0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κυριε διαχειριστη, παρακαλω οπως αποστειλετε ενα κοματι, αυτο με το φλουρι κατα προτιμηση, στην Τριπολη. Επισης να κανονισουμε την παραλαβη του δωρου μου! Περιμενατε να φυγω για την κοψετε ε; Καλα να περασετε παιδια και θα ειμαι εκει...τηλεφωνικα!
Παράθεση από: GosVa στις Φεβρουαρίου 10, 2008, 04:31:10 μμΚυριε διαχειριστη, παρακαλω οπως αποστειλετε ενα κοματι, αυτο με το φλουρι κατα προτιμηση, στην Τριπολη. Επισης να κανονισουμε την παραλαβη του δωρου μου! Περιμενατε να φυγω για την κοψετε ε; Καλα να περασετε παιδια και θα ειμαι εκει...τηλεφωνικα! χτυπα αναβολη φιλε μου,προλαβαινεις ΝΕΟΣ
να φερω και μια μηλοπιτα φτιαγμενη απο την μανα μου ,
Παράθεση από: Viper στις Φεβρουαρίου 10, 2008, 04:36:22 μμΠαράθεση από: GosVa στις Φεβρουαρίου 10, 2008, 04:31:10 μμΚυριε διαχειριστη, παρακαλω οπως αποστειλετε ενα κοματι, αυτο με το φλουρι κατα προτιμηση, στην Τριπολη. Επισης να κανονισουμε την παραλαβη του δωρου μου! Περιμενατε να φυγω για την κοψετε ε; Καλα να περασετε παιδια και θα ειμαι εκει...τηλεφωνικα! χτυπα αναβολη φιλε μου,προλαβαινεις ΝΕΟΣ Ωπα.... Πάει το μουσάκι και το μαλλί ? Καλή θητεία Βαγγέλη
Εννοειται ,οτι θα ερθω ,να φερω και μια μηλοπιτα φτιαγμενη απο την μανα μου ,Βαγγελη καλη Θητεια
Ολα καλά και πολύ καλή ιδέα. Μήπως να λέγαμε μια συγκεκριμένη ώρα να συντονιστούμε και οι ... παντρεμένοι ?
δεν γινεται να μεταφερθει μια εβδομαδα μετα η κοπη της πιτας? γραφω εξεταστικη αυτη και την αλλη εβδομαδα και δεν θα μπορεσω να ερθω! αλλα τι ζηταω τωρα,ε....?
Πάντα τέτοια και του χρόνου!!! Δυστυχώς με βάλαν να δουλέψω Αν καταφέρω να την γλιτώσω θα έρθω και εγώ, με την συνοδεία μου ,φυσικά.........