Η καθαρή Δευτέρα μόνο καθαρή δεν ήταν για έμενα αφού είχα να κάνω με γυψους,χωμα.πετρες,χρωματα,λαδια και ευτυχώς για διάλειμμα θαλασσινά εδέσματα.
Όπως θα δείτε και παρακάτω δειλά-δειλά έγινε μια αρχή αλλά όσο προχωραω όλο και κάτι θέλω να αλλάξω να προσθέσω να αφαιρέσω και με αυτά θέλει πολυυυυυυ δρόμο για το the and.
Tα υλικά που χρησιμοποίησα ήταν ελαφρύ στρώμα γύψου για να μείνει το ανάγλυφο, αφού στέγνωσε ψέκασμα με αερογραφο ,ακρυλικό military brown στις περιοχές του εδάφους και τον λόφων.
Επειδή όμως το χώμα ήταν σαθρό και μια σπηλιά δεν στέκετε σε τέτοιο έδαφος το έκανα πιο βραχώδες με drybrush σε δυο αποχρώσεις του γκρι.Πρωτα μια σκοτεινή και μετά με λίγο γκρι ανοιχτό και με ένα 5% πράσινο enamel .Φώναζε όμως και λίγο λευκο.Και πάλι drybrush πολύ αχνά και απαλά ισα-ισα στις άκρες των βράχων.
Το χώμα είναι πραγματικό που κοσκινίστηκε σε τρία μεγέθη.
Λόγο του ότι ανέβασα γρήγορα τις φωτογραφίες θέλω να λάβετε υποψιν ότι η περιοχές που έχουν χώμα δεν έχουν καθαριστεί γιατί περιμένω να κολλήσει καλά και μετά να το τραβήξω από πάνω και να κάνω wash για να να το ανοίξω λίγο.
Στο διόραμα θέλω να βάλω θαμνους,δεντρα,λιγο χιόνι και μέσα στην σπηλιά διάφορα κασόνια πυρομαχικών κ.α.(να δω που θα ταβρω)
Το γιουχαρισμα ελεύθερα.

Ο δρομος θα γινει πετρινος

η σπηλια!!