Αποστολέας Θέμα: Su-15 Flagon-A Trumpeter 1/48  (Αναγνώστηκε 13415 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Παναγιώτης Μαυροειδής

• Δεν είναι ψέμα, τελείωσα μοντέλο!!!
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Βόλος
Απ: Su-15 Flagon-A Trumpeter 1/48
« Απάντηση #50 στις: Μαρτίου 19, 2008, 03:10:47 μμ »
Γιάννη τι να πω, βλέπω τη δουλειά σου και μου τρέχουνε τα σάλια... ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Και ακόμη είναι στην αρχή!!! ::icon_antegeia:: ::icon_antegeia:: ::icon_antegeia::

Αποσυνδεδεμένος Περικλής

• Περικλής Σαλεσιώτης
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο - Newcastle
  • Καλημέρα σας απο Newcastle!!!!!!!!!
    • My Home Page
« Απάντηση #51 στις: Μαρτίου 19, 2008, 09:07:15 μμ »
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Τι αλλο να πω!!!!!
Περικλης Σαλεσιωτης
http://periklissalessiotismodels.webs.com/

Αποσυνδεδεμένος STARFIGHTER

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
  • Ελληνικη Ομαδα Διασωσης Αττικης
« Απάντηση #52 στις: Μαρτίου 20, 2008, 09:53:26 πμ »
...ρε καρντασι τι πιλοτηριο ειναι αυτο...? :shock: :shock: :shock:...... ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
πατησια/αθηνα

Αποσυνδεδεμένος Mastoras

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Tomania
  • "Beauty, is in the eye of the beholder"
« Απάντηση #53 στις: Μαρτίου 20, 2008, 05:09:26 μμ »
Γιάννη πολύ καλή δουλειά ,μπράβο σου. ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino::

Εγώ,θα προτιμούσα να το δω ασημί,σε όλο του το μεγαλείο,όπως αξίζει σε ένα αεροσκάφος τέτοιου μεγέθους,παρά με καμμιά παραλλαγή στυλ...κουβέρτας Βέτλανς-Νάουσσα!! :mrgreen:
Βέβαια μπορεί μέχρι το τέλος να έχει τόσο στόκο επάνω του που το ασημί να είναι αδύνατο....

Αποσυνδεδεμένος Aλέξης Κοντηβέης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μυτιλήνη-Πάτρα
  • Jolly time!!!
« Απάντηση #54 στις: Μαρτίου 20, 2008, 05:41:57 μμ »
Γιάννη πολύ καλή δουλειά ,μπράβο σου. ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino::

Εγώ,θα προτιμούσα να το δω ασημί,σε όλο του το μεγαλείο,όπως αξίζει σε ένα αεροσκάφος τέτοιου μεγέθους,παρά με καμμιά παραλλαγή στυλ...κουβέρτας Βέτλανς-Νάουσσα!! :mrgreen:
Βέβαια μπορεί μέχρι το τέλος να έχει τόσο στόκο επάνω του που το ασημί να είναι αδύνατο....

::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::

Που το θυμηθηκες μωρε??????  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Εδω μας λεει οτι θα μας ξαναθυμηθει το Μαιο... :shock: :shock: :shock:, και συ του λες για βαψιμο!!!!  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

Παντως αν τριψει σα γανωτής, ασταρωσει σαν σοβατζης, μπορει να πετυχει το Αlclad!  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Aν και ο Γιαννης ντεν μασαει απο τετοια!!!

Μαυρομοντελούρος..."Εδώ τα καλά τελευταία Βιολογικά μοντέλα!!!"

Αποσυνδεδεμένος jogiav

• ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Innocence is no excuse
« Απάντηση #55 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2009, 10:31:24 μμ »
Γειά σας φίλοι...

"Ξεθάβω" το θέμα αυτό 1,5 χρόνο μετά  :shock:  καθώς αποφάσισα πριν λίγο καιρό να το συνεχίσω και να το τελειώσω (ή να με τελειώσει αυτό) μιας και δεν θέλω να αφήνω μισοτελειωμένες κατασκευές...

Η ποιότητα του κιτ όπως αναφέρθηκε αρκετές φορές είναι κακή και θέλει πολύ στοκάρισμα και τρίψιμο (άλλωστε αυτός ήταν και ένας από τους λόγους για τους οποίους το παράτησα). Ξέροντας λοιπόν τι έχω να αντιμετωπίσω, συνέχισα να στοκάρω, να τρίβω και να επαναχαράζω γραμμώσεις επί 1 μήνα περίπου. Τόσο στοκάρισμα και τρίψιμο δεν έχω ρίξει ούτε σε κιτ της Special Hobby ή της Historic Plastic Models!  ::mpr::

Μερικές φωτό από το στάδιο αυτό:

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Click to see the original size. Click to see the original size.

Αφού τελείωσε το μαρτύριο, το μοντέλο το ψέκασα με αστάρι της Alclad και διόρθωσα ακολούθως μερικές ατέλειες που εντόπισα:

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

...και επιτέλους έφτασε η στιγμή για το βάψιμο.
Από την έρευνα που έκανα προκύπτει ότι τα ρωσικά αεροπλάνα δεν ήταν NMF (τουλάχιστον αυτή την εποχή), αλλά ήταν βαμμένα με silver πάνω σε ένα κιτρινωπό αστάρι ή με κάποιο βερνίκι που αν έμενε πολύ καιρό ξεφλούδιζε άσχημα όπως φαίνεται και στις παρακάτω φωτό:

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Έτσι λοιπόν, ψέκασα το μοντέλο με το Semi-Matt Aluminium της Alclad με εξαίρεση ένα κομμάτι της ουράς που το ψέκασα με Duraluminium. Έβαψα επίσης τα αντίστοιχα μέρη με το γνωστό πράσινο χρησιμοποιώντας δύο αποχρώσεις για να δείχνει λίγο ταλαιπωρημένο και μαύρη την αντιθαμβωτική επιφάνεια και το επάνω τμήμα των εισαγωγών.
Θα ακολουθήσει η τοποθέτηση των σημάτων, wash και μερικές καλωδιώσεις στο σύστημα προσγείωσης ενώ στο τέλος θα κολλήσω τα πιο μικρά και εύθραυστα κομμάτια (αντένες, pitot κλπ).

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας, ιδού και οι σχετικές φωτογραφίες (για τις οποίες ζητώ συγνώμη επειδή δεν είναι ότι καλύτερο, αλλά δυστυχώς το μοντέλο είναι "γομάρι", 42 εκ. μήκος χωρίς τον pitot, και σε συνδυασμό με το ασημί δυσκολεύουν τα πράγματα):

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Click to see the original size. Click to see the original size.

Γιάννης Γιαβάσης

Αποσυνδεδεμένος Hummel Moss

• Μποζίνης Αθανάσιος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Das Reich
« Απάντηση #56 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2009, 10:39:18 μμ »
φίλε, άξιζε τον κόπο που σου έφυγε το κλαπέτο στο στοκάρισμα και στο τρύψιμο!(α ρε αυτούς του Ισπανούς στην Βιγιαρίμπα και στο Βιλαμπάχο θα τους θυμηθούμε πολλές φορές ακόμη! :mrgreen:)...Ωραίο το πρασινάκι σου όπως και όλο το στρώσιμο του alclad!....καλή επιτυχία στην συνέχεια και ...γερά!! ::thumbleft::

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Βελετάς Δημήτριος - Γεννημένος λάθος εποχή
« Απάντηση #57 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2009, 10:59:28 μμ »
Τωρα το πρωτοειδα το θεμα........ ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
παρα πολυ καλη δουλεια...μπραβο ....  ::icon_thumright::

I WALK THE PATH OF THE DARK SIDE

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λάρισα
  • Αρης
    • My photo Gallery
« Απάντηση #58 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2009, 11:12:56 μμ »
Αφού συνήλθα απο τα γέλια με το post του Hummel Moss...  :mrgreen: :lol:

Φίλε μου έχεις κάνει τρομερή δουλειά σου αξίζει ενα μεγαλο μπραβο για την υπομονη σου και μονο!

Πολύ όμορφο βγαίνει!!

Αποσυνδεδεμένος sotiris

• Aρχικατής Πρωτοσύγγελος και Πάπας
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • Μέσ'το άρμα θα καούμε!
« Απάντηση #59 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2009, 11:16:30 μμ »
Αντε με το καλο τα τελειωματα ,

Αποσυνδεδεμένος Περικλής

• Περικλής Σαλεσιώτης
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο - Newcastle
  • Καλημέρα σας απο Newcastle!!!!!!!!!
    • My Home Page
« Απάντηση #60 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2009, 08:18:44 πμ »
Πολυ ομορφη δουλεια!!!!

::icon_thumright::
Περικλης Σαλεσιωτης
http://periklissalessiotismodels.webs.com/

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Over the hills and far away...
« Απάντηση #61 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2009, 09:32:50 μμ »
Αντε ρε Johhny-boy, ομολογώ ότι πίστευα πως με δούλευες όταν μου είπες οτι το ξανάπιασες! :oops: :mrgreen:
Είσαι μαζόχας τελικά! ::glossa:: :lol:

Αυτά τα ξεφλουδίσματα στη φωτογραφία είναι... τραγικά :!: αλλα ενδεχομένως το συγκεκριμμένο (που βρίσκεται σε μουσείο) να έχει βαφτεί με μή αεροπορικά χρώματα και λόγω τις έκθεσης στα στοιχεία της φύσης... Θυμίσου το TF-104 στο Τατόι... Πάντως συμφωνώ οτι (όπως φαίνεται) ήταν βαμμένα αλουμινί και όχι NMF.

Και οι ερωτήσεις... Δέν ξέρω άν φταίνε οι φωτό αλλα το βασικό Alclad μου φαίνεται κάπως θαμπό/μάτ... :roll: θα "στρώσει" με κανένα βερνικάκι? Και ποιο πρασινάκι χρησιμοποίησες στον κώνο? Μου φαίνεται πολύ κοντινό με αυτό που θέλει το σοβιετικό υποβρύχιο που παρέλαβα πρόσφατα! :mrgreen:

Καλά τελειώματα! ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος jogiav

• ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ
  • Scale 1/35
  • *
  • Innocence is no excuse
« Απάντηση #62 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2009, 10:52:51 μμ »
Ευχαριστώ παίδες!
Είσαι μαζόχας τελικά! ::glossa:: :lol:

Αυτά τα ξεφλουδίσματα στη φωτογραφία είναι... τραγικά :!: αλλα ενδεχομένως το συγκεκριμμένο (που βρίσκεται σε μουσείο) να έχει βαφτεί με μή αεροπορικά χρώματα και λόγω τις έκθεσης στα στοιχεία της φύσης... Θυμίσου το TF-104 στο Τατόι... Πάντως συμφωνώ οτι (όπως φαίνεται) ήταν βαμμένα αλουμινί και όχι NMF.

Και οι ερωτήσεις... Δέν ξέρω άν φταίνε οι φωτό αλλα το βασικό Alclad μου φαίνεται κάπως θαμπό/μάτ... :roll: θα "στρώσει" με κανένα βερνικάκι? Και ποιο πρασινάκι χρησιμοποίησες στον κώνο? Μου φαίνεται πολύ κοντινό με αυτό που θέλει το σοβιετικό υποβρύχιο που παρέλαβα πρόσφατα! :mrgreen:

Α, ρε Νικόλα... Μαζόχας είμαι σίγουρα, δεν το συζητώ...

Τα τραγικά ξεφλουδίσματα όπως και τη φωτογραφία με το κίτρινο αστάρι τα έβαλα για να εξηγήσω τους 2 τρόπους βαφής. Το βερνίκι (ξεφλουδίσματα) ήταν διαφανές και ίσως άλλαζε λίγο την τονικότητα των μετάλλων αλλά παρ'όλα αυτά φαίνονταν τα διάφορα μέταλλα όπως φαίνονται περίπου και στα NMF αεροπλάνα, χωρίς την υπερβολική γυαλάδα...
Το βάψιμο πάνω από το αστάρι εξαφάνιζε τις διάφορες τονικότητες των μετάλλων, εκτός από το δακτυλίδι της ουράς που έμενε άβαφτο... Και φυσικά η γυαλάδα μειώνονταν ακόμη περισσότερο.
ʼρα άνετα μπορείς να βρείς φωτογραφίες και με διάφορες τονικότητες στα μέταλλα (βερνίκι) αλλά και χωρίς (αστάρι). Εγώ επέλεξα την δεύτερη λύση γιατί θα γίνει πλούσιο wash προκειμένου να δείχνει ταλαιπωρημένο (και άρα και πιο matt, εφόσον είναι βαφή), οπότε βάφηκε με το Semi-matt Aluminium.
Πάντως στο τέλος θα περαστεί μάλλον με  semi-gloss βερνίκι (αν και δεν έχω αποφασίσει ακόμα).
Παρακάτω μερικές φωτό για βαμμένα Su-15 τα οποία δεν τα βλέπω να πολυγυαλίζανε:

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Όσο για το πρασινάκι (που είναι πασιφανέστατα λάθος  :mrgreen: ), πρόκειται για το Nakajima IJN Green (No 15 σε Mr. Color)  :shock:   Βασικά, ακολούθησα τις οδηγίες της Trumpeter για το πράσινο χωρίς να το ψάξω περισσότερο αλλά μου άρεσε και το άφησα.

ʼντε και καλές καταδύσεις...
Γιάννης Γιαβάσης

Αποσυνδεδεμένος jim-eta

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #63 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2009, 07:07:40 πμ »
Πανέμορφο,μπράβο σου Γιάννη.
 ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #64 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2009, 09:14:00 πμ »
...και όμως...πάντα παρακολουθώ τις αξιόλογες και πανέμορφες δουλειές σου  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Καλή συνέχεια Γιάννη  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
« Απάντηση #65 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2009, 10:16:55 πμ »
Δωστου Γιαννη και ασε το παλιογατο να λεει! :mrgreen: Αφου στο τελος θα βγει κουκλι και θα του αρεσει! ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος Ορεστης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
« Απάντηση #66 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2009, 04:36:37 μμ »
Καααλός είσαι. 8)
Κάτι τριψίματα στους τοίχους  που έχω έτσι για να μη ξεχνιέσαι;

ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΗ ʼψογο το παλουκ...εεε αεροπλάνο.

Αποσυνδεδεμένος jogiav

• ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ
  • Scale 1/35
  • *
  • Innocence is no excuse
« Απάντηση #67 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 02:28:55 πμ »
Ευχαριστώ πολύ!
...και όμως...πάντα παρακολουθώ τις αξιόλογες και πανέμορφες δουλειές σου  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Καλή συνέχεια Γιάννη  ::salut::

Το ξέρω νεαρέ μου! Με τιμά ιδιαίτερα το ενδιαφέρον σου!

Δωστου Γιαννη και ασε το παλιογατο να λεει! :mrgreen: Αφου στο τελος θα βγει κουκλι και θα του αρεσει! ::icon_thumright::

Δημήτρη, αφού ξέρεις ότι το γατί παραδοσιακά γκρινιάζει! Είναι που του τελειώσαν και τα whiskas  ::glossa::
Σ' ευχαριστώ!

Καααλός είσαι. 8)
Κάτι τριψίματα στους τοίχους  που έχω έτσι για να μη ξεχνιέσαι;

ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΗ ʼψογο το παλουκ...εεε αεροπλάνο.

Ορεστάκο, τους τοίχους να τους τρίψεις μόνος σου ρε!
Πάντως αν θέλεις γυαλόχαρτα, έχω εξασφαλίσει τιμές χοντρικής μετά την ποσότητα που χρειάστηκα για το μοντέλο.
Ευχαριστώ!

Update λοιπόν...

[Σωτήρης mode: On]  :mrgreen:

Επειδή άκουσα ότι τα σήματα της Trumpeter είναι για κλάματα, τα ψέκασα με fixative Talens, έκατσαν καλά και δεν διαλύθηκαν σε κομμάτια προσπάθησα να αφαιρέσω όσο περισσότερο φιλμ ήταν δυνατόν και τελικά έμεινα σχετικά ικανοποιημένος για τα μεγάλα σήματα δηλαδή τον αριθμό 85 έχω και ένα μικρό tip χαράζουμε με ένα καινούριο κοπίδι το σήμα περιμετρικά στα σημεία που θέλουμε να αφαιρεθεί το φιλμ δεν χρειάζεται μεγάλη πίεση γιατί το φιλμ είναι στο επάνω μέρος του χαρτιού και μετά αφαιρούμε την φλούδα αυτή από το χαρτί και έτσι μένει μόνο το σήμα, ελπίζω στην παρακάτω φωτογραφία να φαίνεται τι εννοώ, για τον αριθμό 8 αφαίρεσα το φιλμ στους εσωτερικούς κύκλους του 8 με punch&die set.

Click to see the original size.

[Σωτήρης mode: Off]   :mrgreen:

Το μοντέλο το είχα ψεκάσει με semi-gloss βερνίκι πριν.

Επόμενο βήμα είναι wash και φθορές.

Ακολουθούν οι σχετικές φωτογραφίες. Σας ευχαριστώ.

[Σωτήρης mode: On]

Απολαύστε!

[Σωτήρης mode: Off]

Γιάννης Γιαβάσης

Αποσυνδεδεμένος Nicolas_mk2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΦΡΑΠΕΔΟΥΠΟΛΗ (Θεσ/νίκη)
« Απάντηση #68 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 02:35:19 πμ »
 :shock: Εδώ έχει γίνει εξαιρετική δουλειά!  ::eusa_clap::  ::eusa_clap::  ::eusa_clap::
Πολύ όμορφο μέχρι στιγμής(αν και το ξέρεις ήδη... :mrgreen: ),καλά τελειώματα!!! ::salut::

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #69 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 09:42:00 πμ »
Εγώ πάλι τι να πω τώρα. Εσένα αγόρι μου ότι κιτ και να σου δώσουν, όσο μπάζο και να είναι, μάλαμα θα βγει από τα χεράκια σου. ʼντε να το θαυμάσουμε και έτοιμο.  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #70 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 02:06:17 μμ »
Πολύ ωραίο αποτέλεσμα Γιάννη, όσο για το Sotiris Mode, απλά Respect!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #71 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 03:19:50 μμ »
Ωωωωωωωωωωωωωωωω!

Τα μονόχρωμα φινιρίσματα αναδεικνύουν τέλεια την εργασία στα decals!

Αποσυνδεδεμένος trelas3

• Scale 1/35
  • *
  • Αthanasiadis George
« Απάντηση #72 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 06:54:38 μμ »
πολυ ωραιο γινεται  ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #73 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2009, 08:26:50 μμ »
Εχουμε εικονίδιο με ανθρωπάκι με το σαγόνι στο πάτωμα; Γιατί εγώ έτσι έμεινα μόλις είδα τις αποχρώσεις του πράσινου στο διηλεκτρικό κώνο του ραντάρ...

Θα το δούμε από κοντά; Πληηηηηηηηηηηηηζ!

ΥΓ
Το σωστό είναι:

<sotiris>
</sotiris>

::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος DIO

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Sydney, AU
  • Ας κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε...
    • Dio's Scale Models
« Απάντηση #74 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 02:59:08 μμ »
Πανέμορφο. Και πρέπει να είναι και τεράστιο!

Σε ευχαριστούμε,

Καλή συνέχεια!
Φιλικά,
Διονύσης

Tags: su-15 flagon