Αποστολέας Θέμα: Βοηθεια! (Σχετικα με F-16 Academy)  (Αναγνώστηκε 1546 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος heliman

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Aθηνα
Βοηθεια! (Σχετικα με F-16 Academy)
« στις: Φεβρουαρίου 05, 2008, 08:20:21 μμ »
παιδες καλησπερα!τελικα πηρα ενα f16 academy σε 1/48.απ οτι διαβασα στο forum δεν γινεται ελληνικο χωρις μετατροπες.οποτε λεω να το φτιαξω οπως το δειχνει στο κουτι του που φαινεται και πιο ευκολο αφου ειναι το κλασσικο διχρωμο..ερωτηση.τα χρωματα που προτεινει η εταιρια συνηθως ανταποκρινοναι στην πραγματικοτητα?οταν αναφερεται σκετο white τι εννοει?mat H gloss?sorry για τις χαζες ερωτησεις αλλα στην ουσια ειναι το πρωτο μου μοντελο και θελω να το φτιαξω καλο..μ εχετε αρρωστησει βρε παλιοπαιδα...ευχαριστω!

Αποσυνδεδεμένος Skywarp

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Cybertron
  • Transform, Seek, Attack, Destroy!
Απ: Βοηθεια! (Σχετικα με F-16 Academy)
« Απάντηση #1 στις: Ιουνίου 04, 2008, 12:32:49 πμ »
  Πήρες το F-16 που στο εξώφυλλο έχει ένα αεροσκάφος με ερυθρόλευκο κάθετο σταθερό?

Πάντως, το καλύτερο που έχεις να κανεις είναι μια έρευνα στο Google (πχ εδώ) για το camouflage των F-16 σε χρώματα FS και μετά να βρεις τις αντιστοιχίες των χρωματων. Το άσπρο μάλλον πρέπει να είναι ματ. Αλλά ΜΗΝ βάψεις κάτασπρους τους Sidewinder που δίνει!

Επίσης, σε κάποιο σημείο στις οδηγίες σου δίνει ότι πρέπει να βάψεις πράσινο και κόκκινο τους αισθητήρες πάνω στο ραντάρ ενώ πρέπει να βάψεις τα φώτα ναυτιλίας στον αεραγωγό

Αυτά για αρχή!

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #2 στις: Ιουνίου 04, 2008, 12:37:20 πμ »
Καλυτερα να διευκρινίσεις ποιο κιτ κατασκευάζεις για να λαβεις απαντησεις.
εγώ ξέρω ένα 48άρι F-16 της academy που μεσα εχει κομμάτια για -Α και -C, απο τα πρώτα Block.
και με καποιες αλλαγες ή προσθηκες γινεται Ελληνικό
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος F-16rhs

• Scale 1/35
  • *
  • Καλαϊτζής Παναγιώτης
    • Image
« Απάντηση #3 στις: Ιουνίου 04, 2008, 01:15:20 πμ »
παιδες καλησπερα!τελικα πηρα ενα f16 academy σε 1/48.απ οτι διαβασα στο forum δεν γινεται ελληνικο χωρις μετατροπες.οποτε λεω να το φτιαξω οπως το δειχνει στο κουτι του που φαινεται και πιο ευκολο αφου ειναι το κλασσικο διχρωμο..ερωτηση.τα χρωματα που προτεινει η εταιρια συνηθως ανταποκρινοναι στην πραγματικοτητα?οταν αναφερεται σκετο white τι εννοει?mat H gloss?sorry για τις χαζες ερωτησεις αλλα στην ουσια ειναι το πρωτο μου μοντελο και θελω να το φτιαξω καλο..μ εχετε αρρωστησει βρε παλιοπαιδα...ευχαριστω!
Προφανώς εννοεις το F-16C Flying Razorbacks...
[imgt]http://www.moduni.com/picture/250/3/1/0/1/3101204.jpg[/imgt]
Κοιτα οι οδηγιες που δινει ειναι παρα πολυ καλες και οσον αφορα τα χρωματα γενικα και οσον αφορα το βαψιμο της παραλλαγης..
Οσον αφορα για Ελληνικο γινεται Block 52+ (Μιας και δινει ακροφυσιο Pratt & Whitney και μικρη εισαγωγη) αλλα το μονο που χρειαζεσαι εξτρα ειναι τα IFF Blades για μπροστα απο την καλυπτρα , την προεκταση του καθετου σταθερου .και ενα ζευγαρι τροχους με τις σωστες ζαντες....

Παντως αμα θες να το κανεις του κουτιου αν θες την γνωμη μου κάντο κορεατικο!Ειναι πολύ ομορφα! ;-)

Για οτι αλλο θες εδω ειμαστε...! ;-)

Αποσυνδεδεμένος Skywarp

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Cybertron
  • Transform, Seek, Attack, Destroy!
« Απάντηση #4 στις: Ιουνίου 04, 2008, 11:14:25 πμ »

Για όμορφη παραλλαγή, θα πρότεινα το F-16 Arctic Aggressors:

Tags: f-16