Αποστολέας Θέμα: C-47 DAKOTA VIP KJ 960 της Π.Α. Αναζητηση πληροφοριων.  (Αναγνώστηκε 2354 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος VIGOR

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα
C-47 DAKOTA VIP KJ 960 της Π.Α. Αναζητηση πληροφοριων.
« στις: Μαρτίου 20, 2008, 12:04:25 μμ »
Φιλοι σας χαιρετω ελπιζω να ειστε ολοι καλα.Υστερα απο απουσια 11 περιπου χρονων απο το χομπυ και σερφαροντας,τελειως τυχαια ανακαλυπτω την σελιδα σας, και αφου για αρκετη ωρα χαζεψα ομολογουμενως με τις κατασκευες σας ,πραγματικα εκπληκτικες δουλειες,δεν αργησε λοιπον να ξυπνησει το μικροβιο.Λατρευοντας λοιπον τις μεγαλες κλιμακες 32,24 αλλα και μεγαλα σε μεγεθος 48αρια και φανατικος της υπερλεπτομερειας και του scratch built αποφασισα την κατασκευη απο το στοκ των μοντελων,περιπου 70 αν θυμαμαι καλα, του c47 της μονογκραμ.Επειδη λοιπον εδω και χρονια η αποφαση ηταν να κατασκευαστει η εκδοση VIP της πολεμικης αεροποριας ,και θα χρειαστει αρκετες μετατροπες το κιτ για να αποδοθει αυτη η εκδοση ,ψαχνω λοιπον για οτιδηποτε φωτογραφικο υλικο που αφορα το συγκεκριμενο αεροσκαφος.Επισης οποιος γνωριζει ποια μοντελιστικα χρωματα αποδιδουν καλητερα την εκδοση αυτη ειναι ευπροσδεκτος,να σημειωσω εδω οτι η εκδοση VIP της πολεμικης αεροποριας ηταν βαμμενη με ασπρο η ραχη της ατρακτου και το υπολοιπο αεροσκαφος ηταν ολομεταλλικο.Ακομα επειδη στο κιτ εχουν ηδη κοπει τα φλαπς για να τοποθετηθουν σε κατεβασμενη θεση θα ηθελα να μου  πειτε οποιος γνωριζει για φωτογραφικο υλικο της συγκεκριμενης περιοχης και της περιοχης των φωλεων των τροχων, καθως εκει υπαρχει παντελης ελλειψη λεπτομερειας που πρεπει να προστεθει.Ελπιζω φιλοι να μην σας κουρασα,περιμενω νεα σας.Ευχαριστω πολυ Σπυρος Κερκυρα.

Αποσυνδεδεμένος Αγιος Δημητριος

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Θεσσαλονικη
  • Ουκ εν τω πολλω το ευ.
    • Agioplanes
Απ: C-47 DAKOTA
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 21, 2008, 11:21:46 μμ »
Φιλοι σας χαιρετω ελπιζω να ειστε ολοι καλα.Υστερα απο απουσια 11 περιπου χρονων απο το χομπυ και σερφαροντας,τελειως τυχαια ανακαλυπτω την σελιδα σας, και αφου για αρκετη ωρα χαζεψα ομολογουμενως με τις κατασκευες σας ,πραγματικα εκπληκτικες δουλειες,δεν αργησε λοιπον να ξυπνησει το μικροβιο.Λατρευοντας λοιπον τις μεγαλες κλιμακες 32,24 αλλα και μεγαλα σε μεγεθος 48αρια και φανατικος της υπερλεπτομερειας και του scratch built αποφασισα την κατασκευη απο το στοκ των μοντελων,περιπου 70 αν θυμαμαι καλα, του c47 της μονογκραμ.Επειδη λοιπον εδω και χρονια η αποφαση ηταν να κατασκευαστει η εκδοση VIP της πολεμικης αεροποριας ,και θα χρειαστει αρκετες μετατροπες το κιτ για να αποδοθει αυτη η εκδοση ,ψαχνω λοιπον για οτιδηποτε φωτογραφικο υλικο που αφορα το συγκεκριμενο αεροσκαφος.Επισης οποιος γνωριζει ποια μοντελιστικα χρωματα αποδιδουν καλητερα την εκδοση αυτη ειναι ευπροσδεκτος,να σημειωσω εδω οτι η εκδοση VIP της πολεμικης αεροποριας ηταν βαμμενη με ασπρο η ραχη της ατρακτου και το υπολοιπο αεροσκαφος ηταν ολομεταλλικο.Ακομα επειδη στο κιτ εχουν ηδη κοπει τα φλαπς για να τοποθετηθουν σε κατεβασμενη θεση θα ηθελα να μου  πειτε οποιος γνωριζει για φωτογραφικο υλικο της συγκεκριμενης περιοχης και της περιοχης των φωλεων των τροχων, καθως εκει υπαρχει παντελης ελλειψη λεπτομερειας που πρεπει να προστεθει.Ελπιζω φιλοι να μην σας κουρασα,περιμενω νεα σας.Ευχαριστω πολυ Σπυρος Κερκυρα.

