Leopard. Pyrgioti, F-16arh, Jet72 σας ευχαριστω πολυ

Μία παρατήρηση σχετικά με τις μπιχλιές και τις βρώμες: επειδή η κλίμακά "μας" είναι μικρή πρέπει να είσαι πιο συγκρατημένος στην έκταση που θα έχουν αυτές. Ακόμη και με το 1/3 των βρωμιών που έχεις βάλει, ο γάτος πάλι θα είναι βρώμικος γιατί πρακτικά αυτό που θέλεις να κάνεις είναι η ανάδειξη συγκεκριμένων σημείων. Έτσι το αποτέλεσμα θα είναι πιο ρεαλιστικό, πιο "εντός κλίμακας" και επιπλέον θα αφήνει το μάτι να δει τις λεπτομέρεις ανετότερα... Νομίζω ότι αν συγκρίνω το blk52+ με το F-14 ήδη τα πας περίφημα!
Ναι, ισως να το παρακανω με το βρωμισμα, μου αρεσει να φαινεται αρκετα η μπιχλα να πω την αληθεια. Σε γενικες γραμμες τα προηγουμενα μου μοντελα ειχαν λιγη βρωμα. Στο τομκατ ομως και ειδικα μετα το τελος της καθε περιοδιας (μετα απο 6-8 μηνες στη θαλασσα) τα τομκατ, αλλα και γενικα τα αεροπλανα του ναυτικου ειναι παρα πολυ βρωμικα. Ειχα δει κατι φωτο στο ιντερνετ με μαυριλα,λαδιλα και καπνα σε ολο σχεδον το αεροπλανο, ενω παραλληλα ειχαν ξεθωριασει και τα ανω μερη του αεροπλανου. Βεβαια εχω δει και φωτος απο κανονικη μπουγαδα στο υπογειο καταστρωμα του αεροπλανοφορου με σαπουνακι και νερο

που διωχνει τις πολλες πολλες μπιχλες.
Στη βαση τους οταν γυρνανε τα ξαναβαφουν ολα απο την αρχη με τα νεα τυχον χρωματα και εμβληματα κτλ κτλ.
Παντως Γιαννη θα το προσεχω απο εδω και περα για λιγοτερες βρωμες.