Πολύ ωραίο !
Εάν πω κάτι που είναι χρήσιμο και σωστό, ακόμη και σαν αντίλογο σε ανακρίβειες, το λέτε διαφήμιση.
Ότι λένε οι άλλοι, για Links, για προϊόντα και για τιμές δεν είναι διαφήμιση μη πω ακόμη και δυσφήμηση ?
(Διαβάσατε κάπου αλλού στα forum για «αγιογδύτες» και τοπικούς άρχοντες ?)
Γιατί δύο μέτρα και δύο σταθμά ?
Εξυπηρετείτε κανέναν ημέτερο και σας κακοφάνηκε αν είπα για το κατάστημά μου, που για την Ελληνική πραγματικότητα είναι ότι το πιο φιλότιμο υπάρχει.
Καλώς, δεν θα «ξαναενοχλήσω» αλλά την γνώμη μου την αποκρυστάλλωσα !
Κατάλαβα μάλλον ........
παιδια μην τρελενεστε......
ενας badger-200 με xf μυτη και ξεμπερδεψατε....
φτηνος αξιοπιστος με φτηνα ανταλακτικα......
αν θελετε διπλης εεε badger 150 μονο απο εξωτερικο γιατι εδω ειναι αγιογδυτες!!!!!!150ρης full extra!!!!!!!komple με 3!κεφαλες βελονες
λαστιχο τελειο!μονο 120ευρω με ταχυδρομικα...
καλυνυχτα σας!
εχω πιαστει κοροιδο με τους τοπικους αρχοντες του μονελισμου και τους εχω γραμμενους στους παλιους μου αερογραφους!!!
Παραθέτω και το επίμαχο σημείο για να δείτε Κε Καλφάκη, ότι πουθενα δεν αναφέρθηκε το όνομά σας συγκεκριμένα, με αρνητική διάθεση και ύβρεις.. Η αναφορά ήταν γενική και προφανώς απευθύνεται και προς εσάς, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ... Αποδέκτες είναι όλοι όσοι έχουν το ίδιο αντικείμενο με εσάς... Μπορώ να παραθέσω δεκάδες μηνύματα, συμμοντελιστών, που αναφέρεται το δικό σας κατάστημα, είτε σαν σημείο προμήθειας αναλωσίμων είτε κιτ, ακόμα και από το Zimmerman, του οποίου τα λόγια πήρατε προσωπικά... Αυτό το θεωρείτε διαφήμιση, ή καλύτερα όσοι έκαναν τέτοιου είδους αναφορές εξυπηρετούσαν τα συμφέροντά σας;;;;;
Δε νομίζω.... Και είμαι σίγουρος ότι δεν το νομίζετε και εσείς.... Άλλωστε αν μας γνωρίσετε και φατσικά, θα δείτε ότι τους περισσότερους, ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΘΗΚΕΣ ΣΑΣ... Αρά τα όσα αναφέρετε για συμφέροντα, και το ποιός διαφημίζει και τι, δε στέκουν... Όσο και αν ψάξετε δε θα βρείτε καμία επίσημη διαφήμιση στο Forum... Για την ακρίβεια είστε ο ΠΡΩΤΟΣ ιδιοκτήτης κατ/τος μοντελισμού που επωνύμως τουλάχιστον, λαμβάνει μέρος στις συζητήσεις μας.
Δε θέλουμε να είστε εδώ με την ιδιότητα του εμπόρου, αλλά του μοντελιστή, που πρώτα απ' όλα είστε... Σαν καταστηματάρχη ξέρουμε και που να σας βρούμε και να σας μιλήσουμε όποιος το επιθυμεί... Σα μοντελιστή όμως;;;; Σε κάποιο άλλο σημείο είπατε ότι πάνω από όλα είστε μοντελιστής και χαίρεστε να βλέπετε τον κόσμο να ακολουθεί αυτό το δρόμο... Δείτε μας λοιπόν σα μοντελιστής προς μοντελιστές, και να είστε βέβαιος ότι δεν πρόκειται να χάσετε ούτε το χρόνο σας ούτε την ηρεμία σας με αυτά που διαβάζετε. Αν κρίνετε ότι όσα γράφω παραπάνω είναι παράλογα και δεν δείχνουν την πραγματικότητα, τότε θα πρέπει να μας το πείτε να σας βλέπουμε μόνο σαν έμπορο και τίποτε άλλο... Ειδάλλως ο όρος "ξαναενοχλήσω" στο μήνυμά σας πιο πάνω, θα πρέπει να ανακληθεί...
Μετά τιμής,