Αποστολέας Θέμα: Τεχνικες Αερογραφου  (Αναγνώστηκε 5380 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
Τεχνικες Αερογραφου
« στις: Οκτωβρίου 28, 2004, 05:10:21 μμ »

Αποσυνδεδεμένος ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΦΑΚΗΣ

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΓΑΛΑΤΣΙ
    • http://WWW.e-KALFAKIS.GR
Re: Τεχνικες Αερογραφου
« Απάντηση #1 στις: Οκτωβρίου 15, 2005, 01:03:22 πμ »

αγαπητέ VIPER
πες μου την γνώμη σου για το :
http://www.kalfakis.gr/aSCALEMODELS/tips/what_airbrush.htm

φιλικά
Κ.Κ.
STARFIGHTER

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Keep modeling !
Τεχνικες Αερογραφου
« Απάντηση #2 στις: Οκτωβρίου 16, 2005, 06:17:40 μμ »
Πολυ αξιολογη δουλεια κυριε Καλφακη με αρκετες αληθειες...
παραταυτα θα παρακαλουσα (εδω μεσα στο φορουμ) να ειστε περισσοτερος ενεργητικος στη διαδοση του χομπυ και των γνωσεων που κατεχετε και λιγοτερο επιρρεπης στη διαφημιση των προιοντων σας :wink:

Με εκτιμηση

Αποσυνδεδεμένος stelios2000

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Χανιά Κρήτης
Τεχνικες Αερογραφου
« Απάντηση #3 στις: Οκτωβρίου 16, 2005, 06:48:34 μμ »
Παράθεση από: viper
Πολυ αξιολογη δουλεια κυρια Καλφακη με αρκετες αληθειες...
παραταυτα θα παρακαλουσα (εδω μεσα στο φορουμ) να ειστε περισσοτερος ενεργητικος στη διαδοση του χομπυ και των γνωσεων που κατεχετε και λιγοτερο επιρρεπης στη διαφημιση των προιοντων σας :wink:

Με εκτιμηση

pano pou tha elega oti me tin eisodo tou en logo kuriou to site "pethane" (me tin ennoia oti edo mesa sto site,  boithaei o enas ton allon AFILOKERDOS)
o viper-diaxeiristis- me 2 grammes ta eipe ola....

Ps To leo auto giati se 5-6 apantiseis pou eida apo ton k.Kalfaki oles oi apantiseis tou perieixan links gia to diko tou magazi.
Krima giati itan oraio site/forum gia na xalasei etsi
So many things to do, and so little time .....

Αποσυνδεδεμένος ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΦΑΚΗΣ

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΓΑΛΑΤΣΙ
    • http://WWW.e-KALFAKIS.GR
Τεχνικες Αερογραφου
« Απάντηση #4 στις: Οκτωβρίου 16, 2005, 08:56:32 μμ »
Πολύ ωραίο !
Εάν πω κάτι που είναι χρήσιμο και σωστό, ακόμη και σαν αντίλογο σε ανακρίβειες, το λέτε διαφήμιση.

Ότι λένε οι άλλοι, για Links, για προϊόντα και για τιμές δεν είναι διαφήμιση μη πω ακόμη και δυσφήμηση ?
(Διαβάσατε κάπου αλλού στα forum για «αγιογδύτες» και τοπικούς άρχοντες ?)

Γιατί δύο μέτρα και δύο σταθμά ?
Εξυπηρετείτε κανέναν ημέτερο και σας κακοφάνηκε αν είπα για το κατάστημά μου, που για την Ελληνική πραγματικότητα είναι ότι το πιο φιλότιμο υπάρχει.

Καλώς, δεν θα «ξαναενοχλήσω» αλλά την γνώμη μου την αποκρυστάλλωσα !
Κατάλαβα μάλλον ........
STARFIGHTER

Αποσυνδεδεμένος Rambo

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΠΑΤΡΑ
Τεχνικες Αερογραφου
« Απάντηση #5 στις: Οκτωβρίου 16, 2005, 09:25:54 μμ »
απο τη στιγμη που δεν υπαρχει καποιος κανονισμος
για τα λινκ που ανεβενουν απο τους χρηστες στο φορουμ,
κατα τη γνωμη μου δεν μπορουμε να κατακρινουμε
καποιον - οποιος και αν ειναι αυτος - απο την στιγμη
που δεν παραβενει σε κατι συγκεκριμενο!!

και 2ο εγω το βρισκω πολυ κατατοπιστικο το αρθρο
"Ποιον αερογραφο" του Καλφακη λυνοντας μου αρκετες αποριες!

προτεινω να επικρατησει ο διαλογος και οχι οι χαρακτηρισμοι
του τυπου "πεθανε,επιρεπης,αγιογδυτες" μιας και ολοι
ειμαστε πολιτισμενοι ανθρωποι και πιστευω οτι πρεπει να υπαρχει
και ενας κωδικας τιμης που να ισχυει αναμεσα μας
αποδιδοντας τον απαρετητο σεβασμο απεναντι σε προσωπα
που εχουν συμβαλει στην αναπτυξη του χομπυ

φιλικα χωρις διαθεση γλιψυματος η οτι αλλο....
the devil lies in the details

Αποσυνδεδεμένος 117tacan

• Οι διακοπές τελείωσαν ...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Zante
  • Είναι πολλά τα άφτιαχτα...
Τεχνικες Αερογραφου
« Απάντηση #6 στις: Οκτωβρίου 16, 2005, 10:22:23 μμ »
Συναδελφοι γιατι τοσο "μισος" και αλληλοσπαραγμος :?:  :?:  :?:
Ουτε και εμενα μου αρεσει καποιος να κατηγορει :!:  :!:  :!:
Αλλα μηπως υπαρχει ΑΙΤΙΑ :?:  :?:
Γεγονος ομως ειναι οτι πολλα πραγματα γυρω απο το χομπυ μας τα πληρωνουμε Αγιοβασιλιατικα :!:  :!:  :!:
Οποτε καλα ειναι να ψαχνωμαστε απο θεμα ΤΙΜΩΝ και παροχης Υπηρεσιων:!:  :!: 8)  8)
Η κριτική είναι εύκολη, ...η δημιουργία είναι δύσκολη

Σβήσε και άλλα ::glossa:: ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΥΛΑ ::award_1:: SXUWP ::award_1::

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Äéá÷åéñéóôçò
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
Τεχνικες Αερογραφου
« Απάντηση #7 στις: Οκτωβρίου 16, 2005, 10:50:26 μμ »
Παράθεση από: ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΦΑΚΗΣ
Πολύ ωραίο !
Εάν πω κάτι που είναι χρήσιμο και σωστό, ακόμη και σαν αντίλογο σε ανακρίβειες, το λέτε διαφήμιση.

Ότι λένε οι άλλοι, για Links, για προϊόντα και για τιμές δεν είναι διαφήμιση μη πω ακόμη και δυσφήμηση ?

Εξυπηρετείτε κανέναν ημέτερο και σας κακοφάνηκε αν είπα για το κατάστημά μου, που για την Ελληνική πραγματικότητα είναι ότι το πιο φιλότιμο υπάρχει.

Κατάλαβα μάλλον ........

Παράθεση από: zimmerman
παιδια μην τρελενεστε......
ενας badger-200 με xf μυτη και ξεμπερδεψατε....
φτηνος αξιοπιστος με φτηνα ανταλακτικα......
αν θελετε διπλης εεε badger 150 μονο απο εξωτερικο γιατι εδω ειναι αγιογδυτες!!!!!!150ρης full extra!!!!!!!komple με 3!κεφαλες βελονες
λαστιχο τελειο!μονο 120ευρω με ταχυδρομικα...
καλυνυχτα σας!
εχω πιαστει κοροιδο με τους τοπικους αρχοντες του μονελισμου και τους εχω γραμμενους στους παλιους μου αερογραφους!!!

Παραθέτω και το επίμαχο σημείο για να δείτε Κε Καλφάκη, ότι πουθενα δεν αναφέρθηκε το όνομά σας συγκεκριμένα, με αρνητική διάθεση και ύβρεις.. Η αναφορά ήταν γενική και προφανώς απευθύνεται και προς εσάς, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ... Αποδέκτες είναι όλοι όσοι έχουν το ίδιο αντικείμενο με εσάς... Μπορώ να παραθέσω δεκάδες μηνύματα, συμμοντελιστών, που αναφέρεται το δικό σας κατάστημα, είτε σαν σημείο προμήθειας αναλωσίμων είτε κιτ, ακόμα και από το Zimmerman, του οποίου τα λόγια πήρατε προσωπικά... Αυτό το θεωρείτε διαφήμιση, ή καλύτερα όσοι έκαναν τέτοιου είδους αναφορές εξυπηρετούσαν τα συμφέροντά σας;;;;;
Δε νομίζω.... Και είμαι σίγουρος ότι δεν το νομίζετε και εσείς.... Άλλωστε αν μας γνωρίσετε και φατσικά, θα δείτε ότι τους περισσότερους, ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΘΗΚΕΣ ΣΑΣ... Αρά τα όσα αναφέρετε για συμφέροντα, και το ποιός διαφημίζει και τι, δε στέκουν... Όσο και αν ψάξετε δε θα βρείτε καμία επίσημη διαφήμιση στο Forum... Για την ακρίβεια είστε ο ΠΡΩΤΟΣ ιδιοκτήτης κατ/τος μοντελισμού που επωνύμως τουλάχιστον, λαμβάνει μέρος στις συζητήσεις μας.
 Δε θέλουμε να είστε εδώ με την ιδιότητα του εμπόρου, αλλά του μοντελιστή, που πρώτα απ' όλα είστε... Σαν καταστηματάρχη ξέρουμε και που να σας βρούμε και να σας μιλήσουμε όποιος το  επιθυμεί... Σα μοντελιστή όμως;;;; Σε κάποιο άλλο σημείο είπατε ότι  πάνω από όλα είστε μοντελιστής και χαίρεστε να βλέπετε τον κόσμο να ακολουθεί αυτό το δρόμο... Δείτε μας λοιπόν σα μοντελιστής προς μοντελιστές, και να είστε βέβαιος ότι δεν πρόκειται να χάσετε ούτε το χρόνο σας ούτε την ηρεμία σας με αυτά που διαβάζετε. Αν κρίνετε ότι όσα γράφω παραπάνω είναι παράλογα και δεν δείχνουν την πραγματικότητα, τότε θα πρέπει να μας το πείτε να σας βλέπουμε μόνο σαν έμπορο και τίποτε άλλο... Ειδάλλως ο όρος "ξαναενοχλήσω" στο μήνυμά σας πιο πάνω, θα πρέπει να ανακληθεί...

Μετά τιμής,

Αποσυνδεδεμένος mirrage

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χανιά
Τεχνικες Αερογραφου
« Απάντηση #8 στις: Οκτωβρίου 16, 2005, 11:04:55 μμ »
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Κωνσταντίνε.

Παναγιώτης Ελ Σισι

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Keep modeling !
Τεχνικες Αερογραφου
« Απάντηση #9 στις: Οκτωβρίου 16, 2005, 11:59:18 μμ »
Πολύ ωραίο !

Κατάλαβα μάλλον ........

κυριε Καλφακη
κανεις δεν σας χαρακτηρισε ,ενα το κρατουμενο,
κατα δευτερον οι αλλοι μπορει να βαζουν links και τιμες κ.λ.π αλλα εσεις με το μπηκατε στα μισα σας μηνυματα κανετε αμεση διαφημιση στο καταστημα σας :!: δηλαδη να μπει ο Λαροζας και πεντε-εξι αλλοι εδω μεσα να λενε αντιστοιχα "μπειτε στη σελιδα μου δειτε τις τιμες"  :?:
Το θεωρειτε σωστο κυριε Καλφακη?
Δεν εχουμε κατι μαζι σας, τουναντιον χαιρομαστε ιδιαιτερα για τις σημαντικες παρεμβασεις σας, αλλα η θεση σας ειναι λεπτη οπως κι η δικη μου αλλωστε...Θελει λεπτους χειρισμους το internet και τα forum Κ. Καλφακη.

Στη διαθεση σας παντοτε

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Keep modeling !
Τεχνικες Αερογραφου
« Απάντηση #10 στις: Οκτωβρίου 17, 2005, 12:03:22 πμ »

εχετε διακρινει ποιον ημετερο μπορει να εξυπηρετουμε? (η μαλλον ΕΞΥΠΗΡΕΤΩ διοτι το site κ. Καλφακη το εφτιαξα μονος μου και ΜΟΝΟΣ μου το συντηρω απο το οικονομικο μου υστερημα,Αστυνομικος ειμαι στο επαγγελμα και δεν εχω επαφες με καταστηματαρχες :!: ) το Χομπυ μου κανω βρε αδερφε :!:

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
Τεχνικες Αερογραφου
« Απάντηση #11 στις: Νοεμβρίου 20, 2005, 11:46:23 μμ »
Ψυχραιμία.
Ολοι έχετε δίκιο. όποιος έχει τρόπο να ψωνίζει από e-shops ας το κάνει (υπάρχουν πάντα και οι γνωστοί κίνδυνοι του internet. μιλώ ως παθών). όποιος θέλει την κουβεντούλα και τα άλλα (πχ να ξεμείνεις από βερνίκι ή κάτι άλλο παρασκευή βράδυ και την ...τρίτη να έχεις έκθεση !!!) ας ψωνίζει από τα μαγαζιά.
Αντί να ασχολείστε με αυτά, δεν γράφετε (όλοι όσοι ασχολειστε με τους ψευτοκαβγάδες)  κάποιο άρθρο με καθαρά μοντελιστικό ενδιαφέρον - και προτότυπο ή προχωρημένο βρε αδερφέ - για να μαθαίνουμε όλοι. πάνω από 20 χρόνια (στην κυριολεξία !!) βλέπω και ακούω καβγάδες στην μικρή ελληνική μοντελιστική κοινότητα που δεν μπορώ να καταλάβω και να δικαιολογήσω.
make models not war.
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος phantomas

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Athens
Τεχνικες Αερογραφου
« Απάντηση #12 στις: Νοεμβρίου 21, 2005, 12:28:41 πμ »
Παράθεση από: Stavros
Ψυχραιμία.
Ολοι έχετε δίκιο. όποιος έχει τρόπο να ψωνίζει από e-shops ας το κάνει (υπάρχουν πάντα και οι γνωστοί κίνδυνοι του internet. μιλώ ως παθών). όποιος θέλει την κουβεντούλα και τα άλλα (πχ να ξεμείνεις από βερνίκι ή κάτι άλλο παρασκευή βράδυ και την ...τρίτη να έχεις έκθεση !!!) ας ψωνίζει από τα μαγαζιά.
Αντί να ασχολείστε με αυτά, δεν γράφετε (όλοι όσοι ασχολειστε με τους ψευτοκαβγάδες)  κάποιο άρθρο με καθαρά μοντελιστικό ενδιαφέρον - και προτότυπο ή προχωρημένο βρε αδερφέ - για να μαθαίνουμε όλοι. πάνω από 20 χρόνια (στην κυριολεξία !!) βλέπω και ακούω καβγάδες στην μικρή ελληνική μοντελιστική κοινότητα που δεν μπορώ να καταλάβω και να δικαιολογήσω.
make models not war.
Σ.Σ.

καλά ρε συ Σταύρο πάλι γκρινιάζεις????
(sorry, ρε, πλακίτσα κάνω, έτσι?  :D  :D )
Phantoms Forever

Αποσυνδεδεμένος stelios2000

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Χανιά Κρήτης
Τεχνικες Αερογραφου
« Απάντηση #13 στις: Νοεμβρίου 21, 2005, 12:31:32 πμ »
Παράθεση από: Stavros
Ψυχραιμία.
make models not war.
Σ.Σ.

an deis tin imera dimosieuseis einai 16 oktobriou.....
to thema exei kleisei apo tote....
So many things to do, and so little time .....

Tags: