...Το χτύπησα στη δημοπρασία με ένα τρελό ποσό γοητευμένος από το απίστευτο καμουφλάζ, της πανέμορφες φθορές και το υπέροχο σχήμα του οχήματος και θέλοντας να έχω στην συλλογή μου ένα αναγνωρισμένο και συλλεκτικό κομμάτι...
Ρε Νίκο, συγγνώμη αλλά πιστεύω πως το φτιάχνεις για πλάκα!
Και τι ποσό ζητούσε τελικά ο κύριος αυτός; Είναι ανακοινώσιμο;
Δεν είπα ποτέ ότι δεν μπορώ να το φτιάξω (η τουλάχιστον να προσπαθήσω)
Απλά αυτό το θεωρώ κάτι άλλο... Μια άλλη λογική μοντελισμού.... μα προς Θεού όχι δημιουργικού μοντελισμού!!!!
Ναι θα μου άρεσε να έχω στην βιτρίνα μου 3-4 συλλεκτικά κομμάτια από Mig - Stuchinskas - Rilaldi - Wilder όχι για "φιγούρα"... ούτε για σύγκριση με τα δικά μου.... απλά και μόνο γιατί είναι πολύ ωραία!!!
Η δημοπρασία ξεκίναγε από 100$ και ήταν για 5 μέρες χωρίς να αναφέρει ελάχιστο απαιτούμενο ποσό... περιέργος την 4η μέρα είχε μείνει μόλις στα 250$ (και λέω περιέργος γιατί κάτι τέτοια οι Αμερικάνοι ebayers τα χτυπούν αλύπητα).
Το δικό μου χτύπημα ήταν την 5η μέρα στα 450 ευρώ δηλαδή 655$.
Νομίζω ότι μέχρι εκεί το χτύπημα είναι οριακά αποδεκτό γιατί αν λάβεις υπόψη τα υλικά του κιτ.... Tamiya PZ IV Ausf H (40 ευρώ), PE Aber (30 ευρώ), Dragon Flak 36 (40 ευρώ), Friul tracks (30 ευρώ)... μένουν 300 ευρώ για την δουλειά του καλλιτέχνη!!! Μάλλον ήθελε παραπάνω δεν τον κακολογώ και εγώ ίσως το ίδιο να έκανα !