Αποστολέας Θέμα: Modelhobbies - το έχετε χρησιμοποιήσει?  (Αναγνώστηκε 5670 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Dkotz

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Budapest
Modelhobbies - το έχετε χρησιμοποιήσει?
« στις: Μαρτίου 31, 2008, 11:17:01 πμ »
Γεια σας φίλοι
έχετε αγοράσει ποτε μέσω internet απο το www.modelhobbies.co.uk? είναι αξιόπιστο? γιατί έχει τεράστια γκάμα προϊόντων και σχετικά φθηνά.
 ::salut::

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Ignorantia juris non excusat.
  • Διαχειριστής
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Athens-Downtown
    • MC Hellenic Modelling Community
Απ: modelhobbies- το έχετε χρησιμοποιήσει?
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 31, 2008, 11:51:17 πμ »
το εχω χρησιμοποιήσει εγω χωρις κανενα πρόβλημα και εαν θυμαμε καλα μεσα στις 10 μερες έφτασαν

Αποσυνδεδεμένος Dkotz

• Scale 1/144
  • *
Απ: Modelhobbies - το έχετε χρησιμοποιήσει?
« Απάντηση #2 στις: Μαρτίου 31, 2008, 05:48:15 μμ »
Ωραια!!! αυτο ειναι καλό. έχει τα πάντα!
Είναι όμως UK δε φανταζομαι να είναι 50 ευρώ τα kits και 60 ευρώ τα μεταφορικα...ε??

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Διαχειριστής
  • Scale 1/35
« Απάντηση #3 στις: Μαρτίου 31, 2008, 11:39:42 μμ »
οχι βρε...  εγω κάτι ρητίνες πήρα και τα ταχυδρομικά ήταν λογικα.. καπου 2,5 λιρες

Αποσυνδεδεμένος Dkotz

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #4 στις: Απριλίου 01, 2008, 12:08:59 πμ »
ʼψογα!
ευχαριστω!!!  ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος dimitrisg77

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: αθηνα-καλλιθεα
« Απάντηση #5 στις: Οκτωβρίου 23, 2017, 08:18:57 πμ »
θελω να επαναφερω αυτο το νεκρο θεμα απλα γιατι το συγκεκριμενο site ειναι παντελως αναξιοπιστο.εγω ειχα κανει μια παραγγελια πριν καποια χρονια 2 κιτ μου στειλανε το 1 χωρις να μπουνε στο  κοπο να πουνε κατι .εκανα refund paypal  και πηρα τα λεφτα μου πισω.σημερα ομως εγινε κατι ακομα πιο τραγικο αφου παραγγειλα ενα Kinetic 1/48 E-2C Hawkeye 2000 # 48016 και ανοιγω το κουτι και βλεπω μεσα ενα  1/48 F-16A Block 20 MLU Tiger Meet 2009 # 48036 χωρις οδηγιες και μου φαινεται λειπουν και καποια sprue.ενταξει τι να πω εγω θα κανω refund  παλι αλλα μεινετε μακρια λεω εγω .βασικα το κουτι του κιτ ηταν σωστο αλλα το περιεχομενο λαθος.δλδ εχουν βαλει μεσα στο κουτι του hawkeye ενα f-16 για να καταλαβετε τον παραλογισμο

Αποσυνδεδεμένος modelman

• Scale 1/48
  • *
  • gamersclub
« Απάντηση #6 στις: Οκτωβρίου 23, 2017, 09:29:33 πμ »
δεν έχω ψωνίσει ποτέ άλλα λέω εγώ τώρα μήπως το λάθος είναι της εταιρίας και όχι του site?

Ο χρόνος είναι χρήμα, και τα χρήματα είναι τα μοντέλα ...

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #7 στις: Οκτωβρίου 23, 2017, 10:07:31 πμ »
δεν έχω ψωνίσει ποτέ άλλα λέω εγώ τώρα μήπως το λάθος είναι της εταιρίας και όχι του site?
να σου πω το σκεφτηκα απλα επειδη ειναι το δευτερο λαθος στη δευτερη παραγγελλια που εκανα δεν νομιζω να ειναι τυχαιο τοσο γκαντεμης πια 2/2 λαθη δεν νομιζω.απλα ειναι λιγο οτι να ναι μου φαινεται οι κυριοι

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Διαχειριστής
  • Scale 1/35
« Απάντηση #8 στις: Οκτωβρίου 23, 2017, 12:09:40 μμ »
σε τέτοιες περιπτώσεις να ναι καλά το Paypal που σε καλύπτει σίγουρα.

Αποσυνδεδεμένος piaggio250

• Γιώργος Α.
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Ηράκλειο
  • Modelling for fun not for passion.
« Απάντηση #9 στις: Οκτωβρίου 23, 2017, 10:01:12 μμ »
......απλα ειναι λιγο οτι να ναι μου φαινεται οι κυριοι

Τα ίδια και με μένα, παράγγειλα πέρισυ 5 προιόντα και μου έστειλαν τα τέσσερα χωρίς εξήγηση για το πέμπτο, στέλνω mail, απάντηση τίποτα, δεύτερο mail, καμμία σημασία, οπότε κάνω dispute στο paypal και μου επιστρέφουν τα χρήματα, αν είχα πληρώσει δηλαδή με κάρτα "άντε γεια" τα λεφτά.

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #10 στις: Οκτωβρίου 23, 2017, 10:05:26 μμ »
Εγώ σήμερα έστειλα δύο mail και δεν απάντησε.εστειλα ερώτηση μέσω PayPal πάλι δεν απάντησε.απλα αν ξέρει κανείς εκείνο το άσχετο κιτ που έστειλε τι το κάνω δεν θέλω να το πληρώσω αλλά δεν θεωρώ σωστό να πάρω τα λεφτά πίσω μέσω PayPal και να κρατήσω και το κιτ. Του είπα να στείλει δέκα ευρώ να το στείλω πίσω αλλά δεν βλέπω καμία επικοινωνία

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #11 στις: Οκτωβρίου 23, 2017, 10:36:52 μμ »
Παλιότερα (2013) είχα παραγγείλει δύο φορές και όλα πήγαν άψογα. Τι έχει στραβώσει πλέον μ' αυτούς δεν ξέρω :roll:

Καλά ξεμπερδέματα :!:

::salut:: ::salut:: ::salut::
 ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος Spook

• Ανδρέας
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 3/4 of a mile...
  • One more Fighter Fling Maniac and Tomcat Fanatic
« Απάντηση #12 στις: Οκτωβρίου 23, 2017, 11:16:39 μμ »
Εγώ τα τελευταία δύο χρόνια πραγματοποίησα δύο αγορές εκ των οποίων και οι δύο πήγαν στραβά. Στην μία περίπτωση και την χειρότερη το πακέτο δεν έφτασε ποτέ αλλά ευτυχώς η αγορά είχε γίνει με χρήση Paypal οπότε υπήρξε επιστροφή χρημάτων. Το χειρότερο ήταν η απουσία οποιασδήποτε επικοινωνίας από μέρους τους είτε εκτός Paypal στις προσπάθειες που έγιναν είτε μέσω Paypal κατά την καταγγελία. Στην άλλη περίπτωση το πακέτο έφτασε χτυπημένο και βρεγμένο με κατεστραμμένες χαλκομανίες (πρώτη και τελευταία φορά που μου συνέβη κάτι τέτοιο) αλλά αυτό δεν γνωρίζω αν οφείλεται στους ίδιους ή στην διαχείριση κατά τους ενδιάμεσους σταθμούς. Βέβαια ποτέ με Royal Mail δεν έχω αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο αλλά και πάλι όπως είπα δεν μπορώ να γνωρίζω.

Anytime Baby....!!

Αποσυνδεδεμένος Sakis900

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #13 στις: Οκτωβρίου 24, 2017, 12:05:26 μμ »
Το χρησιμοποιώ εδώ και κάποια χρόνια. Μια φορά περίμενα μία παραγγελία που δεν έφτασε ποτέ. Τους έστειλα mail, δεν απάντησαν (νομίζω μέσα στους όρους τους λένε να περιμένεις κάποιο διάστημα πριν δηλώσεις μη παραλαβή). Τους τηλεφώνησα, μου την έστειλαν πάλι και έφτασε σε μία εβδομάδα. Μία άλλη φορά έλειπε από άλλη παραγγελία ένα μοντέλο. Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία πάλι, έμαθα οτι ενώ φαινόταν στο stock, δεν υπήρχε πραγματικά (κάτι που δεν το συνηθίζουν). Τακτική τους σε αυτό είναι να έχουν stand by το υπόλοιπο της παραγγελίας και να το στείλουν όταν το έχουν. Τους ζήτησα να το αντικαταστήσουν με κάποιο άλλο ίσης αξίας και το παρέλαβα σε μία εβδομάδα. ʼλλα προβλήματα δεν αντιμετώπισα και συνήθως από την ώρα της παραγγελίας μεσολαβούν 7-10 ημέρες μέχρι να παραλάβω.

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #14 στις: Οκτωβρίου 24, 2017, 12:44:22 μμ »
Μετά και από ένα ψάξιμο που έκανα ο τύπος έχει πιο πολλές αρνητικές κριτικές πάρα θετικές η μέτριες ας πούμε
Όλοι λένε ότι είναι πράγματι πολύ φτηνό αλλά και ότι κάνει λάθη και πολλά δέματα δεν φτάνουν κάνουν. Τε σπα εγώ περιμένω ακόμα απάντηση και επειδή ακόμα περιμένω απάντηση και από την πρώτη παραγγελία ξέρω που θα πάει η δουλειά

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #15 στις: Οκτωβρίου 27, 2017, 02:24:18 μμ »
να ρωτησω κατι ακομα  του εστειλα μυνημα την τριτη μεσω του site του για το προβλημα που προεκυψε και εδω και δυο μερες εχει αλλαξει το  στατους της παραγγελιες απο Despatched. Thanks for the order σε Pending.λετε να ξαναστειλει την παραγγελια.βεβαια δεν εχει στειλει καμια απαντηση αλλα λεω μηπως εχει τυχη σε κανεναν αλλο

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Διαχειριστής
  • Scale 1/35
« Απάντηση #16 στις: Οκτωβρίου 27, 2017, 03:59:51 μμ »
καλού κακού, άνοιξε ενα case στο paypal με αιτιολογία οτι δεν έλαβες αυτο που πλήρωσες.

βγαλε και μερικές φωτο να τις έχεις πρόχειρες να τις ανεβάσεις εαν ζητηθούν.

Σημείωσε όμως οτι το paypal για να σου κάνει refund μπορεί να σου ζητήσει να το στείλεις πισω (φώτο απο το δέμα με τα στοιχεια αποστολής). το αναφέρω γιατί μου έχει τύχει

επισης μπορείς να κάνεις claim στο paypal μέχρι και 45 μέρες μετα την πληρωμή.

Αποσυνδεδεμένος Θεόδωρος Γιαννακόπουλος

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • Σ.Ε.Μ για πάντα
« Απάντηση #17 στις: Οκτωβρίου 29, 2017, 10:09:18 πμ »
Τα ίδια και με μένα....    αν είχα πληρώσει δηλαδή με κάρτα "άντε γεια" τα λεφτά.

Πάντοτε μπορείς να αμφισβητήσεις μία τέτοια συναλλαγή στην Τράπεζά σου και να πάρεις τα λεφτά σου πίσω. Τα ποσά για τις εξ αποστάσεως παραγγελίες μέσω κάρτας, οι Τράπεζες  δεν τα πιστώνουν αυτόματα στους εμπόρους, ακριβώς γι αυτόν τον λόγο.
** O πρωταθλητισμός σε ρίχνει στα αναβολικά. Απαλλάξου από το άγχος των μεταλλίων ! **

Αποσυνδεδεμένος piaggio250

• Γιώργος Α.
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Ηράκλειο
  • Modelling for fun not for passion.
« Απάντηση #18 στις: Οκτωβρίου 29, 2017, 10:51:03 πμ »
Πάντοτε μπορείς να αμφισβητήσεις μία τέτοια συναλλαγή......
π

Να αμφισβητήσω ναι, να αποδείξω δύσκολο, όταν η παραγγελία έχει 5-6 μικροπράγματα και λείπει το ένα, αλλά πιστεύω ότι από το συγκεκριμένο κατάστημα δεν υπάρχει γενικά πρόθεση αλλά ανοργανωσιά.  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λάρισα
  • Αρης
    • My photo Gallery
« Απάντηση #19 στις: Οκτωβρίου 29, 2017, 06:46:28 μμ »
Έχω κάνει 5 παραγγελίες το διάστημα 2012-2014 χωρίς κανένα πρόβλημα. Δεν περίμενα να διαβάσω τέτοια σχόλια για το συγκεκριμένο eshop :!:

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #20 στις: Νοεμβρίου 04, 2017, 10:35:23 πμ »
καλημερα ο κυριος modelhobbies ακομα απανταει στα email και μου ηρθε μια πετρια εχθες το βραδυ και εστειλα mail  στην κινετικ εξηγωντας το προβλημα.η κινετικ απαντησε σε μια ωρα οτι τους φαινεται περιεργο να καναν αυτοι τετοιο λαθος αλλα ευχαριστως να μου στειλουν το σωστο κιτ .μου ζητησαν φωτογραφιες και την αποδειξει απο το paypal για περισσοτερες πληροφοριες για να μπορεσουν να μου στειλουν το κιτ.στο τελος μου ειπαν εμεις περνουμε πολυ σοβαρα το after sales  και θελουμε να μεινετε ικανοπιοιμενος.περιμενω απαντηση αφου τους εστειλα αυτα που ζητησαν   

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Αρης
    • My photo Gallery
« Απάντηση #21 στις: Νοεμβρίου 04, 2017, 12:21:44 μμ »
Τέτοιο μπέρδεμα με τα κιτ έχω πάθει και εγώ και ήταν πρόβλημα της Valom.

Αντι για ενα RF-101Α και ένα F-101A τα κουτιά είχαν 2 F-101A. Οπότε δεν ξέρεις ποιανού λάθος ήταν. Λίγο υπομονή και θα σου λυθεί το πρόβλημα. Δε νομίζω κάποιο μαγαζί να θέλει να δημιουργήσει πρόβλημα με τον πελάτη του.

Σχετικά με την επικ/νια καλό είναι να δοκιμάζετε και την φόρμα επικ/νιας στο site.

Αν άλλος δεν απαντάει, μπορεί το email να έχει παει στο spam folder του email client που χρησιμοποιεί ή ακόμα χειρότερα να μείνει στο spam folder του email server που έχουν το hosting χωρίς να προωθηθεί καν!

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #22 στις: Νοεμβρίου 04, 2017, 02:07:35 μμ »
Τέτοιο μπέρδεμα με τα κιτ έχω πάθει και εγώ και ήταν πρόβλημα της Valom.

Αντι για ενα RF-101Α και ένα F-101A τα κουτιά είχαν 2 F-101A. Οπότε δεν ξέρεις ποιανού λάθος ήταν. Λίγο υπομονή και θα σου λυθεί το πρόβλημα. Δε νομίζω κάποιο μαγαζί να θέλει να δημιουργήσει πρόβλημα με τον πελάτη του.

Σχετικά με την επικ/νια καλό είναι να δοκιμάζετε και την φόρμα επικ/νιας στο site.

Αν άλλος δεν απαντάει, μπορεί το email να έχει παει στο spam folder του email client που χρησιμοποιεί ή ακόμα χειρότερα να μείνει στο spam folder του email server που έχουν το hosting χωρίς να προωθηθεί καν!
κοιταξε δεν θελω να διαφωνησω απλα το θεμα εκρεμμει απο 15 οκτωβριου και εχω στειλει 2 mail  σε αυτο που δινει το site  εχω στειλει 2 μηνυματα στη φορμα επικοινωνιας του site εχω στειλει και μεσω paypal αλλα 2  μηνυματα εχω κανει και case που επισης δεν απαντησε ουτε εκει.ολα αυτα σε διαφορες ημερομηνιες σε αυτες τις 20 μερες που εχουν περασει.επισης αν στελνει τα μηνυματα που στελνουμε σε spam δεν ειναι δικο μου προβλημα.οι σοβαρες εταιριες οπως ειπα απανταν σε 1 ωρα.για να κλεισουμε ο καθενας μπορει να μπει στο ebay  οπου πουλαει κι εκει και να δει ποσα αρνητικες κριτικες εχει.εγω το λεω απλα για να μην ταλαιπωρηθει καποιος αλλος.το οτι εσενα σου παρεδωσε σωστα οπως εχω πει σε εμενα 2 παραγγελιες εκανε και στις  2 λαθος.

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Αρης
    • My photo Gallery
« Απάντηση #23 στις: Νοεμβρίου 04, 2017, 03:08:46 μμ »
Ε εντάξει, παράγινε το κακό με σένα. Σε ευχαριστήσουμε για την προειδοποίηση. Το καλοκαίρι ήμουν έτοιμος να ξοδέψω καμιά 100άρα εκεί. Έχει μεγάλη ποικιλία και καλές τιμές.

Εντωμεταξύ όταν του είχα πει για κάποιο πρόβλημα στο eshop του, με το wish list, μου απάντησε  οτι έχουνε επικεντρώσει στη κατασκευή νέου eshop.

Στο ebay ποιος είναι;

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #24 στις: Νοεμβρίου 04, 2017, 03:18:09 μμ »
Ε εντάξει, παράγινε το κακό με σένα. Σε ευχαριστήσουμε για την προειδοποίηση. Το καλοκαίρι ήμουν έτοιμος να ξοδέψω καμιά 100άρα εκεί. Έχει μεγάλη ποικιλία και καλές τιμές.

Εντωμεταξύ όταν του είχα πει για κάποιο πρόβλημα στο eshop του, με το wish list, μου απάντησε  οτι έχουνε επικεντρώσει στη κατασκευή νέου eshop.

Στο ebay ποιος είναι;
και στο ebay το ιδιο ονομα εχει model_hobbies.απλα  εχω καταλαβει οτι αν γινει λαθος δεν τον απασχολει ας χασει και καποια λεφτα γιατι αμα δεις στο ebay εχει 40000 positive κριτικες και 250 neutral negative που και στα δυο γραφουν μηδεν επικοινωνια.παρ ολαυτα εχει 5 αστερια.βεβαια εγω πολλες αρνητικες κριτικες ειδα και με ενα απλο  google.τε σπα  ξαναλεω μεγαλα παιδια ειμαστε ολοι κανουμε οτι μας φωτησει.

Tags: