0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λύθηκε το θέμα της διαμονής του αγαπητού Παναγιώτη, αλλά συμμετοχές δε βλέπω και ανησυχώ
Παράθεση από: leopard στις Μαρτίου 06, 2008, 07:17:46 πμΛύθηκε το θέμα της διαμονής του αγαπητού Παναγιώτη, αλλά συμμετοχές δε βλέπω και ανησυχώ ΠΑΡΟΝ!!! Κατά 99,9% θα είμαι εκεί.... !!!!!
Στο President μπορείς να παρείς το μετρό που βρίσκεται στον σταθμό της πανόρμου και είναι κανα 5-6 λεπτά περπατόντας απο το ξενοδοχείο.
Τελικά πού θα συναντηθούμε και τί ώρα φίλοι μου : : Ρωτώ για να οργανωθώ απο πλευράς ευρέσεως οδών και διαδρομής γιατί απο Αθήνα δεν έχω ιδέα Κάτι αναφέρθηκε περί Πλακεντίας (δλδ Δουκίσσης Πλακεντίας : ) και ώρα 07:30 : Εγώ λογικά θα πάρω metro απο Πανόρμου.....Παράθεση από: Greg Filos στις Μαρτίου 06, 2008, 01:31:46 πμ Στο President μπορείς να παρείς το μετρό που βρίσκεται στον σταθμό της πανόρμου και είναι κανα 5-6 λεπτά περπατόντας απο το ξενοδοχείο.
Παιδιά, μην στεναχωριέστε... Τον έχω αναλάβει προσωπικά...
Παναγιώτη το president είναι στην μέση των 2 σταθμών. Μια και δεν ξέρεις απο αθήνα, βολευει η πρόταση του νικου γιατί βρίσκεις πιό εύκολα τον σταθμό: Κατηφορίζεις την λεωφόρο που περνά μπροστά απο το ξενοδοχείο σου, στρίβεις δεξια όταν συναντάς την επόμενη λεωφόρο, και σε λίγο βλέπεις τις κυλιόμενες σκάλες του σταθμού. Που θες να πας όμως Σύνταγμα ή πλάκα :