0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κουκλί το βρωμερό ερπετό σου Δημήτρη,μπράβο σου.Εφόσον έφτιαξες εσύ άρμα φανατικός αεροπλανάς τότε έχουμε ελπίδα να δούμε και τον Φάνη να φτιάχνει αεροπλάνο κάποια στιγμή.
Γμτ το έφτιαξε πολύ ωραίο και δεν μπορώ να βρω κάτι για να γκρινιάξω, γμτ.Μου κάνεις την ζωή δύσκολη το ξέρεις ? Πώς εγώ τώρα θα διαπραγματευθώ την μεταγραφή σου, μου λες ? Θα πουν ποιά μεταγραφή ? Αυτός είναι ήδη αρματάς ή μπαουλάς κατά τον Κοντηβέη (Αλέξη βρήκες την κατάλληλη λέξη για τα άρματα ).Λοιπόν, άντε παιδάκι μου αρκετά... φτάνει.... έπαιξες με τα τανκσάκια, έκανες τις τρέλες σου σαν μικρό παιδί, σε συγχωρούμε. ʼντε, σε περιμένει σοβαρή δουλειά να κάνεις τώρα. ʼντε παιδί μου... άντε καλό μου.... (κοίτα για την ώρα σε έχω πάρει με το καλό. Η υπομονή όμως έχει και τα όριά της έτσι ? )
Ωραια δουλεια Δημητρη τι να πω, μονο
Trutch, mmaker, ALEX_SSGTi, Stavros, leopard Αεροπλάνα πολλά έρχονται
Δημητρη καμια φιγουρα βαλε θα το αναδειξει ολο πιστευω.Και βαση αν του εφτιαχνες καλα θα ηταν. Τι αεροπλανα του ελεγες του Liverpool,εσυ μου ελεγες ποσο χαιρεσαι να φτιαχνεις αρματα και πως μονο αρματα θα φτιαχνεις απο εδω και στο εξης
Μπράβο ρε Δημητράκο,πολύ καλό το βαψιματάκι και οι φθορές!Εγώ φίλε δεν θα προσπαθήσω να σε γυρίσω στα αεροπλάνα!Φτιάξε ότι γουστάρεις,και γιατί όχι καμμιά μηχανούλα,πλοίο, ή διαστημόπλοιο....ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΣΟΥ!!!!
Παράθεση από: mmaker στις Φεβρουαρίου 13, 2008, 04:59:56 μμΜπράβο ρε Δημητράκο,πολύ καλό το βαψιματάκι και οι φθορές!Εγώ φίλε δεν θα προσπαθήσω να σε γυρίσω στα αεροπλάνα!Φτιάξε ότι γουστάρεις,και γιατί όχι καμμιά μηχανούλα,πλοίο, ή διαστημόπλοιο....ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΣΟΥ!!!! Μετά την παραπομπή σου απο των σύλλογο αρματιστών του φόρουμ στην πειθαρχική επιτροπή δεν συνετίζεσαι εεε? ʼστο βρε το παιδί να παίξει με τις λάσπες!!! Αφού το έχει!! Δεν μας φτιάχνεις και τιποτε άλλο να δούμε?
Ωραίο το σκόνισμα Δημήτρη, αλλά θέλει και άλλο στο κάτω μέρος του. Στην πρωτελευταία φωτό, που το δίχτυ είναι τυλιγμένο γύρω από όλο τον πύργο, δεν κρύβει την ορατότητα από τα περισκόπια??
8)Φιγουρα και βαση μην ξεχασεις να φτιαξεις
...μπορείς να το φωτογραφίσεις και το Σ/Κ με τα χιόνια
Πάρα πολύ ωραίος .
Πολύ όμορφο Δημήτρη. Τι έχει σειρά;
Αψογος εε!