Αποστολέας Θέμα: Βοηθεια......βιβλιογραφια για το F-84F  (Αναγνώστηκε 2248 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος stavros F-5

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: αθηνα-αγρινιο
Βοηθεια......βιβλιογραφια για το F-84F
« στις: Μαρτίου 20, 2008, 11:54:19 μμ »
γεια σας.ψαχνω να βρω βιβλιογραφια για το F-84F ξερετε αν υπαρχει κατι γιατι δεν βρισκω ::please::

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
Απ: Βοηθεια......βιβλιογραφια για το F-84F
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 21, 2008, 12:24:56 πμ »
τι ακριβώς ψάχνεις φίλε μου?
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Αποσυνδεδεμένος DIO

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Sydney, AU
  • Ας κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε...
    • Dio's Scale Models
« Απάντηση #2 στις: Μαρτίου 21, 2008, 12:30:32 πμ »
Admin edit

[modbreak]επαναλαμβανουμε,μη δημοσιευτε link που οδηγουν σε βιβλιογραφια που υποκειτε σε copyright![/modbreak]

DIO
Φιλικά,
Διονύσης

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #3 στις: Μαρτίου 21, 2008, 04:38:06 μμ »
απο εντυπο υλικο υπαρχουν τα εξης παντως,μια βολτα σε σχετικα βιβλιοπωλεια του Κεντρου θα σε ανταμειψει ::arrowdown::

:arrow: http://www.amazon.com/F-84-Thunderjet-Detail-Scale-Prototype/dp/B0015OFTIS/ref=sr_1_36?ie=UTF8&s=books&qid=1206109755&sr=8-36

Αποσυνδεδεμένος DIO

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Sydney, AU
  • Ας κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε...
    • Dio's Scale Models
« Απάντηση #4 στις: Μαρτίου 21, 2008, 06:58:33 μμ »
Admin edit

[modbreak]επαναλαμβανουμε,μη δημοσιευτε link που οδηγουν σε βιβλιογραφια που υποκειτε σε copyright![/modbreak]

DIO

...Δεν το ήξερα...

Κρίμα είναι όμως...

DIO
Φιλικά,
Διονύσης

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #5 στις: Μαρτίου 28, 2008, 11:21:28 μμ »
τι ακριβώς ψάχνεις φίλε μου?
  καλησπερα φιλε μου.ψαχνω να βρω βιβλιογραφια για το f-84f oτι εχει σχεση με κοκπιτ βασικα.θελω να φτιαξω το ελληνικο.εχω παει ιπποκρατους αλλα απο την σειρα detail and scale δεν βρηκα κατι.ξερεις εσυ μηπως.ευχαρηστω για τη οποια απαντηση

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #6 στις: Μαρτίου 28, 2008, 11:29:43 μμ »
απο εντυπο υλικο υπαρχουν τα εξης παντως,μια βολτα σε σχετικα βιβλιοπωλεια του Κεντρου θα σε ανταμειψει ::arrowdown::

[amazon]http://www.amazon.com/F-84-Thunderjet-Detail-Scale-Prototype/dp/B0015OFTIS/ref=sr_1_36?ie=UTF8&s=books&qid=1206109755&sr=8-36[/amazon]

(Image removed from quote.)   (Image removed from quote.)

καλησπερα.ευχαρηστω για την βοηθεια σου αλλα απο την σειρα detail and scale δεν βρηκα κατι.ο τυπος f και g δεν εχουν διαφορες στο κοκπιτ η εξωτερικα?ρωτω γιατι για τον τυπο g βρησκω

Αποσυνδεδεμένος ΣΜΗΝΑΡΧΟΣ(Ι)ΚΑΚΑΛΟΣ

• at Ormond VOR, radial 260, 3500ft...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Daytona Beach
  • Παντέλας
    • http://www.airclub-larissa.gr
« Απάντηση #7 στις: Μαρτίου 31, 2008, 12:36:57 πμ »
Σταύρο λόγω ίωσης δεν κατάφερα να στα στείλω, θα σε βολέψω εγώ για το F-84F για ότι χρειαστείς, έχω και κόκπιτ και ότι άλλο θες  ::icon_thumright:: Όταν κατέβω το Σάββατο Αθήνα θα πάρω τα αρχειά από το pc μου και θα στα στείλω όποτε τα χρειαστείς  ::icon_thumright::

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #8 στις: Μαρτίου 31, 2008, 09:44:20 μμ »
Σταύρο λόγω ίωσης δεν κατάφερα να στα στείλω, θα σε βολέψω εγώ για το F-84F για ότι χρειαστείς, έχω και κόκπιτ και ότι άλλο θες  ::icon_thumright:: Όταν κατέβω το Σάββατο Αθήνα θα πάρω τα αρχειά από το pc μου και θα στα στείλω όποτε τα χρειαστείς  ::icon_thumright::
  καλησπερα φιλε μου.ποιο ειναι το ονομα σου?σε ευχαρηστω παρα πολυ με σκλαβωνεις ειλικρινα!ελπιζω και θα χαρω καποια στιγμη να ανταποδωσω την βοηθεια σου!και παλι ευχαρηστω πολυ.

• Scale 1/35
  • *
  • Παντέλας
« Απάντηση #9 στις: Μαρτίου 31, 2008, 10:48:55 μμ »
  καλησπερα φιλε μου.ποιο ειναι το ονομα σου?σε ευχαρηστω παρα πολυ με σκλαβωνεις ειλικρινα!ελπιζω και θα χαρω καποια στιγμη να ανταποδωσω την βοηθεια σου!και παλι ευχαρηστω πολυ.
Το έχω κάτω από την φωτό μου :mrgreen: :mrgreen:
Τίποτα ρε συ, άλλωστε το θέμα είναι να αλληλοβοηθιόμαστε εδώ μέσα γιατί ξέρεις ::sprechende_007:: υπάρχουν και μερικοί κομπλεξικοί που τα κρατάνε για τον εαυτό τους μόνο λες και κάτι τρέχει στα γύφτικα... :roll:

Αποσυνδεδεμένος Δημήτρης Σιόλος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αγρινιο
  • Δημήτρης Σιόλος-IPMS 1314
« Απάντηση #10 στις: Απριλίου 04, 2008, 08:16:23 μμ »
Το έχω κάτω από την φωτό μου :mrgreen: :mrgreen:
Τίποτα ρε συ, άλλωστε το θέμα είναι να αλληλοβοηθιόμαστε εδώ μέσα γιατί ξέρεις ::sprechende_007:: υπάρχουν και μερικοί κομπλεξικοί που τα κρατάνε για τον εαυτό τους μόνο λες και κάτι τρέχει στα γύφτικα... :roll:

Πεστα...ειχα ζητησει καποτε σε γνωστο μαγαζατορα να μου δωσει φωτο στο φλασακι μου αλλα τιποτα...τι να πεις...εγω 3 ειχα και τις εστειλα...και αν μπορεσω να βοηθησω καποιον ευχαριστως!!οποιος θελει απο 132 σμ με F-104 kai A-7 ας ζητησει!

• Scale 1/35
  • *
  • Παντέλας
« Απάντηση #11 στις: Απριλίου 11, 2008, 01:49:00 πμ »
ʼστα να πάνε, από κομπλεξικούς αυτό το χόμπι άλλο τίποτα...  :roll: :evil:
Σταύρο λογικά αύριο θα σου στείλω φωτός μοντελιστικές και του πραγματικού, σόρυ για την καθυστέρηση αλλά ήμουν στα τρεχάματα ::salut::
Θα σου πρότεινα να ρίξεις και μια καλή ματιά στην αναλυτική κατασκευή βήμα-βήμα του δικού μου  :arrow: http://www.modelclub.gr/forums/index.php?topic=2436.30 πιστεύω θα σε βοηθήσει πολύ  ::icon_thumright:: Προσπάθησα μιας και δεν εόχε φτιάξει κανείς τότε F-84F να κάνω ένα καλό οδηγό για όλους μας  :wink:

Tags: