καταρχην να σας ευχαριστησω ολους για τα περαστικα σας!κατα δευτερον για τα καλα σας λογια ειναι πολυ ενθαρυντικα!πιστευω οτι ο λογος που βγηκε ετσι το τεταρτο μοντελο μου ειναι χαρις σε ολους σας απο ολους εχω διαβασει κατι και μαθει πολλα που σαν αποτελεσμα εχει ολοι οι νεοι θελουν να ασχολοιθουν αναποφευχτα κατα τη γνωμη θα πετυχουν κατι λιγοτερο γιατι δε πειραματιζονται μεχρι να βρουν τεχνικη απλα διαλεγουν μια μεχρι να φτασουν το επιπεδο να φτιαξουν τη δικη τους χωρις να καταστρεψουν 100 μοντελα!το 1 μου μοντελο ηταν ενα μερκαβα αρμα το δευτερο μια καταλινα το τριτο ενα στουκα και το τεταρτο αυτο!ολα τα εχω ανεβασει στο foroym γιατι με τις παρατηρησεις σας βελτειωνομαι ολο και πιο πολυ οπως και ολοι.

dio : και εγω ντρεπομαι αλλα τα σχολια σας ειναι πιο χρησιμα!θα συνεχισω ακαθεκτως!

crow: οι συμβουλες σου πριν απο δυο σαββατα χωρις πλακα με εβαλαν σε αλλη τροχια!οσο για το στοκαρισμα στο επομενο....

pyrgiotis :να σαι καλα ευχαριστω!

gkontog : στο επομενο στοκαρισμα φουλ,η φωτογραφικη μου ειναι κιν 2 mpx λυπαμαι

, στη συνεχεια! haf f-4!!!!!!!!!

Περικλης : φιλε περικλη.με φοβιζει γιατι στεγνωνει γρηγορα δε προλαβαινω να το μαζεψω και οταν βαλω γυαλοχαρτο bye bye!σαγρε ολα!παιρνω στοκο μαζι με πλαστικα και γεια σας ασε που σε μερικα σημεια δε μπαινει και το γυαλοχαρτο μεγαλο προβλημα!!!!

skywarp : καταρχην ευχαριστω,τωρα για το wash ναι μεν δε φαινεται καλα στη φωτο αλλα αλλα μπορει να ηθελε λιγο ακομα αλλα το φοβηθηκα μη γινουν πολυ εντονες το wash εγινε με burnt sienna οχι μαυρο και λογω του χρωματος του αεροσκαφους ημου λιγο επιφυλακτικος!

Παναγιωτης μαυροειδης : να σαι καλα θα το παλεψω!!!

Yiannis L. : σε ευχαριστω πολυ!!!