Καλά είπα εγώ ότι βρίσκεσαι σε οργασμό (μοντελιστικό εννοώ
)
μπααααά (αυτή τη βδομάδα ήμουν σε άλλους...εργασιακούς...οικογενειακούς...συζυγικούς...)

Καλή επιτυχία 
επίσης...επίσης φίλε μου

Φίλιππε καλή σου επιτυχία 
Ωραία και πρωτότυπα θέματα 

προτότυπα μεν...παλαία δε...κάποιοι θα έχουν βαρεθεί να τα βλέπουν

(Image removed from quote.) Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΞΑΝΑΚΤΥΠΑ!!!! (Image removed from quote.)
Και μάλιστα αυτή τη φορά δεχόμαστε διασταυρούμενα πυρά από ΔΥΟ!!!
κατευθύνσεις ταυτόχρονα.
Μπράβο ρε φίλε, άντε τρέλανέ μας και με αυτές τις κατασκευές σου

...εσύ ήσουν ενημερωμένος, να μην εκπλήσσεσαι...λες και εσύ ασχολείσαι μόνο με ένα project...

Διαβάζοντας τον τίτλο του τόπικ στα τελευταία μηνύματα σκέφτηκα: "Τον κόβω ότι είναι του Φίλιππου".
Και φυσικά τον γλύτωσα... 
Έχεις πάρει εργολαβία όλα τα οχήματα του Β'ΠΠ και τα φτιάχνεις τέλεια. Τα φαντάζομαι στην έκθεση, πάνω σε μία αγγλική σημαία στο κέντρο του πάγκου.
Επίσης 2 μέρες πριν την έκθεση θα κάνεις σεμινάριο για το "chipping στην τρίτη ηλικία"
όπου θα βιντεοσκοπώ εγώ, και μετά θα κοινοποιήσω το βίντεο στο φόρουμ 
Φίλιππε προχώρα ακάθεκτος στην κατασκευή και όταν φτάσεις στο chipping σε εκλιπαρώ να είσαι ποταμός περιγραφών και φωτογραφιών.
ʼγιο είχες φίλε μου...

, θα προσπαθήσω με το chipping να είμαι αναλυτικός

Ρε σύ Φίλιππε,κοιμάσε ποτέ, τρώς καθόλου,...και όλα τα υπόλοιπα?

Πάλι θα μας καταπλήξεις βλέπω ε?

...έλα μου ντέ! κοιμάμαι λίγο, τρώω λίγο, ...όλα τα υπόλοιπα

κάπου κάπου με στριμώχνουν...
Κλασικος μοντελισμος με ομορφα και τουλαχιστον ενα δυσκοβρεστο κιτ τις Ιταλερι.Φιλιππε ευχαριστουμε για την επαγγελματικη παρουσιαση και ευχαριστη συνεχεια με το βαψιμο 
Τασος 
Τάσο, ευτυχώς κάποια κιτ τα βρίσκω στο e-bay και έτσι φτιάχνω τη συλλογή μου. Ευχαριστώ

Δεν μας έφτανε που φτιαχνουμε σε ρυθμούς χελώνας, ήρθε και ο "ζάετς"* ο Φιλίπ να μας τα πετάει ανα 2...
Είπα και εγώ που χάθηκε τούτος εδώ και μια εβδομάδα.. Καλή συνέχεια μεσιέ! 
*Ζάετς = Λαγός στα Σέρβικα, Φiλιπ και Raw στο modelclub.
προσπαθώ να σε παρασύρω φίλε μου, αλλά εσύ έχεις ακόμα τις φιγούρες σου...στην απλώστρα...άντε τώρα εγώ να περιμένω μπας και μάθω τίποτα καινούργιο... προχώρα βρε κάθαρμα να δούμε...