Ελα φιλε μου παρε μια που την εχω ανεβασμενη στο photobucket και σου στελνω και αλες.

Αποσυνδεδεμένος VIGOR

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #2 στις: Μαρτίου 22, 2008, 12:17:55 πμ »
ΑΓΙΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥ δεν εχω λογια,περιμενω και τις αλλες με αγωνια,ευχαριστω.

Αποσυνδεδεμένος Mastoras

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Tomania
  • "Beauty, is in the eye of the beholder"
« Απάντηση #3 στις: Μαρτίου 22, 2008, 01:06:05 πμ »
....και μερικές που έχω τραβήξει εγώ:

καλή επιτυχία....

• Scale 1/48
  • *
  • Ουκ εν τω πολλω το ευ.
    • Agioplanes
« Απάντηση #4 στις: Μαρτίου 22, 2008, 01:06:38 πμ »
ΑΓΙΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥ δεν εχω λογια,περιμενω και τις αλλες με αγωνια,ευχαριστω.
Tιποτα Φιλε μου το να μοιραζεσαι πραγματα με αλους ειναι οραιο πραγμα που μου το δειδαξαν και εμενα αλλα παιδια του φορουμ μας.
Σου στελνω για πιογρηγορα μερικες στο Email σου και θα ψαξω να σου βρω καπιοες παλιες φωτο που εχω της (Βουγιουκλακης) που εχουμε εδω στο Σεδες. :wink:

• Scale 1/48
  • *
  • Ουκ εν τω πολλω το ευ.
    • Agioplanes
« Απάντηση #5 στις: Μαρτίου 22, 2008, 01:38:47 πμ »
Μαζι με του Μαστορα νομιζω οτι απο φλαπς τωρα θα πρεπει να εισαι ενταξει  :wink:

Αποσυνδεδεμένος VIGOR

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #6 στις: Μαρτίου 22, 2008, 02:00:55 πμ »
Παιδες σας ευχαριστω πολυ και τους δυο,μου λυσατε τα χερια σημερα παρελαβα και τους νεους κινητηρες απο aires ,ευχαριστω και παλι.

Αποσυνδεδεμένος kingstonian

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
Απ: C-47 DAKOTA VIP KJ 960 της Π.Α. Αναζητηση πληροφοριων.
« Απάντηση #7 στις: Μαρτίου 26, 2008, 09:55:14 μμ »
εξαιρετες φωτογραφιες...
δουλεια και ταλεντο τωρα......

Αποσυνδεδεμένος Yankar

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • modelclub.gr
« Απάντηση #8 στις: Μαρτίου 29, 2015, 11:22:01 μμ »
Καλησπέρα κι απο εμένα σε ένα θαμένο θέματακι!!!

Σήμερα αγόρασα τις χαλκομανίες για τον συγκεκριμένο αεροσκάφος που βρίσκετε στο Τατόι απο την LM Decals:
http://lmdecals.gr/en/xseries/81-lmx0028

Λέω λοιπόν να ξεκινίσω με το μοντέλο της Airfix στην 1/72 και να φτιάξω αυτό το αεροπλάνο.

Επειδή όμως το Τατόι μου πέφτει πολλά χιλιομετρα μακριά αν κάποιος έχει φωτογραφίες θα βοηθούσε ιδιαίτερα!!! :)

Το κιτ φαντάζομαι οτι γίνετε άνετα σωστα? Δεν χρειάζεται μετατροπές έτσι δεν είναι?

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αποσυνδεδεμένος VAGELIS

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΙΩΑΝΝΙΝΑ
  • modelclub.gr
« Απάντηση #9 στις: Μαρτίου 30, 2015, 12:08:07 πμ »
Ελπίζω να σε βοηθήσουν:
http://www.redstar.gr/Foto_red/GR_AirF/Air_PowerC47_B.html

Καλή συνέχεια.
::salut::
Βαγγέλης Αθανασίου

Αποσυνδεδεμένος Yankar

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • modelclub.gr
« Απάντηση #10 στις: Μαρτίου 30, 2015, 12:19:15 πμ »
Ελπίζω να σε βοηθήσουν:
http://www.redstar.gr/Foto_red/GR_AirF/Air_PowerC47_B.html

Καλή συνέχεια.
::salut::

Βοηθούν απίστευτα!!!! Ευχαριστώ παρά πολυ!!! :)

Νομίζω οτι και το κιτ μου κάνει.... Αν κάποιος ξέρει...

Αποσυνδεδεμένος VAGELIS

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΙΩΑΝΝΙΝΑ
  • modelclub.gr
« Απάντηση #11 στις: Μαρτίου 30, 2015, 12:23:37 πμ »
Να 'σαι καλά!
Βαγγέλης Αθανασίου

Tags: c-47 dakota