Το πρώτο μου μοντέλο μετά από δέκα και πλέον χρόνια....
Το τελευταίο που θυμάμαι ήταν εποχή γυμνασίου ίσως και παλιότερα...... και σε λιγάκι θα μπω αισίως στα 27 ....
Επανήλθα στο μοντελισμό γιατί 1ον Το μικρόβιο του μοντελιστή δεν φεύγει με τίποτα.... 2ον και κυριότερο Ανακάλυψα την απίστευτη παρέα του modelclub.
Υπό κανονικές συνθήκες αν λάβουμε υπόψιν τις τρομερές και φοβερές κατασκευές που παρουσιάζονται στο forum, εννοείτε οτι δεν θα έπρεπε να σκεφτώ καν να ανοίξω post ΑΛΛΑ ...
Σίγουρα έχω κάνει και συνεχίζω να κάνω πολλά λάθη, το βάψιμο είναι 'κάπως' κτλ κτλ. αλλά το ευχαριστιέμαι και ελπίζω να μάθω από τα λάθη μου και να ξεκινήσω να φτιάχνω τα αγαπημένα μου αυτοκίνητα που είναι ήδη στη λίστα ' have to do '
Περιμένω σχόλια, παρατηρήσεις, ντομάτες αυγά και ότι άλλο έχετε ευχαρίστηση....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Το κίτ (1) είναι αυτό που είχε βγει στα Lidl με χρώματα, κόλλα και πινελάκι... (1)

(2)

Χωρίς να ξέρω και πολλά μου φάνηκε αρκετά καλό και σίγουρα πολύ καλύτερο από το αντίστοιχο f-16 kit (2) (Σε κάποια φάση η work in progress προχωρούσε παράλληλα με το f-16)
Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες από τη μέχρι τώρα κατασκευή......

Επαναλαμβάνω λοιπόν << Περιμένω σχόλια, παρατηρήσεις, ντομάτες αυγά και ότι άλλο έχετε ευχαρίστηση.... >>
Και συνεχίζω ακάθεκτος