0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
κατ' αρχήν έχεις βάλει το "45" και σε θέση που δεν συνηθίζεται στον ΕΣ.δες σε αυτό που φτιάχνεις τι και που είναι.συνήθως τοποθετείται στο κέντρο του μπροστινού ασπιδίου του σκάφους (glacis plate).επίσης πρόσεξε το χρωματισμό του (κίτρινο - μαύρο ή γκρι - μαύρο ?)η χρησιμότητα του? κατα τις μετακινήσεις καθορίζει απο που μπορεί ή δεν μπορεί να περάσει το άρμα, λόγω του βάρους του.Σ.Σ.
....
Εξαιρετική δουλειά Μητσάκο!!! Σε βλέπω και κολλάς όμως στα άρματα... Μην τα αφήσεις να σε μαγέψουν...
Πολύ όμορφο!
Ζακυνθηνέ, πολύ όμορφο έγινε το ¨Λεοπαρδάκι" (είσαι δηλ. 2 σε 1 και αεροπλάνα και άρματα)
Είσαι πρώτος.Ευχαριστώ πολύ για το τάπωμα αλλά εαν είχες βάλει πρώτα τη φωτό δεν θα μας ...ρεζίλευες..πλάκα κάνω .καλή συνέχεια γιατι θέλει τις φθορούλες του.Σ.Σ.
Απάντηση #48 Σελ 4
Ωραιο το ερπετο Δημητρη Αντε τωρα πισω στα πετουμενα
Αν θα πάει σε παρέλαση καλό είναι (άντε πολύ καλό... για να μην με λες δύσκολο), αλλά αν έρχεται από κάποια άσκηση, θέλει λάσπες και σκόνες, έστω και λίγες. Και στο ξαναλέω "αρκετά έπαιξες" μ' αυτά τα παιχνιδάκια, πιάσε τώρα κανένα μοντέλο
Παράθεση από: LIVERPOOL στις Φεβρουαρίου 06, 2008, 12:49:42 μμΑν θα πάει σε παρέλαση καλό είναι (άντε πολύ καλό... για να μην με λες δύσκολο), αλλά αν έρχεται από κάποια άσκηση, θέλει λάσπες και σκόνες, έστω και λίγες. Και στο ξαναλέω "αρκετά έπαιξες" μ' αυτά τα παιχνιδάκια, πιάσε τώρα κανένα μοντέλο Ναι αυτα που κανουν βρουμ βρουμ και γυριζει ενα πραμα μπροστά, και εχουν ωραια χρωματα και αμα λαχει διακτινιζουν τα τενεκεδακια με κανα πυραυλακι!!!!.....Σωστοοοοοοοοοός?????
Δεν κολλάω αφού έπιασα τα τζετ πάλι Δες στα τζετ
Η ιστορία έχει ως εξής:Τα "γερμανικά" Leopard 1a5 όταν έφθασαν στην Ελλάδα προωθήθηκαν αμέσως στις μονάδες και τοποθετήθηκαν εθνόσημα και κλάσεις γεφύρωσης άρπα κόλλα....
Μήτσο τη θέλει τη λάσπη του κύριε σαρωτή πάλι γράψατε
Παράθεση από: DimitrisKs στις Φεβρουαρίου 06, 2008, 12:25:20 μμΔεν κολλάω αφού έπιασα τα τζετ πάλι Δες στα τζετ Ανακαλώ τότε!!!Μπράβο!!!Μπήκες πάλι στον ίσιο δρόμο!!!
....Μετά ανακάτεψα Vietnam Εarth & Sandy Dust και άρχισα το "σκόνισμα" στο κάτω μέρος... δεν έχει τελειώσειΕπειδή δεν είμαι σίγουρος εάν δείχνει σωστά ή εάν είναι υπερβολικό θα ήθελα την γνώμη των αρματόπαιδων και μη .......Ευχαριστώ
Πολύ καλό το σκόνισμα Δημήτρη και αν και μη ειδικός δεν νομίζω ότι είναι υπερβολικό.Αντιθέτως θα έλεγα ότι θέλει και μια ιδέα σκόνισμα ο πύργος.
Πολυ ομορφη δουλεια Δημητρη, αν και εγω δεν το κατεχω το αθλημα!!!!
Δημήτρη τα συγχαρητήριά μου. Πολύ ωραίο έγινε όπως επίσης και το σκόνισμά του είναι πολύ καλό. Απλά θα έλεγα κι εγώ να περιποιηθείς με τις σκόνες λίγο ακόμα τον πύργο, κυρίως την οριζόντια επιφάνειά του "ομογενοποιώντας" τον κάπως με τις υπόλοιπες επιφάνειες.