Αποστολέας Θέμα: A-10 της Italeri στην 1/72!  (Αναγνώστηκε 5307 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: πειραιας
Απ: A-10 της Italeri στην 1/72!
« Απάντηση #25 στις: Μαρτίου 29, 2008, 08:07:50 μμ »
εγω δεν εχω τετοιο γυαλοχαρτο μαλλον στο χρωματοπωλειο του πα το πιο ψιλο και μου δωσε ενα που γραφει ρ150 και τα παιρνει ολα στοκους γραμμωσεις αντε γεια!!!!!που βρισκω τετοια γυαλοχαρτα???

Σε...............άλλο χρωματοπωλείο. :wink: :wink:

ʼκου 150άρι γυαλοχαρτο. :shock: :shock: Μ΄αυτό τρίβουν τους τοίχους οι μπογιατζήδες.

Ερώτηση.........

Τί....στόκο έχεις  :?: :?:
    Δεν πιστεύω να έχουμε κι εδώ καμιά έκπληξη........ :roll: :twisted: :twisted:

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #26 στις: Μαρτίου 29, 2008, 09:39:18 μμ »
εγω δεν εχω τετοιο γυαλοχαρτο μαλλον στο χρωματοπωλειο του πα το πιο ψιλο και μου δωσε ενα που γραφει ρ150 και τα παιρνει ολα στοκους γραμμωσεις αντε γεια!!!!!που βρισκω τετοια γυαλοχαρτα???

Γιωργη στα μοντελομαγαζα εχει σετακια με διαφορους βαθμους ντουκοχαρτα,εναλλακτικα σε χρωματοπωλεια η το πρακτικερ (παρε απο 400 και ανω)

(περαστικα σου κι ολας ::salut:: )

Αποσυνδεδεμένος Γιωργος

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
« Απάντηση #27 στις: Μαρτίου 30, 2008, 01:00:54 πμ »
α ενταξει θα στειλω να μου παρουν και απο βδομαδα με το φαντομα θα το τεσταρω.σε ευχαριστω να σαι καλα!!!!! ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Γιωργος

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #28 στις: Μαρτίου 30, 2008, 01:04:15 πμ »
α ο στοκος ειναι της μολακ!!!(δε ξερω αν ειναι καλος αυτον βρηκα αυτον πηρα απο φιλαδελφεια τον εχω κανα 8μηνο...),τα γυαλοχαρτα αυτα τα χρησιμοποιησα οταν ετριβα τους τοιχους του σπιτιου μου αυτος μου πε οτι ειναι τα πιο ψιλα(προφανως τα πιο ψιλα που ειχε αυτος!!! :evil: :evil: :evil:

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #29 στις: Μαρτίου 30, 2008, 01:14:08 πμ »
α ο στοκος ειναι της μολακ!!!(δε ξερω αν ειναι καλος αυτον βρηκα αυτον πηρα απο φιλαδελφεια τον εχω κανα 8μηνο...),τα γυαλοχαρτα αυτα τα χρησιμοποιησα οταν ετριβα τους τοιχους του σπιτιου μου αυτος μου πε οτι ειναι τα πιο ψιλα(προφανως τα πιο ψιλα που ειχε αυτος!!! :evil: :evil: :evil:

Αυτός ο στόκος δεν ξέρω πόσο φρέσκος μπορεί να είναι. :roll Μήπως είναι ήδη ξερός ?

Γιά δες μήπως μπορείς να βρείς humbrol ή ακόμη καλύτερα αυτόν της squadron που κατά την γνώμη μου είναι ο καλύτερος όλων.Στο τρίγωνο θα τους βρείς κάι τους δύο.

Γιά τα ντουκόχαρτα τα είπαμε παραπάνω.Όσο πιό ψιλό βρείς τόσο το καλύτερο γιά σένα.............καί γιά τα μοντέλα σου. :wink:

Αποσυνδεδεμένος Γιωργος

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #30 στις: Μαρτίου 30, 2008, 01:18:16 πμ »
ευχαριστω για τις συμβουλες ομολογω οτι ημουν αδιαβαστος!!!περιμενω τα σχολια σου (ας μου επιτραπει ο ενικος) στο φαντομα πιστευω οτι το χω θα παιξω και με βελτιωτικα αλλα δεν εχω ιδεα βεβαια απο αυτα αλλα ψαχνοντας κατι θα βρω.καμια συμβουλη? f-4e phantom2 1/48 της Italeri!

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #31 στις: Μαρτίου 30, 2008, 01:31:42 πμ »
   Αφού την ζητάς την συμβουλή............να σου την δώσω. :shock:

Μην βιάζεσαι

Νομίζω είναι νωρίς να μπλέξεις με βελτιωτικά.Κάνε ένα-δυό μοντέλα ακόμα απ΄ευθείας από το κουτί.

Είναι κρίμα να απογοητευτείς από κάτι που δεν θα πάει καλά καί να τα παρατήσεις.

Το στοκάρισμα της ράχης του F4 είναι πρόκληση ακόμα καί γιά έμπειρους μοντελιστές.Γιά να σε δούμε εκεί........... :wink: :wink:

Τώρα αν επιμένεις γιά κάτι καλύτερο,σου προτείνω αντί το κιτ της italeri να διαλέξεις ένα από την καλή σειρά της hasegawa.Είναι βέβαια ακριβότερο,αλλά δεν χρειάζεται να πάρεις καί βελτιωτικά.

Τέλος...........να θυμάσαι ότι τα βελτιωτικά σετ συνήθως έχουν σχεδιαστεί γιά να ταιριάζουν σε ένα μοντέλο συγκεκριμένης εταιρείας.Το ότι μπορεί να είναι γιά F4,δεν σημαίνει απαραίτητα πως ταιριάζει σε όλα τα F4 όλων των εταιρειών. 

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
« Απάντηση #32 στις: Μαρτίου 30, 2008, 01:44:10 πμ »
Γιωργο και εγω με την σειρα μου θα σου πω: MHN BIAZEΣΑΙ! Υπαρχουν μια χαρα μοντελα στην αγορα με πολυ καλη λεπτομερια.Οταν φτασεις στο σημειο να μπορεις να αξιοποιησεις πληρως την λεπτομερια τον κιτ τοτε θα ειναι η ωρα των βελτιωτικων.Ντουκοχαρτα να παρεις απο 600 εως 2000 βαθμων.Ο στοκος της Molac ενταξει ειναι αν ειναι φρεσκος.
Νick το κιτ της Italeri ειναι μια χαρα!Και χαραγμενο ειναι και αναγλυφους πινακες εχει και σωστο σχημα.Και εχει και τα μισα λεφτα απο το Hasegawa! :wink:

Αποσυνδεδεμένος nickthequick

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: whitetower
  • OVER 100 POSTS ANNIVERSARY
« Απάντηση #33 στις: Μαρτίου 30, 2008, 10:25:00 πμ »
ειναι πολυ καλο , και ομορφο...μακαρι και το δικο μου τεταρτο μοντελο να βγει τοσο καλο!!!
Παμε γιώργο , το 'χεις  ::icon_thumright::
είμαστε αυτό που κάνουμε για να αλλάξουμε αυτό που είμαστε...

Αποσυνδεδεμένος jim-eta

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #34 στις: Μαρτίου 30, 2008, 10:27:42 πμ »
Γιώργο και από μένα περαστικά και να είσαι πάντα καλά,τώρα ως πρός το μοντέλλο το έχεις φτιάξει πάρα πολύ καλά και έχοντας διαβάσει αυτά που σου λένε τα παιδιά μέσα από το φόρουμ θα τα πηγαίνεις μοντέλλο πρός μοντέλλο ακόμα πιο καλύτερα, μπράβο σου.

Αποσυνδεδεμένος Γιωργος

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #35 στις: Μαρτίου 30, 2008, 11:51:52 πμ »
εγινε λοιπον ξεκιναμε σημερα θα ανεβαζω ανα λυτικες φωτο σε αλλο θεμα για να μου λετα τα σχολια πλεον βημα βημα...(αν δε βαριεστε!!! :D θα χει γελιο )

Αποσυνδεδεμένος ΣΜΗΝΑΡΧΟΣ(Ι)ΚΑΚΑΛΟΣ

• at Ormond VOR, radial 260, 3500ft...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Daytona Beach
  • Παντέλας
    • http://www.airclub-larissa.gr
« Απάντηση #36 στις: Μαρτίου 31, 2008, 12:59:13 πμ »
Πολύ όμορφο το Α-10 σου Γιώργο, περιμένουμε το επόμενο!  ::icon_thumright:: Πάρε τα ντουκόχαρτα τα μοντελιστικά όπως είπαν και τα παιδιά και όσο βαρετό και αν είναι μην το φοβάσαι, έχεις ανέβει πολύ! ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος Γιωργος

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #37 στις: Μαρτίου 31, 2008, 01:44:22 μμ »
ευχαριστω δασκαλε ορμαω!!!! :twisted:

Αποσυνδεδεμένος Skywarp

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Cybertron
  • Transform, Seek, Attack, Destroy!
« Απάντηση #38 στις: Μαρτίου 31, 2008, 02:40:36 μμ »
Αν θέλεις, δες και στο κομματι των τεχνικών, για στοκάρισμα.

Μια γρήγορη συμβουλή: Κάλυψε τη γύρω περιοχή με χαρτοταινία, ώστε να τρίβεται ΜΟΝΟ ο στόκος!

Καλή συνέχεια!

Αποσυνδεδεμένος Γιωργος

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #39 στις: Μαρτίου 31, 2008, 03:28:39 μμ »
αααα στο τσακ με προλαβες μου το χε πει και ο φιλος ο viper αυτο αλλα το χα ξεχασει!!!

Tags: