Αποστολέας Θέμα: Werther TC-108  (Αναγνώστηκε 1419 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος heliman

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Aθηνα
Werther TC-108
« στις: Απριλίου 03, 2008, 10:25:39 μμ »
καλησπερα,εχει δουλεψει κανεις αυτο το κομπρεσερ?δεν θελω να διαθεσω πολλα χρηματα γιατι εχω ενα επαγγελματικο για να βαφω εκτος ωρων κοινης ησυχιας,αλλα και δεν θα του κανω καμια τρελλη χρηση αφου δεν φτιαχνω πολλα μοντελλα λογω ελλειψης χρονου.το εχει ο καλφακης,το ειδα στο σαιτ του 140EUR και πρεπει να εχει και φιλτρο υγρασιας απ οτι ειδα.αξιζει?η αποψη σας μετραει πολυ για μενα αφου μαθαινω συνεχεια πολλα πραγματα απ αυτο το forum!!!ευχαριστω πολυ!!

Αποσυνδεδεμένος John-John

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 80% Θεσ/νικη - 20% Κοζανη
  • Γιαννης Ματιακης
Απ: Werther tc 108
« Απάντηση #1 στις: Απριλίου 03, 2008, 10:40:45 μμ »
εγώ το έχω, είμαι αρκετά ευχαριστημενος ο θόρυβος του ενοχλεί μονό το δωμάτιο που δουλευεισ. εγώ δεν έχω μέχρι τώρα παράπονα από τους γείτονες.  ::icon_thumright::
άλλα και ακούγετε ελάχιστα στο διπλανό δωμάτιο. τώρα από απόδοση είμαι ικανοποιούμενος αλλά δεν έχω πήρα από αλλά για να σου πω.
Η άποψη και η γνώμη είναι σαν την κ..τρυπιδα, όλοι έχουν από μια, Τα προβλήματα αρχίζουν όταν κλ@νει..

Αποσυνδεδεμένος heliman

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Aθηνα
« Απάντηση #2 στις: Απριλίου 03, 2008, 10:47:00 μμ »
ευχαριστω πολυ φιλε μου.θα παω μια βολτα να το δω απο κοντα και αν γινεται να το ακουσω κιολας.να εισαι καλα..

Αποσυνδεδεμένος Θανάσης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Μπανανία
« Απάντηση #3 στις: Απριλίου 04, 2008, 09:23:17 μμ »
Περνα και απο τον Λαροζα (Plastimodellismo) εχει και αυτος μεγαλη γκαμα με αθορυβα
Το μοντελίζειν εστί φιλοσοφείν!

Tags: