Αποστολέας Θέμα: T-34 restoration - Tamiya 1/35  (Αναγνώστηκε 4301 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
Απ: T-34 restoration - Tamiya 1/35
« Απάντηση #25 στις: Απριλίου 11, 2008, 12:28:43 μμ »
Βρε Γρηγόρη,και γω νομίζω ότι είναι λίγο υπερβολική η σκουριά!
Είναι και μοντέλο 1943...
Μήπως να του σκαγες κανα δυο(το πολύ) τρύπες από 75άρι και να είναι μισοκαμμένο?
Ή μαύρισμα σε θυρίδες και εσωτερικό(από εσωτερική φωτιά) με τα μαυρίσματα να βγαίνουν προς τα πάνω στην μπροστινή θυρίδα του οδηγού και στον κινητήρα...

Οντως, γιατί δεν δικαιολογείται αλλιώς η εγκατάλειψη του άρματος. Το πήγμα του είναι σε πολύ καλή κατάσταση και δεν θα το παρατάγανε έτσι, τόσο καιρό. Αν ανοίξεις δύο τρύπες στο πήγμα και απλά τοποθετήσεις λίγο στραβά τον πύργο και προσθέσεις κάπνιες και μαυρίσματα από φωτιά, τότε θα είναι σούπερ!

Αποσυνδεδεμένος Aλέξης Κοντηβέης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μυτιλήνη-Πάτρα
  • Jolly time!!!
« Απάντηση #26 στις: Απριλίου 11, 2008, 01:12:48 μμ »
Μr Weathering??????

Mάλλον Μaster της ταλαιπωριας!!!! Αχ αυτα τα βαψιματα σου ρε Γληγορη!!!! Τα σαλια μου τρεχουν!!!!!

Το διοραμα παει για Παγκοσμιο!!!! Τελικό κιολας!!!!

Και να φανταστεις οτι δεν τα γουσταρω τα αρματικά......Κερδισες οπαδους μου φαινεται!!!

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Μαυρομοντελούρος..."Εδώ τα καλά τελευταία Βιολογικά μοντέλα!!!"

Αποσυνδεδεμένος BLACK SHEEP

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Σουρλής Γιώργος
« Απάντηση #27 στις: Απριλίου 11, 2008, 03:33:45 μμ »
Greg έμορφον πολύ. ::icon_thumright:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Την σκουριά πως την έφτιαξες, μπορείς να πείς κάποια πράγματα; :wink:

Αποσυνδεδεμένος Greg Filos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: THESSALONIKI
« Απάντηση #28 στις: Απριλίου 11, 2008, 05:16:33 μμ »
Η σκουριά έγινε με λάδια (burnt siena) και με pigments σε μορφή στεγνού πινέλου..  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος DJ ANAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Nürnberg/FRANKEN/ΣΕΡΡΕΣ
  • Χοντος Αναστασιος
« Απάντηση #29 στις: Απριλίου 11, 2008, 07:03:57 μμ »
Αααα,ααα εχουμε γουστα εδω.Ρεαλιστηκο αποτελεσμα,για τα αλλα ας περιμενουμε και τα λεμε υστερα.Μπραβο και παλι Μπραβο ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Τασος ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #30 στις: Απριλίου 11, 2008, 07:44:14 μμ »
Ωπαααα το Τ-34 "δίνει ρέστα" Γρηγόρη  ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: Πλάκα-πλάκα έτσι σκουριασμένο με τον "παλιό" πύργο μ' αρέσει πολύ  :wink: :wink:  Καθαρά προσωπική γνώμη......"τρύπα το" με κανα 37αρι χαμηλά (οχι με μεγαλύτερο διαμέτρημα γιατί τότε "σκάζαν"  :wink: ) και "κάψ'το" λίγο  :wink: :wink: Σου 'χω και κάτι special για την περίπτωση "τρύπα το - κάψ' το"  :wink: :wink:
 Καλή συνέχεια φίλε μου  ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος Nikos Tsitsos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Athens
« Απάντηση #31 στις: Απριλίου 12, 2008, 01:58:16 πμ »
Καρντάσι πολύ καλή η απόδοση της σκουριάς - εγκατάλειψης...  ::eusa_clap::
Τώρα για το λόγο που "έμεινε" το άρμα είμαι σγουρός πως κάτι καλό θα σκεφτείς και εγώ μάλλον στην θέση σου θα του την μπουμπούναγα ή έστω θα έκαιγα τον κινητήρα.
Καλή συνέχεια ::salut::

Υ/Γ: Εγώ στο είχα πει αλλά εσύ δεν με άκουσες... Πάλι από πάνω είμαι! :mrgreen:

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #32 στις: Απριλίου 12, 2008, 01:23:17 μμ »
Θα την κάνω ρε παιδιά την τρύπα την ρημάδα... θα το κάψω και τον κινητήρα..

Υ/Γ.. Τσιτέρο, δεν μπορούσες να είσαι πάνω απο τους αχώνευτους?

Αποσυνδεδεμένος Nikos Tsitsos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Athens
« Απάντηση #33 στις: Απριλίου 13, 2008, 12:01:55 πμ »
Υ/Γ.. Τσιτέρο, δεν μπορούσες να είσαι πάνω απο τους αχώνευτους?

Καλομελέτα... :wink:

Αποσυνδεδεμένος Pz-Panos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα
  • Homo Modelistus
« Απάντηση #34 στις: Απριλίου 13, 2008, 12:30:42 πμ »
Οι κύριοι παρακαλούνται όπως σταματήσουν το  ::spam_emoticon::  :wink:

..και μην σας ανοίγει η όρεξη

Γρηγόρη βλέπω το έπιασες το 34άρι και του άλλαξες τα φώτα. Τώρα που το περιποιήθηκες φυσικά είναι πολύ πιο ωραίο από την πρώτερη κατάσταση, η απόδοση της σκουριάς, και του ξεφλουδίσματος είναι χάρμα οφθαλμών. Συμφωνώ κι εγώ με τα παιδιά να κάνεις και μια τρύπα κάπου. Αναμένεται και η πρότασις "Raw" για το εν λόγω σημείο. Πάλι κάτι απρόσμενο και κουφό θα έχει σκεφτεί ο τετραπέρατος. (Για το 37άρι διατηρώ σοβαρές επιφυλάξεις Πάνο, αλλά δεν είναι εκεί το θέμα). Ο πυργίσκος θα μείνει ως έχει τελικά;
Τώρα για το πως θα στήσεις την όλη σκηνή κάτι θα σκεφτείς εσύ. και θα αρέσει  :mrgreen:

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #35 στις: Απριλίου 13, 2008, 01:00:26 μμ »
Οι κύριοι παρακαλούνται όπως σταματήσουν το  ::spam_emoticon::  :wink:

..και μην σας ανοίγει η όρεξη

Γρηγόρη βλέπω το έπιασες το 34άρι και του άλλαξες τα φώτα. Τώρα που το περιποιήθηκες φυσικά είναι πολύ πιο ωραίο από την πρώτερη κατάσταση, η απόδοση της σκουριάς, και του ξεφλουδίσματος είναι χάρμα οφθαλμών. Συμφωνώ κι εγώ με τα παιδιά να κάνεις και μια τρύπα κάπου. Αναμένεται και η πρότασις "Raw" για το εν λόγω σημείο. Πάλι κάτι απρόσμενο και κουφό θα έχει σκεφτεί ο τετραπέρατος. (Για το 37άρι διατηρώ σοβαρές επιφυλάξεις Πάνο, αλλά δεν είναι εκεί το θέμα). Ο πυργίσκος θα μείνει ως έχει τελικά;
Τώρα για το πως θα στήσεις την όλη σκηνή κάτι θα σκεφτείς εσύ. και θα αρέσει  :mrgreen:

Spam, Spam Πεζέ μου!!!  Στο συγκεκριμένο θέμα είμαι με τον Τσιτσέρο, σας βαρεθήκαμε πιά!  :mrgreen:

Για το Τ-34 ο Πύργος έχει ήδη φθαρεί.. Τρούπα δεν έχω κάμνει γιατι για 37αρι και εγώ δυσκολο το βλέπω να βγάλει knock out ενα Τ-34.. Επίσης που στην ευχή να την έχει φάει το ρημάδι... Μήπως στις ρόδες?  :wink:

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #36 στις: Απριλίου 13, 2008, 01:16:03 μμ »

Spam, Spam Πεζέ μου!!! 
Τί spam βρέ  :?: :?: :mrgreen: :mrgreen:  Γρηγόρη ανέφερα 37αρι γιατί εαν το χτυπούσε Paak40 νομίζω οτι θα το "άνοιγε" σαν "σαρδελοκούτι"  :roll: :roll:  ΜΗΝ ξεχνάτε οτι το 37αρι χρησιμοποιούταν μέχρι και το '44 αλλά απο ενέδρες και σε μικρή απόσταση  :!: :!:  Πάντως οτι και να το χτύπησε (πλήν 88ριου) θα το χτυπούσε χαμηλά ανάμεσα στις ρόδες μιας και επάνω λόγω επικλινών θωρακίσεων ήταν λίγο δύσκολο να "τρυπήσει" Εκτός άμα "κάψεις" μοτέρ και "πείς" οτι το χτυπήθηκε απο πίσω (το συνήθιζαν τα "IV").
 Πάντως ΑΜΑ το "κάψεις" το glou της υποθέσεως θα είναι κάποιος ρώσος αρματιστής σκοτωμένος και μισός μέσα - μισός έξω απο την θυρίδα του πύργου  :wink: :wink: Αυτό ήθελα να σου πώ απο κοντά  :wink: :wink: Επίσης για το διόραμα που θα το βάλεις....έχω κάτι ψόφια άλογα 35αρια....οπότε φαντάσου καμμένο Τ-34 με νεκρό στην θυρίδα + 1-2 ψόφια άλογα που σιγά σιγά άρχισαν να καλύπτονται απο χιόνι  :wink: :wink: :wink:  Ελαααααα έχω οργασμό ιδεών  8) 8) 8) 8)

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #37 στις: Απριλίου 13, 2008, 01:29:03 μμ »

Spam, Spam Πεζέ μου!!! 
Τί spam βρέ  :?: :?: :mrgreen: :mrgreen:  Γρηγόρη ανέφερα 37αρι γιατί εαν το χτυπούσε Paak40 νομίζω οτι θα το "άνοιγε" σαν "σαρδελοκούτι"  :roll: :roll:  ΜΗΝ ξεχνάτε οτι το 37αρι χρησιμοποιούταν μέχρι και το '44 αλλά απο ενέδρες και σε μικρή απόσταση  :!: :!:  Πάντως οτι και να το χτύπησε (πλήν 88ριου) θα το χτυπούσε χαμηλά ανάμεσα στις ρόδες μιας και επάνω λόγω επικλινών θωρακίσεων ήταν λίγο δύσκολο να "τρυπήσει" Εκτός άμα "κάψεις" μοτέρ και "πείς" οτι το χτυπήθηκε απο πίσω (το συνήθιζαν τα "IV").
 Πάντως ΑΜΑ το "κάψεις" το glou της υποθέσεως θα είναι κάποιος ρώσος αρματιστής σκοτωμένος και μισός μέσα - μισός έξω απο την θυρίδα του πύργου  :wink: :wink: Αυτό ήθελα να σου πώ απο κοντά  :wink: :wink: Επίσης για το διόραμα που θα το βάλεις....έχω κάτι ψόφια άλογα 35αρια....οπότε φαντάσου καμμένο Τ-34 με νεκρό στην θυρίδα + 1-2 ψόφια άλογα που σιγά σιγά άρχισαν να καλύπτονται απο χιόνι  :wink: :wink: :wink:  Ελαααααα έχω οργασμό ιδεών  8) 8) 8) 8)

Bρέ το spam το έγραψα για τον ολυμπιακό (ο πεζέ είναι γάβρος) όχι για εσένα!  :lol: :lol:

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #38 στις: Απριλίου 13, 2008, 01:30:15 μμ »
 ::glossa:: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #39 στις: Απριλίου 13, 2008, 01:49:38 μμ »
Γρηγόρη ανέφερα 37αρι γιατί εαν το χτυπούσε Paak40 νομίζω οτι θα το "άνοιγε" σαν "σαρδελοκούτι"  :roll: :roll:  ΜΗΝ ξεχνάτε οτι το 37αρι χρησιμοποιούταν μέχρι και το '44 αλλά απο ενέδρες και σε μικρή απόσταση  :!: :!:  Πάντως οτι και να το χτύπησε (πλήν 88ριου) θα το χτυπούσε χαμηλά ανάμεσα στις ρόδες μιας και επάνω λόγω επικλινών θωρακίσεων ήταν λίγο δύσκολο να "τρυπήσει" Εκτός άμα "κάψεις" μοτέρ και "πείς" οτι το χτυπήθηκε απο πίσω (το συνήθιζαν τα "IV").
Πω πω πω θανατικό! ::glossa::

Η άποψή μου ως ασχέτου περί αρμάτων: Αν το κάνει καμμένο και με φρέσκο πτώμα τότε οι όμορφες σκουριές και τα τρεξίματά τους που έχουν ήδη γίνει δεν θα συνάδουν χρονικά. Για να τρέξει η σκουριά και να αφήσει σημάδια θέλει χρόνο, ένα πτώμα σε μία εβδομάδα είναι κάτι που ούτε σε μοντέλο δε θες να δεις, άσε που εκτεθειμένο θα είχε υποστεί την επίθεση πτηνών, εντόμων και γενικά οτιδήποτε ζώου θα μπορούσε να το φτάσει και θα παρουσίαζε ένα άσχημο θέαμα. Και μία εβδομάδα δε νομίζω πως φτάνει στη σκουριά να δημιουργήσει τρεξίματα. Τέλος πάντων, ούτε από άρματα ξέρω ούτε από πτώματα, απλά θέτω το ερώτημα αν χρονικά θα έστεκε κάτι τέτοιο.
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #40 στις: Απριλίου 13, 2008, 02:01:55 μμ »
έχουμε και σκελετούς.....χμμμ λίγο ξαπλωμένους βέβαια αλλά  ::salut::  πωπώωω μακαβριότητα  8)

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #41 στις: Απριλίου 13, 2008, 02:16:04 μμ »
έχουμε και σκελετούς.....
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Greg συγγνώμη για το spam, αλλά ρε Παναγιώτη βάλε μια φωτό, σε παρακαλώ!

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #42 στις: Απριλίου 13, 2008, 03:33:03 μμ »
Κατ' απαίτηση του φίλου Γεώργιου   :mrgreen: :mrgreen:

::offtopic::

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #43 στις: Απριλίου 13, 2008, 05:56:13 μμ »
Παναγιώτη χίλια ευχαριστώ!

Greg, κάτι τέτοιο πιστεύω πως πρέπει να μπεί στο διόραμα!

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #44 στις: Απριλίου 13, 2008, 11:09:35 μμ »
Παιδιά να μπεί.. Επειδή όμως η πολυ σκέψη φέρνει στραβά αποτελέσματα (το βαριέσαι και το παρατάς) αποφάσισα να του λύσω την ερπύστρια και έτσι να δικαιολογήσω την απραξία του..

Υποθέτω λοιπόν οτι έμεινε εκεί κανα 2 χρόνια απο τις πρωτες επιχειρήσεις, το παρατήσανε πανικόβλητοι οι Ιβάν και το αυτό.. :mrgreen:

Τοποθετήθηκε και στο διόραμα και το restoration ή το rusted restoration καλύτερα έλαβε τέλος:

http://www.modelclub.gr/forums/index.php?topic=6993.new#new

::salut:: ::salut::

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #45 στις: Απριλίου 13, 2008, 11:15:15 μμ »
Παιδιά να μπεί.. Επειδή όμως η πολυ σκέψη φέρνει στραβά αποτελέσματα (το βαριέσαι και το παρατάς) αποφάσισα να του λύσω την ερπύστρια και έτσι να δικαιολογήσω την απραξία του..
ΣΥΜΦΩΝΩ   ::icon_thumright::
 Βάλε τα "καλούδια" που προαποφάσισες και είσαι "αρχηγός" Γρηγόρη  ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος dimitrisd

• Δημητρης Πετρου
  • Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Δραμα
« Απάντηση #46 στις: Απριλίου 13, 2008, 11:28:26 μμ »
 Δεν ξερω παιδια αλλα δεν θα μπορουσε να ακινητοποιηθει απο ναρκη που θα κατεστρεφε κανα δυο τροχους και την ερπυστρια?Θα πρεπει να εχει και καναν μικρο λακο απο κατω βεβαια.

Τεσπα αν σε κουρασε καλυτερα να το τελειωσεις οπως το ειπες  ::icon_thumright::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #47 στις: Απριλίου 13, 2008, 11:41:34 μμ »
Οι ερπύστριες (ιδίως στα Σοβιετικά πρώτης παραγωγής) σπάνε και χωρίς κανέναν λόγο.. Ενα εμπόδιο, ενας ελλατωματικός πύρος και αυτό ήταν..

Τώρα, σκέψου να σου σπάσει η ερπύστρια και να έχεις και καμιά 10αρια PZ IV να έρχονται απο πίσω.. Τα παρατάς όλα και τρέχειςςςς ...

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #48 στις: Απριλίου 14, 2008, 02:38:39 μμ »
Μια χαρά το πας! Οι σκουριές σου μου αρέσουνε πολύ!

Αποσυνδεδεμένος Κωστας Τσιγαριδας

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: farwest
« Απάντηση #49 στις: Απριλίου 14, 2008, 08:46:30 μμ »
Εξαισια δουλεια......ολα τα αλλα..................::eusa_clap::

Tags: