0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μερικές φορές λυπάμαι που εσύ είσαι εκεί κάτω και εγώ εδώ πάνω.....
Δωσε βρε καμιά close up στο όχημα να γοστάρομεν...Τσιγκουνιές μου κάμνεις?
Ορίστε...αμάν αυτή η γκρίνια...
Παράθεση από: LIVERPOOL στις Απριλίου 18, 2008, 12:05:45 πμΜερικές φορές λυπάμαι που εσύ είσαι εκεί κάτω και εγώ εδώ πάνω..... ...δεν έχεις και άδικο, είμαστε για λύπηση εμείς που είμαστε εδώ στη χαβούζα...δεν θα μου έπεφτε καθόλου άσχημα να ήμουν και εγώ μαζί σας πάνω ρε κάθαρμα. Έχεις και τον Γιαννάκη που είναι μες τη χαρά που θα πάει στη Σπάρτη για τις σούβλες...
προσωπικα δεν εκπλησομαι απο την αρτια κατασκευη του Φιλιπ κατι που ειναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ εκπλησομαι ομως απο τους ρυθμους που τα φτιαχνει ο αθεοφοβος ετσι ρε τρελε
Αμάν τ΄ιν΄τούτο. Ρε Φίλιππα, ρε Φίλιππα καρδιακούς θα μας κάνεις με τις καταπληκτικές σου δουλειές. Χιχιχιχιχιχιχιχιχιχ πάλι θα κλέψω ιδέες (μιας κα έχω το Sd.Kfz 223) και κάνε μου μύνηση δεν με νοιάζει
Παράθεση από: BLACK SHEEP στις Απριλίου 23, 2008, 05:11:04 μμ Αμάν τ΄ιν΄τούτο. Ρε Φίλιππα, ρε Φίλιππα καρδιακούς θα μας κάνεις με τις καταπληκτικές σου δουλειές. Χιχιχιχιχιχιχιχιχιχ πάλι θα κλέψω ιδέες (μιας κα έχω το Sd.Kfz 223) και κάνε μου μύνηση δεν με νοιάζει ...σε παρακαλώ στείλε μου Δ/νση να ξέρω που θα απευθύνω το εξώδικο Με την ευκαιρία ευχαριστώ όλους που με κάνετε να χαρώ με τα καλά σας λόγια.
Παράθεση από: philio στις Απριλίου 23, 2008, 05:40:58 μμΠαράθεση από: BLACK SHEEP στις Απριλίου 23, 2008, 05:11:04 μμ Αμάν τ΄ιν΄τούτο. Ρε Φίλιππα, ρε Φίλιππα καρδιακούς θα μας κάνεις με τις καταπληκτικές σου δουλειές. Χιχιχιχιχιχιχιχιχιχ πάλι θα κλέψω ιδέες (μιας κα έχω το Sd.Kfz 223) και κάνε μου μύνηση δεν με νοιάζει ...σε παρακαλώ στείλε μου Δ/νση να ξέρω που θα απευθύνω το εξώδικο Με την ευκαιρία ευχαριστώ όλους που με κάνετε να χαρώ με τα καλά σας λόγια.Ξέρω έναν καλό δικηγόρο, αν θες να σου τον συστήσω.....
Παράθεση από: LIVERPOOL στις Απριλίου 23, 2008, 10:55:14 μμΠαράθεση από: philio στις Απριλίου 23, 2008, 05:40:58 μμΠαράθεση από: BLACK SHEEP στις Απριλίου 23, 2008, 05:11:04 μμ Αμάν τ΄ιν΄τούτο. Ρε Φίλιππα, ρε Φίλιππα καρδιακούς θα μας κάνεις με τις καταπληκτικές σου δουλειές. Χιχιχιχιχιχιχιχιχιχ πάλι θα κλέψω ιδέες (μιας κα έχω το Sd.Kfz 223) και κάνε μου μύνηση δεν με νοιάζει ...σε παρακαλώ στείλε μου Δ/νση να ξέρω που θα απευθύνω το εξώδικο Με την ευκαιρία ευχαριστώ όλους που με κάνετε να χαρώ με τα καλά σας λόγια.Ξέρω έναν καλό δικηγόρο, αν θες να σου τον συστήσω..... ...δεν νομίζω να υπάρχει κανείς καλύτερος από σένα...ειδικά αν είναι να τα βάλουμε με τον μαυροπρόβατο