. Η καμπινα διακυβερνησης τοποθετημενη στη σωστη θεση με την καγκελωτη ατρακτο καθως και τα στηριγματα συγκρατησης με τις βιδες τους...

Όπως παρατηρουσα τα σχεδια του αετου από κατω ειδα μια μικρη διαφορα μεγεθους που ειχαν οι κινητηρες της καγκελωτης ατρακτου με αυτους της καμπινας επιβατων. Οι κινητηρες της καγκελωτης ατρακτου ηταν ελαφρως μεγαλυτεροι . Οι 8 κινητηρες  του Mike Reader είναι ολοι στο ιδιο μεγεθος .Ετσι ειχαμε ένα προβλημα το οποιο όμως λυθηκε και παλι από τον καλο μου φιλο Γιωργο ο οποιος εκατσε και  εφτιαξε τους 4 κινητηρες από αλουμινιο στον τορνο έναν έναν συμφωνα με τα σχεδια και τις διαστασεις που του ειχα δωσει ...

Και εδώ τα αποτελεσματα .Στις φωτο παρακατω μπορειτε να δειτε της διαφορες μεταξυ των κινητηρων του Mike Reader και του Γιωργου Μπουση..

Από πανω...

Από κατω...

Και εδώ ολοι οι κινητηρες μαζι . Οι μεγαλυτεροι και οι μικροτεροι . πως τους βλεπετε...;  Σχολια και παρατηρησεις ευπροσδεκτα...

Και εδώ όλα τα κομματια του αετου που εχω  κατασκευασει η βελτιωσει μεχρι στιγμης...

Εδώ από άλλη γωνια...

Και τωρα η μεγαλη στιγμη . Ο αετος ετοιμος με όλα τα κομματια κολλημενα με ταινια διπλης οψης. Τα μονα κομματια που λειπουν είναι οι κλειδες συγκρατησης μεταξυ της ραχης και της καγκελωτης ατρακτου...Απολαυστε.....

Εδώ με το σωστο βαρος στην πισω ατρακτο .Στη μπροστινη ατρακτο δεν χρειαστηκαμε βαρος τελικα γιατι η καμπινα διακυβερνησης ηταν από συμπαγης ρητινη και το βαρος της ηταν αρκετο για την σωστη ισορροπια μεταξυ των 4 ποδιων...

Και τωρα ξεκινω με το νέο ετος την συναρμολογηση και κατασκευη των κινητηρων . Εδώ μπορειτε να δειτε όλα τα κομματια που εχω στην διαθεση μου από την  AMT/ERTL , τον Mike Reader , και το βελτιωτικο σετ του James Small ..

Ελπιζω να  χαρηκατε την νεα μεγαλη  ενημερωση του αρθρου και να μην απογοητευτηκατε από την μεγαλη καθυστερηση...
Καλη χρονια φιλοι μου , χρονια πολλα και ότι επιθυμειτε για το νέο ετος να το εχετε (και περισσοτερα μοντελα ελπιζω )

Κωστας

Αποσυνδεδεμένος CNCman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Der Panzerfahrer
« Απάντηση #240 στις: Ιανουαρίου 02, 2010, 01:01:44 πμ »
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Δεν υπάρχει η λέξη " ΑΔΥΝΑΤΟΝ " στο λεξιλόγιό μου και το εννοώ!
Βασίλης μόνον για του φίλους.

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: PERISTERI_ATHENS
  • There are no perfect models but we will keep tryin
« Απάντηση #241 στις: Ιανουαρίου 02, 2010, 06:11:25 πμ »
Καλή χρονιά φίλε μου.Πολύ καλή η εξέλιξη της βελτίωσης.Θαυμάζω το ότι ασχολείσαι με τόσα ετερόκλητα υλικά , αλουμίνιο , μεταλλικά τμήματα κλπ.

Αποσυνδεδεμένος Felix(dacat)

• "...Either F-14 or Nothing..."
  • Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Athens
« Απάντηση #242 στις: Ιανουαρίου 02, 2010, 07:47:26 πμ »
ΤΕΛΙΚΑ ΕΒΑΛΕΣ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ
ΑΥΤΟ ΤΟ..."ΠΡΑΓΜΑ" ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ;

::laia::

Καταπληκτική Δουλειά φίλε!
Συγχαρητήρια!  ::eusa_clap::

PS: Και το θέμα μας γυρνά πίσω στο χρόνο  ::eusa_clap:: (το MEGA δεν ήταν στις αρχές της Ιδιωτικής TV; )

Αποσυνδεδεμένος dtg

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘEΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • FEAR LEADS TO ΑNGER -ANGER LEADS TO HATE -HATE LEA
    • HELLENIC AIR FORCE MODELS
« Απάντηση #243 στις: Ιανουαρίου 02, 2010, 09:44:20 πμ »
Κάλή χρονιά και από μένα. μας αρέσει πολύ-πού-πολύ.... ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #244 στις: Ιανουαρίου 02, 2010, 10:14:24 πμ »
Καλή συνέχεια  ::icon_thumright::
όταν τον φωτογραφίσεις ξανά ολόκληρο,
βάλε κάτι δίπλα του για να δείχνει το πραγματικό του μέγεθος  :wink:
στο streetmodelling που το είχες φέρει συνειδητοποίησα πόσο μεγάλο ...δεν  είναι  :shock:
 ::eusa_clap::
 ::salut::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Dimitri K.

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #245 στις: Ιανουαρίου 02, 2010, 12:22:38 μμ »
Ωραίος!! Τέλειο update όπως πάντα, Κεριμης!  :D

Τώρα ....κινητήρες...ενα γερό βάψιμο και είσαι έτοιμος για το big online event του Μαρτιου :wink:

::salut::

Δεν έχω καμία υπομονή για τον μοντελισμό.  Υπομονή χρειάζεται μόνο όταν δεν υπάρχει πάθος.

Αποσυνδεδεμένος ARMED AND READY

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΣ
  • ΕΔΩ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ.....(ορεστης π.)
« Απάντηση #246 στις: Ιανουαρίου 02, 2010, 01:00:24 μμ »
 ::eusa_clap:: ::salut:: ::eusa_clap:: ::salut:: ::eusa_clap:: ::salut:: ::eusa_clap:: ::salut:: ::eusa_clap:: ::salut:: ::eusa_clap:: ::salut
μεταξυ αστειου κ σοβαρου......στειλε 1 βιογραφικο με δειγμα αυτης του προτζεκτ σου στο χολυγουντ.....ποτε δεν ξερεις.... ΑΞΙΟΣ!!!!!!!!!!! ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut::

"ΜΟΝΤΕΛΑ"-ΚΥΝΗΓΙ-ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΣ-Α/ΦΗ

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #247 στις: Ιανουαρίου 02, 2010, 08:34:14 μμ »
οπως πάντα μα τρελενεις....... θα τον φορεσουμε τον ζουρλομανδια....το βλεπω......
απλα αριστουργημα....... τι να πω....τα λογια περιτευουν καθε φορα. ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
καλη χρονια  να εχεις φιλε και παντα υγεια για να αφηνεις με το στομα ανοιχτο με τις δημιουργιες σου.

Αποσυνδεδεμένος prokroust

• H.A.F. Fanatic
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Σαλαμίνα
  • Η Ελλάς πρέπει να Ζήσει κ θα Ζήσει..(Χ. Τρικούπης)
    • ModelMania
« Απάντηση #248 στις: Ιανουαρίου 04, 2010, 11:09:30 μμ »
απιστευτο..... ::eusa_clap::
Κρουστάλλης (Πάκης) Προκόπης

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #249 στις: Ιανουαρίου 05, 2010, 10:45:22 πμ »
Πω πωωωωωω... δηλαδή στα βαψίματα τι έχει να γίνει; Δεν έχω λόγια... Your performance was amazing, I was really impressed (που λέει και ο Uri...)

Tags: