0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Βρε Γρηγόρη,και γω νομίζω ότι είναι λίγο υπερβολική η σκουριά!Είναι και μοντέλο 1943...Μήπως να του σκαγες κανα δυο(το πολύ) τρύπες από 75άρι και να είναι μισοκαμμένο?Ή μαύρισμα σε θυρίδες και εσωτερικό(από εσωτερική φωτιά) με τα μαυρίσματα να βγαίνουν προς τα πάνω στην μπροστινή θυρίδα του οδηγού και στον κινητήρα...
Υ/Γ.. Τσιτέρο, δεν μπορούσες να είσαι πάνω απο τους αχώνευτους?
Οι κύριοι παρακαλούνται όπως σταματήσουν το ..και μην σας ανοίγει η όρεξηΓρηγόρη βλέπω το έπιασες το 34άρι και του άλλαξες τα φώτα. Τώρα που το περιποιήθηκες φυσικά είναι πολύ πιο ωραίο από την πρώτερη κατάσταση, η απόδοση της σκουριάς, και του ξεφλουδίσματος είναι χάρμα οφθαλμών. Συμφωνώ κι εγώ με τα παιδιά να κάνεις και μια τρύπα κάπου. Αναμένεται και η πρότασις "Raw" για το εν λόγω σημείο. Πάλι κάτι απρόσμενο και κουφό θα έχει σκεφτεί ο τετραπέρατος. (Για το 37άρι διατηρώ σοβαρές επιφυλάξεις Πάνο, αλλά δεν είναι εκεί το θέμα). Ο πυργίσκος θα μείνει ως έχει τελικά; Τώρα για το πως θα στήσεις την όλη σκηνή κάτι θα σκεφτείς εσύ. και θα αρέσει
Spam, Spam Πεζέ μου!!!
Παράθεση από: Greg Filos στις Απριλίου 13, 2008, 01:00:26 μμ Spam, Spam Πεζέ μου!!! Τί spam βρέ : : Γρηγόρη ανέφερα 37αρι γιατί εαν το χτυπούσε Paak40 νομίζω οτι θα το "άνοιγε" σαν "σαρδελοκούτι" ΜΗΝ ξεχνάτε οτι το 37αρι χρησιμοποιούταν μέχρι και το '44 αλλά απο ενέδρες και σε μικρή απόσταση Πάντως οτι και να το χτύπησε (πλήν 88ριου) θα το χτυπούσε χαμηλά ανάμεσα στις ρόδες μιας και επάνω λόγω επικλινών θωρακίσεων ήταν λίγο δύσκολο να "τρυπήσει" Εκτός άμα "κάψεις" μοτέρ και "πείς" οτι το χτυπήθηκε απο πίσω (το συνήθιζαν τα "IV"). Πάντως ΑΜΑ το "κάψεις" το glou της υποθέσεως θα είναι κάποιος ρώσος αρματιστής σκοτωμένος και μισός μέσα - μισός έξω απο την θυρίδα του πύργου Αυτό ήθελα να σου πώ απο κοντά Επίσης για το διόραμα που θα το βάλεις....έχω κάτι ψόφια άλογα 35αρια....οπότε φαντάσου καμμένο Τ-34 με νεκρό στην θυρίδα + 1-2 ψόφια άλογα που σιγά σιγά άρχισαν να καλύπτονται απο χιόνι Ελαααααα έχω οργασμό ιδεών
Γρηγόρη ανέφερα 37αρι γιατί εαν το χτυπούσε Paak40 νομίζω οτι θα το "άνοιγε" σαν "σαρδελοκούτι" ΜΗΝ ξεχνάτε οτι το 37αρι χρησιμοποιούταν μέχρι και το '44 αλλά απο ενέδρες και σε μικρή απόσταση Πάντως οτι και να το χτύπησε (πλήν 88ριου) θα το χτυπούσε χαμηλά ανάμεσα στις ρόδες μιας και επάνω λόγω επικλινών θωρακίσεων ήταν λίγο δύσκολο να "τρυπήσει" Εκτός άμα "κάψεις" μοτέρ και "πείς" οτι το χτυπήθηκε απο πίσω (το συνήθιζαν τα "IV"). Πάντως ΑΜΑ το "κάψεις" το glou της υποθέσεως θα είναι κάποιος ρώσος αρματιστής σκοτωμένος και μισός μέσα - μισός έξω απο την θυρίδα του πύργου Αυτό ήθελα να σου πώ απο κοντά Επίσης για το διόραμα που θα το βάλεις....έχω κάτι ψόφια άλογα 35αρια....οπότε φαντάσου καμμένο Τ-34 με νεκρό στην θυρίδα + 1-2 ψόφια άλογα που σιγά σιγά άρχισαν να καλύπτονται απο χιόνι Ελαααααα έχω οργασμό ιδεών
έχουμε και σκελετούς.....
Παιδιά να μπεί.. Επειδή όμως η πολυ σκέψη φέρνει στραβά αποτελέσματα (το βαριέσαι και το παρατάς) αποφάσισα να του λύσω την ερπύστρια και έτσι να δικαιολογήσω την απραξία του..