Αποστολέας Θέμα: Πληροφορίες για το Bf-110 C.  (Αναγνώστηκε 1107 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος GRmodeler

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
Πληροφορίες για το Bf-110 C.
« στις: Ιανουαρίου 23, 2008, 01:20:10 μμ »
  Θα ήθελα να ρωτήσω μερικά πράγματα σχετικά με το Bf-110 C σε σχέση με το μοντέλο της Eduard.

1. Η Eduard δίνει τα φώτα των ακροπτερυγίων χωρίς γυάλινο κάλυμμα, ενω σε φώτο (του Bf-110G από μουσείο) τα φώτα αυτά καλύπτονται.
Ψάχνοντας αντίστοιχες φωτο για το C, δεν μπόρεσα να βρω κάτι ( σε όλες τις φωτο που έχω δει στα βιβλία, τα ακροπτερύγια είναι δυσδιάκριτα).  Μήπως ξέρει κανείς πιο είναι το σωστό για το Bf-110 C;

2. Στο Bf-110G η ένωση ατράκτου-πτέρυγας καλύπτεται κατά μήκος από ένα λεπτό έλασμα με πριτσίνια. Η Eduard στο μοντέλο του Bf-110 C δεν έχει αυτή τη λεπτομέρεια. Είναι σωστό αυτό για το Bf-110 C;

3. Ξέρει κάποιος αν στο βιβλίο της Kagero : Bf-110 C vol I. περιέχονται σχέδια ή φωτο που να δείχνουν τις ανωτέρω λεπτομέρειες καθώς και φωτο του πιλοτηρίου;

Αν κάποιο μέλος του forum διαθέτει το βιβλίο αυτό, θα μπορούσε να το φέρει σε κάποια συνάντηση στο καφέ να ρίξω μιά ματιά επιτόπου; το μόνο που χρειάζομαι είναι ένα αντίγραφο των γραμμικών σχεδίων αν περιέχει, καθώς και των ανωτέρω λεπτομερειών.

ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος George R

• Kapitän zur See
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/35
  • DKM BISMARCK
    • Ένωση Μοντελιστών Ιωαννίνων
Απ: Πληροφορίες για το Bf-110 C.
« Απάντηση #1 στις: Ιανουαρίου 23, 2008, 01:26:27 μμ »
Ο Farao Mike λαμβάνει?
"Ich lasse mir doch mein Schiff nicht unter dem Arsch wegschiessen.  Feuererlaubnis !"

www.emioannina.gr

Αποσυνδεδεμένος Farao Mike

• Modelclub.gr
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Εξαρχεια
  • modelclub.gr
« Απάντηση #2 στις: Ιανουαρίου 23, 2008, 07:36:25 μμ »
Εδω Farao Mike...
Σε λαμβανω δυνατα και καθαρα.
Σπευδω για ενισχυση.
1.Τα φωτα ναυτιλιας μεχρι και την εκδοση -F ηταν ακαλυπτα.
2.Eδω η Eduard την πατησε να της πεις εκ μερους μου,εκτος και αν ξερει κατι που δεν ξερουν τοσες φωτο και σχεδια.
  Το ελασμα υπαρχει και θα το δεις και στο υλικο που θα σου φερω το Σαββατο.
3.Για το Vol I δεν ξερω γιατι δεν το εχω,εχω ομως το ΙΙΙ μαζι με το Πολωνεζικο Monografie,το Aero Detail,το Aircraft Profile No207,το in action 030,το Monogram close up No 18,το Crowood Bf110,το Bf110 Zerstorer aces - Osprey,το Walk around No 24 και το  Bf110 in Norway 1940-45.
   Τελος εχω και δυο μηχανολογικα εγχειριδια -370 σελιδες- με πληρη μηχανολογικη αναλυση του α/φους.
   Ο,τι σε ενδιαφερει απο αυτα,μπορει να γινει δικο σου (σε CD) απλα με ενα πμ.
Eλπιζω να βοηθησα,ρωτα κι αλλα,ρωτα μ αρεσει.
Farao Mike...Roger και out.

Αποσυνδεδεμένος Aλέξης Κοντηβέης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μυτιλήνη-Πάτρα
  • Jolly time!!!
« Απάντηση #3 στις: Ιανουαρίου 23, 2008, 09:38:13 μμ »
Βorn to be Luftwaffe Master!!!!

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Μαυρομοντελούρος..."Εδώ τα καλά τελευταία Βιολογικά μοντέλα!!!"

Tags: