0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ήρθεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.... Να δω τώρα τι θα την κάνω...
Παράθεση από: Getsa στις Μαρτίου 11, 2008, 10:29:57 πμΉρθεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.... Να δω τώρα τι θα την κάνω... Aπλουστατα δωστη σε μενα!!!!! So simple!!!! Θα την σκρατσαρω και θα την κανω μια στριπτιτζου σε κωλονα να χορευει ....άλλο πραμα!!!!!! Με ζαρτιερες και στρινγκακια!!!! Θα παρω και ενα drink + πουρο και θα περναω την ωρα μου!!!!!
Εμενα πάντως μάγκες δεν μουρθε ακόμα...και τους εστειλα τα χαιρετισματά μου ... Την τρέλλα μου μεσα θα τους
Σήμερα μου απάντησε ο τυπακος ότι το χει στειλει , μου δωσε και αριθμο συστημενου, αλλά ποτε το στειλε .... ενας Ταυλανδός θεός ξέρει !!!Οσο για σενα Γιωργάκη ...θα σε περιποιηθώ κατάλληλα !!!!!
Κοίταξε να μην την ανεβάσεις ξαφνικά τελειωμένη-βαμμένη και σε βασούλα έτοιμη.Σε 'σενα βασιζόμαστε όλοι.Βήμα-βήμα τη θέλω την κατασκευή με φωτό.Να πάρουμε κι εμείς λίγη από την τέχνη σου. Wink
ΠαράθεσηΚοίταξε να μην την ανεβάσεις ξαφνικά τελειωμένη-βαμμένη και σε βασούλα έτοιμη.Σε 'σενα βασιζόμαστε όλοι.Βήμα-βήμα τη θέλω την κατασκευή με φωτό.Να πάρουμε κι εμείς λίγη από την τέχνη σου. WinkΕχω ξεκινήσει να στήνω διάφορα παράλληλα πρότζεκτ , οπότε θα φάει ράφι η τύπισσα για καιρό. Αν ερχόταν οταν είχα πιο κενό και χαλαρή διάθεση θα την επιανα αμεσα, τώρα .....χλωμή την βλέπω !!!!
Λοιπόν εχω να σας ανακοινώσω ότι μετα απο τα ξε ...στήρια email ως δια μαγειας σήμερα έσκασε το πακετίδι . Ημερομηνία αποστολής 7 Μαρτίου οι απατες !!!!Τώρα όσο για τα άλλα τα κόλπα , θα το παλέψω το απάλευτο !!!! Αμα πια !!!