Γεια σας αγαπητοι μου φιλοι και παλι και συγνωμη για τις οποιες καθυστερησεις...
Συνεχιζουμε την δουλεια μας με την κατασκευη των διαδρομων του σκαφους εσωτερικα της καγκελωτης ατρακτου. Πρωτα παιρνουμε τις ρητινενιες πορτες από το σετ του James Small authentication kit και σχεδιαζω τις σωστες διαστασεις των πορτων όπως στα σχεδια που εχω...

Η επομενη μας δουλεια ηταν η σχεδιαση ολων των τμηματων των διαδρομων σε ένα φυλλο πλαστικου παχους 1.0.mm. Με πολλη προσοχη μετα εκοψα με το μικρο μου πριονι όλα τα τμηματα που εχουμε σχεδιασει για τους διαδρομους διελευσης. Στη φωτο βλεπετε όλα τα τμηματα που απαρτιζουν τους διαδρομους καθως και τις πορτες τους...

Επομενο βημα η συγκολληση αυτων.Ξεκινησαμε με το πατωμα συνεχισαμε με τα πλαινα τοιχωματα και τελειωσαμε με την οροφη...

Όταν οι διαδρομοι μας στεγνωσαν τους τοποθετησαμε μες την καγκελωτη ατρακτο για να σχεδιασουμε τις επιφανειες κοπης των καθετων σωληνωσεων της ατρακτου καθως και τα τμηματα των καναλιων υποστηριξης των ποδιων...

Με πολύ προσοχη στην αρχη με το πριονακι και μετα με στρογγυλες και επιπεδες λιμες τοποθετουμε ξανα και ξανα τους διαδρομους μεσα στην καγκελωτη ατρακτο για οσο το δυνατον καλυτερη εφαρμογη μεταξυ των διαδρομων και των εσωτερικων υπερκατασκευων...

Εδώ οι διαδρομοι ετοιμοι...

Και εδώ μεσα στην καγκελωτη ατρακτο...
Συνεχιζουμε τωρα με τις καθετες λεπτομερειες των πλαινων τοιχωματων των διαδρομων. Αυτές οι λεπτομερειες προερχονται από διαφορα κιτ αρματων και αυτά είναι από το Sheridan tank , το leopard και το panther .Δεν βρηκα τιποτα σε αυτή τη κλιμακα και ετσι αποφασισα να τα φτιαξω και αυτά εκ του μηδενος. Ουφφφ....

Πρωτα κοβουμε από φυλλο πλαστικου όλα τα τμηματα συμφωνα με τις διαστασεις των σχεδιων...

Μετα βρηκα πολλες φωτο των λεπτομερειων που θελω για αρχειο...

Μετα κολλησα όλα τα πλαστικα κομματια σε ένα cd με ταινια διπλης οψης και με το μολυβι σχεδιασα ολες τις λεπτομερειες που εχει το κάθε κομματι...

Και τωρα με τα χαρακτικα μου εργαλεια...

...και τα spare photoetched σετακια που εχω θα προσπαθησω ,ότι φαινεται καλυτερα στο ματι ,η να βρω τις λεπτομερειες στα σετακια η να τις χαραξω σε κάθε κομματι συμφωνα με τα σχεδια μας παντα...
Αυτά για τωρα αγαπητοι μου φιλοι. Θα συνεχισω μες το καλοκαιρι...
Μεινετε συντονισμενοι... και καλο καλοκαιρι αν και καπως αργα...