Update...
Εξετάζοντας τα επιμέρους κομμάτια του κιτ, διαπίστωσα αρκετά λάθη, κυρίως στη χύτευση, τα οποία θα μου κάνουν τη ζωή δύσκολη..
Ένα από αυτά ήταν τα τοιχώματα των φωλέων, όπως βλέπετε στις παρακάτω φωτό:

...και μετά από τρίψιμο κατέληξα στο παρακάτω:

Κατόπιν, φτιάχτηκαν τα αερόφρενα της Eduard και όπως μπορείτε να διαπιστώσετε παρακάτω η διαφορά τους με αυτά του κιτ είναι τεράστια:

Συνεχίζοντας, έβαψα όλα τα εσωτερικά μέρη καθώς και το κάθισμα και το cockpit με το Χ629 Blue/Green Interior Soviet Aircraft της Xtracolor.
Να σημειώσω εδώ, ότι το χρώμα βγήκε πολύ πιο πράσινο απ'ότι θα έπρεπε,

και δυστυχώς πονηρεύτηκα πολύ αργά για να κοιτάξω τις φωτογραφίες που είχα από το Su-15. Στην πραγματικότητα, το εσωτερικό χρώμα, τουλάχιστον στις φωτογραφίες που έχω εγώ είναι πολύ πιο γαλάζο-γκρι και αρκετά ανοικτότερο. Όταν το διαπίστωσα, είχα ήδη κάνει σχεδόν όλη τη δουλειά, και για να πω την αλήθεια, δεν είχα σκοπό να τα ξεβάψω και να ξαναρχίσω, οπότε θα ζήσω μ'αυτό το χρωματάκι που θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες (και προσοχή σε όποιον αποφασίσει να φτιάξει το κιτ):

Βελτιώθηκε ο χώρος του κόκπιτ και το κάθισμα με τα αξεσουάρ της Eduard:

Ετοιμάστηκε επίσης και ο πίνακας οργάνων:

Τέλος, αφού κολλήθηκαν εσωτερικά της ατράκτου οι εισαγωγές, το κόκπιτ και η μπροστινή φωλέα, κολλήθηκαν τα δύο μισά της ατράκτου μεταξύ τους:

Το μοντέλο μπαίνει τώρα σε κατάσταση αναμονής, αφού πρέπει να ξεκινήσω το θέμα που έχω επιλέξει για το επόμενο παπατζο-group build...

Οπότε η συνέχεια από Μάιο...