Αποστολέας Θέμα: Ballistik-Messfahrzeug auf schwere Panzerspahwagen  (Αναγνώστηκε 3045 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
Ballistik-Messfahrzeug auf schwere Panzerspahwagen
« στις: Φεβρουαρίου 21, 2008, 02:23:05 πμ »
Φίλοι μου καλημέρα σας. Αφού το Opel τελειώνει και ετοιμάζεται το διοραματάκι σιγά σιγά, ψάχνοντας σ' εναν απο τους "σκληρούς δίσκους" μου βρήκα κάτι ξεχασμένες φώτο που είχα βρεί πρίν 1-2 χρόνια......
 Αφού είχα 2-3 Sd.Kfz.232 της Tamiya έψαχνα να βρώ τί μετατροπές είχαν γίνει σ' αυτό το 8τροχο όχημα και να βρώ τις ανάλογες σε κιτ 1/35........Κάποια στιγμή "έπεσα" σ' αυτόν το "μακρύ" και περιέργο τίτλο  :roll: :roll:
 Βασικά πρόκειται για 1 και μοναδικό πρότυπο που έγινε επάνω στο σασί του 8τροχου και βρέθηκε στο πεδίο δοκιμών του Hillersleben το 1945. Πρόκειτο για μια θωρακισμένη μετασκευή για την παρακολούθηση της εκτόξευσης του V-2.
 Δυστυχώς ΜΟΝΟ 3 φωτογραφίες του είναι παγκοσμίως γνωστές και κυκλοφορούν  :roll: :roll: :roll: Και σ' αυτές τα πράγματα είναι λίγο θολά σχετικά με τις ρόδες  :!:  Σε 2 απ΄αυτές φαίνονται οι 2 πίσω άξονες να έχουν μονές ρόδες (όπως δλδ το original 8τροχο) ενώ στην τρίτη φαίνονται να έχουν διπλές  :shock: :shock:  Μιάς και δεν ήταν μια μετασκευή σε επίπεδο μονάδας αλλά απο βιομηχανία πιστεύω μάλλον οτι ήταν εξ' αρχής με 2πλές ρόδες και στο πέρασμα του χρόνου απλά "βγάλθηκαν"  :? :? :?
 Σε πιο ενδελεχή έρευνα μέσω γνωστών αλλά και στο net, βρήκα κάποιον χριστιανό που θα "έβγαζε" αυτό το κιτ σε ρητίνη σαν conversion "επάνω" στο 8τροχο της Tamiya. Ο Κος αυτός ήταν στην Αυστρία και άρχισα να έχω επικοινωνία μαζί του μέσω e-mails......μετά απο αρκετό καιρό μου ανακοίνωσε με λύπη οτι δεν τον συμφέρει να το κυκλοφορήσει και απλά του "έμειναν" τα σχέδια.......
 Αφού λοιπόν προμηθεύτηκα (πρίν 1 χρόνο) τα σχέδια (δυστυχώς στην 1/25) τα "σήκωσα" στο αρχείο μου και είπα "...Κάποια στιγμή θα το ξεκινήσω....". Έτσι προχθές τα ξαναβρήκα και αφού έχω αρκετό φύλλο πλαστικού (thnks Γιάννη - Siva  ::icon_thumright:: ), άρχισα δειλά δειλά να το φτιάχνω........
 Είναι το 3ο scratch που ξεκινώ και ομολογώ οτι παρόλλο που φαίνεται απλό "κουτάκι" είναι πολύ δύσκολο λόγω γωνιών και κλίσεων....... Η κατασκευή ευτυχώς "κυλούσε" ομαλά και δεν είχαμε "μάθημα Γαλλικών", ώσπου διαπίστωσα οτι απο βλακεία μου και λάθος υπολογισμό το έκανα 1cm πιο ψηλό  ::eusa_wall:: ::eusa_wall:: ::eusa_wall:: ::eusa_wall:: ::eusa_wall::  Πραγματικά ήταν "μαχαίρι στην καρδιά" μετά απο 4 ώρες δουλειάς. Τί να κάνω όμως  :?: "Χτυπούσε στο μάτι" οτι ήταν "γκουμούτσα"......έτσι με το dremel "σφάχτηκε" κατα μήκος και "κόντυνε" κατα 1cm  :oops: :oops:  Η "ραφή" ευτυχώς δεν ήταν χάος και έτσι έβαλα στόκο και οχι επιπλέον φύλλο πλαστικού. Τώρα στόκαρα όλες τις "ραφές - ενώμματα" ώστε να τριφτούν και να "σβήσουν" όσο γίνεται........
 Μετά θα μπούν οι επιπλέον λεπτομέρειες.....βλέπετε είμαι ακόμα στο "Α-Β"...........

οι ρόδες και το σασί είναι απο tamiya, απλά χύτευσα 4 επιπλέον ρόδες για τους πίσω άξονες. Συνεχίζεται....................

Αποσυνδεδεμένος Περικλής

• Περικλής Σαλεσιώτης
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο - Newcastle
  • Καλημέρα σας απο Newcastle!!!!!!!!!
    • My Home Page
Απ: Ballistik-Messfahrzeug auf schwere Panzerspahwagen
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 21, 2008, 08:40:50 πμ »
Που πας και τα βρησκεις φιλε μου μπορεις να μας πεις!!!
Δεν το κατεχω το αθλημα οποτε μπορεις να βαλεις καμια φωτο να δουμε πως θα πρεπει να ειναι τελειωμενο?

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Περικλης Σαλεσιωτης
http://periklissalessiotismodels.webs.com/

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 21, 2008, 09:44:41 πμ »
 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Πραγματικά έχεις γίνει απρόβλεπτος ρε φίλε. Μετά από όλες τις περίεργες ρητίνες μας έχεις πλακώσει τώρα στις σφαλιάρες περίεργες σκρατσιές.  ::icon_thumright::

Κάπου, κάτι έχει πάρει το μάτι μου για το συγκεκριμένο πάντως, θα ψάξω μπας και μπορέσω να σου βρω τίποτις άλλο.  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουαρίου 21, 2008, 10:36:36 πμ »
Δε νομίζω πως πρέπει να μας κάνει εντύπωση. Κλασσικό Παναγιωτομοντέλο και μάλιστα σκρατς. Επίσης απίστευτα σπάνιο σα θέμα, όλα αυτά φωνάζουν από μακρυα "Raw Shooter". Το μόνο που μου προκαλεί περιέργεια πλέον είναι πόσο πιο όμορφο θα το κάνει από το προηγούμενο, το οτι θα είναι super και θα τρίβω τα μάτια μου όποτε το βλέπω, το θεωρώ δεδομένο.

Ορμα Παναγιώτη, μη δείχνεις έλεος ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

ΥΓ
Πρέπει να του βρούμε δουλειά και να του κόψουμε ελεύθερο χρόνο γιατί εμένα τουλάχιστον μου έχει κάνει την ψυχολογία ψιλό χαλίκι οδοποιίας...
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χαλκιδα
  • Can't help myself...it's a sickness!!
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουαρίου 21, 2008, 10:44:43 πμ »
Ηταν στο προγραμμα να το φτιαξω κι εγω αυτο!!! :D
Αντε ρε Παναη μπας κι εχουμε εναν οδηγο γιατι τις φωτο που λες τις εχω κι εγω αλλα....ιδιως το πισω μερος θελει περισσοτερα απ'οτι δινουν οι φωτο!!!
Μπραβο ρε Παναγη,δωσε φωτο στον λαο! ::icon_thumright::
Γνωστος κι ως...doctor evergreen...Τασος ο "δεν τελειωνω τιποτα"....και λοιπα cosmetic επιθετα..

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουαρίου 21, 2008, 12:15:45 μμ »
Φίλοι μου καλημέρα σας και ευχαριστώ για τα ενθαρρυντικά σας λόγια  :wink: Να πώ την αλήθεια είχα απογοητευτεί με το ηλίθιο λάθος που έκανα στην μέτρηση ύψους  ::cry2:: ::cry2::  Αλλά ευτυχώς όσο τρίβω τον στόκο και βλέπω οτι δεν έχει γίνει μεγάλη ζημιά αναπταιρώνεται το ηθικό μου σιγά σιγά και μ' "ανοίγει" η όρεξη  :mrgreen: :mrgreen:
 Σαν όχημα δεν είναι πολύ γνωστό αλλά δεν υπάρχουν και πολλά στοιχεία......οι μόνες γνωστές φώτο είναι αυτές

άμα προσέξετε στις 2 πρώτες φώτο οι πίσω άξονες είναι με μια ρόδα ενώ στην 3η με διπλές ρόδες  :roll: :roll: :roll: Τώρα πόρτες + παράθυρα κτλ θα τα κάνω κλειστά μιας και φώτο εσωτερικού "γιόκ"  :evil:
 Φίλε Τάσο στο πίσω μέρος υπάρχουν 3 "μασούρια" με καλώδιο και απο κάτω ενα "κουτί" με εργαλεία. Τα πλαινά του είναι τεταρτημόρια κύκλου και οχι τριγωνικά, όπως τα έκανε συνάδερφος μοντελλιστής παλιά. Επάνω πίσω υπάρχει ενα καμπυλωτό στέγαστρο και στα δεξιά του δυο παροχές σαν πρίζες ή καλύτερα σαν τα "κουκουνάρια" που υπάρχουν στις κολώνες της Δ.Ε.Η.  Έχεις p.m.  :wink:

Κάπου, κάτι έχει πάρει το μάτι μου για το συγκεκριμένο πάντως, θα ψάξω μπας και μπορέσω να σου βρω τίποτις άλλο.  ::salut::
Νίκο φίλε μου ΟΤΙ έχεις καλοδεχούμενο  ::proskino:: ::proskino::
ΥΓ
Πρέπει να του βρούμε δουλειά και να του κόψουμε ελεύθερο χρόνο γιατί εμένα τουλάχιστον μου έχει κάνει την ψυχολογία ψιλό χαλίκι οδοποιίας...
  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:  ::eusa_whistle:: ::eusa_whistle:: "κάνω" πως δεν θα ξεκινήσει η δουλειά σύντομα και "χαίρομαι"  :mrgreen: :mrgreen:

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #6 στις: Φεβρουαρίου 21, 2008, 12:24:59 μμ »
Ορίστε  ::eusa_wall:: ::eusa_wall:: ::eusa_wall:: "δουλειές της νύχτας τις βλέπει η μέρα και γελά"......κι άλλο λάθος  ::cry2:: ::cry2::  Πού πρέπει να τελειώνει το κουτί και που το "τελείωσα".......

ευτυχώς εύκολα διορθώνεται  ::eusa_pray:: ::eusa_pray::

Αποσυνδεδεμένος Περικλής

• Περικλής Σαλεσιώτης
  • Scale 1/35
  • *
    • My Home Page
« Απάντηση #7 στις: Φεβρουαρίου 21, 2008, 12:42:03 μμ »
Πτεσματα....πτεσματα....ο σκοκος και το μαχαιρι να ειναι καλα!!!!!!
κανενα προβλημα πιστευω!
Περικλης Σαλεσιωτης

Αποσυνδεδεμένος Moufas

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Stonecity
    • http://www.opelclub.gr
« Απάντηση #8 στις: Φεβρουαρίου 21, 2008, 12:56:55 μμ »
 :shock: Καλά μηλάμε καις λάδια  :shock:

::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut::
Ηλίας

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #9 στις: Φεβρουαρίου 21, 2008, 01:08:33 μμ »
Εμένα πάντως Παναγιώτη μου, - χωρίς να θέλω να σε στενοχωρήσω - το μόνο λαθάκι σου που μου φαίνεται να έχεις κάνει (και αν δεν με ξεγελά το μάτι και οι φωτό) είναι η κλίση του "παρμπρίζ" όπως και του εμπρός "καπό" που πρέπει να είναι κάπως μεγαλύτερη. Δεν ξέρω μπορεί και να κάνω λάθος, αλλά αν έχεις σχέδια για ξανατσέκαρέ το λιγάκι.

ΥΓ Τέλος μετά τον Τάσο να δηλώσω κι εγώ μνηστήρ  :mrgreen: καθότι ομολογώ ότι κι εμένα κάποτε με "ετρωγε" να το πειράξω το συγκεκριμένο, αλλά δεν το προχώρησα λόγω ανυπαρξίας αξιόλογου υλικού. 

Αποσυνδεδεμένος Περικλής

• Περικλής Σαλεσιώτης
  • Scale 1/35
  • *
    • My Home Page
« Απάντηση #10 στις: Φεβρουαρίου 21, 2008, 01:21:10 μμ »
Εμένα πάντως Παναγιώτη μου, - χωρίς να θέλω να σε στενοχωρήσω - το μόνο λαθάκι σου που μου φαίνεται να έχεις κάνει (και αν δεν με ξεγελά το μάτι και οι φωτό) είναι η κλίση του "παρμπρίζ" όπως και του εμπρός "καπό" που πρέπει να είναι κάπως μεγαλύτερη. Δεν ξέρω μπορεί και να κάνω λάθος, αλλά αν έχεις σχέδια για ξανατσέκαρέ το λιγάκι...... 
Θα συμφωνησω και εγω ξαι το "παρμπρίζ" οτι ηθελε λιγο παραπανω κλιση προς τα πισω! Το εμπρος καπο εγω το βλεπω οκ  :shock: αλλα μπορει να κανω και λαθος...δεν εχω πια ματακια με οτι βλεπω εδω μεσα!!!
Περικλης Σαλεσιωτης

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #11 στις: Φεβρουαρίου 21, 2008, 01:25:38 μμ »
ʼιντεεεε....
ʼλλο ένα κουφό στην συλλογή!!! :shock:
Πάνο επίσης πρόσεξα ότι στα φτερά τις γωνίες τις έχεις κόψει κοφτές(ορθή γωνία) ενώ στις φωτό φαίνονται με καμπύλη...

(Αυτό θέλει διόραμα με κάνενα V-2) :twisted: :twisted:
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Αποσυνδεδεμένος sotiris

• Aρχικατής Πρωτοσύγγελος και Πάπας
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • Μέσ'το άρμα θα καούμε!
« Απάντηση #12 στις: Φεβρουαρίου 21, 2008, 01:47:42 μμ »
Μου φαινεται καπου εχω ενα βιβλιο για τα Panzerspahwagen,θα δω τιμπορω να κανω

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #13 στις: Φεβρουαρίου 21, 2008, 11:04:09 μμ »
Φίλοι μου καλησπέρα σας. Sorry που δεν απάντησα νωρίτερα στα μηνύματα σας αλλά έτριβα  :mrgreen: :mrgreen: Λοιπόν σχετικά με τα σχέδια, όσοι θέλετε θα σας τα στείλω, απλά αύριο - μεθαύριο γιατί τα έχω σε 1/25 και είναι σωστά τοπογραφικά  :mrgreen: και θα πρέπει να τα κάνω σε 1/35 και να τα scannάρω, ώστε να μπορώ να τα στείλω  ::icon_thumright::
 Σχετικά με τις κλίσεις, ίσως σας ξεγελούν οι φώτο (γωνία λήψης). Θα το "βγάλω" απο τα πλάγια σε οριζόντια θέση ώστε να είναι εμφανείς οι κλίσεις  :wink:  Τώρα στο παμπρίζ υπάρχει και εδώ μπέρδεμα.....στα σχέδια + τις 2 φώτο που "ανέβασα" ΔΕΝ υπάρχει το κάτω οριζόντιο "δοκάρι", ενώ στην 3η φώτο υπάρχει. Μπορεί να είναι λεπτομέρεια αλλά αλλάζει ριζικά η σχέση ύψους + πλάτους και κλίσης της πλαινής πόρτας  :shock: :shock: Δλδ εάν προσθέσω +2 μοίρες κλίσεως (λόγω του "δοκαριού") αλλάζει τελείως το πλάτος της στεφάνης της πόρτας επάνω κατά 1cm....δλδ γίνεται 1 εκατοστό πιο στενή η πόρτα ---> άρα πιο κοντό αμάξωμα  :evil: :evil:   ΠΙΣΤΕΥΩ οτι ΔΕΝ υπήρξε ΜΟΝΟ ενα τέτοιο όχημα  :!: :!: :!: Πρώτον λόγο πίσω 2πλών ή μονών ροδών (έκανα μεγένθυση x50 στην φώτο και δεν φαίνεται κενό στους πίσω άξονες) και 2ον λόγω "δοκαριού" στο παμπρίζ  :roll: :roll: :roll: 
 Φίλε Γιώργο έχεις απόλυτο δίκιο σχετικά με τις καμπύλες γωνίες. Απλά όταν έκοβα το φύλλο πλαστικού, σκέφτηκα να τις κάνω ορθές και μετά με μια στρογγυλή ή οβάλ λίμα να τις "καμπυλώσω".....νόμιζα οτι με το κοπίδι δεν θα κατάφερνα να κάνω καμπύλες γωνίες  :oops: :oops:
 Το κιτ έχει προχωρήσει αρκετά, έβαλα τα καπάκια της μηχανής (επάνω + πλαινά), τις πόρτες + θωρακίσεις παμπρίζ, πλαινοί στύλοι κτλ. Αργότερα θα προσθέσω απο το Flak 36 της Tamiya τα "καρούλια" πίσω και θα "παλέψω" τους μεντεσέδες..... Ερώτηση υπάρχει σε p.e. επιφάνεια αντιολισθητική  :?: Πίσω έχει κάτι αναδιπλούμενα σκαλοπάτια απο τέτοια επιφάνεια  :wink:  Sorry που δεν "ανεβάζω" φώτο αλλά "έμεινα" απο μπαταρίες και τώρα τις φορτίζω  :oops: :oops: :oops:
:shock: Καλά μηλάμε καις λάδια  :shock:
  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Μου φαινεται καπου εχω ενα βιβλιο για τα Panzerspahwagen,θα δω τιμπορω να κανω
φίλε Σωτήρη οτι υπάρχει καλοδεχούμενο  ::salut:: ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη - Σπάρτη
« Απάντηση #14 στις: Φεβρουαρίου 21, 2008, 11:43:53 μμ »
Μάλιστα! :shock: Αρχίσαμε τα scrachαρίσματα!! Είσαι παλαβός!  :lol: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Μιας και το δούλεψες το πλαστικό πως σου φάνηκε? Ακόμα δεν το έχω βγάλει από το περιτύλιγμα...  :roll: ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #15 στις: Φεβρουαρίου 21, 2008, 11:46:42 μμ »
Αυτό και αν δεν είναι κουλό!!!!!!
Κάτι νορμάλ έχεις φτιάξει ποτέ σου?????

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #16 στις: Φεβρουαρίου 21, 2008, 11:53:21 μμ »
Πάνο,η Aber έχει πολύ πράμα από αντιολισθητικά
http://sandlehobbies.com/photoetch/aber/35/aber35.html
Έχει πολλούς κωδικούς ο Καλφάκης!
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #17 στις: Φεβρουαρίου 21, 2008, 11:54:41 μμ »
Μιας και το δούλεψες το πλαστικό πως σου φάνηκε? Ακόμα δεν το έχω βγάλει από το περιτύλιγμα...  :roll: ::glossa::
Πολύ καλό Γιάννη  ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
Αυτό και αν δεν είναι κουλό!!!!!!
Κάτι νορμάλ έχεις φτιάξει ποτέ σου?????
Αλέξη πολλά είναι τα normal.......άντε το επόμενο θα είναι normal έως καρα-normal  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #18 στις: Φεβρουαρίου 21, 2008, 11:55:53 μμ »
Πάνο,η Aber έχει πολύ πράμα από αντιολισθητικά
http://sandlehobbies.com/photoetch/aber/35/aber35.html
Έχει πολλούς κωδικούς ο Καλφάκης!
ΑΜΑΝ πολύυυυ πράγμα  :shock: :shock: :shock: Γιώργο φίλε  ::proskino:: ::proskino::

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #19 στις: Φεβρουαρίου 23, 2008, 10:59:51 μμ »
φίλοι μου καλησπέρα, μικρή η πρόοδος με "τούτο το μαραφέτι" μιάς και πρέπει να "πέσουν" πολλές μετρήσεις και δεν υπάρχουν δυστυχώς πολλές πληροφορίες  :evil:  Να πώ την αλήθεια σκέφτηκα να το παρατήσω και να κάνω κάποιο άλλο......

έβαλα τους μεντεσέδες αλλά ήταν "μάπα" και τους πέταξα, οπότε θα φτιάξω νέους και ελπίζω καλύτερους  ::eusa_pray::  Πρέπει να αγοράσω και πολύυυ λεπτό φύλλο πλαστικού ώστε νσ "σκολουθήσει" τις καμπύλες πίσω  :oops: :oops: :oops:
 Πρόκληση θα είναι εκείνο το "μανιτάρι" επάνω στην οροφή που θα γίνει απο milliput  ::violent1::

Αποσυνδεδεμένος lord_dimos

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
    • cafe racers
« Απάντηση #20 στις: Φεβρουαρίου 23, 2008, 11:04:27 μμ »
τι?τωρα θα το αφησεις που εχεις ριξει τοση δουλεια?κριμα ειναι

Αποσυνδεδεμένος Περικλής

• Περικλής Σαλεσιώτης
  • Scale 1/35
  • *
    • My Home Page
« Απάντηση #21 στις: Φεβρουαρίου 24, 2008, 03:07:50 πμ »
Κριμα να το παρατησεις τωρα φιλε μου!!!!!
Σιγα σιγα δεν βιαζομαστε!!!!!

::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
Περικλης Σαλεσιωτης

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #22 στις: Φεβρουαρίου 24, 2008, 11:26:26 πμ »
Μην το παρατήσεις.. Κρατήσου και φτιάχτο... Αφού το ξεκίνησε έιναι αμαρτία...

Αποσυνδεδεμένος Moufas

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Stonecity
    • http://www.opelclub.gr
« Απάντηση #23 στις: Φεβρουαρίου 24, 2008, 01:38:15 μμ »
καλά λένε τα παιδιά, κρίμα θα είναι. Πήγενε το χαλαρά, εμένα μου αρέσει  ::icon_thumright::
Ηλίας

Αποσυνδεδεμένος CNCman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Der Panzerfahrer
« Απάντηση #24 στις: Φεβρουαρίου 24, 2008, 04:02:00 μμ »
Παναγιώτη?! Θα τελειώσεις τίποτα? Αν θές βοήθεια, σφύρα!
Δεν υπάρχει η λέξη " ΑΔΥΝΑΤΟΝ " στο λεξιλόγιό μου και το εννοώ!
Βασίλης μόνον για του φίλους.

Tags: