0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Χαρητομένο είναι!
Από τις πιο εξελιγμένες ιδέες στα ελικόπτερα ο "Ινδιάνος" είναι κρίμα που δεν προχώρησε στην παραγωγή! Πολύ καλή επιλογή θέματος!
Ωραιο ειναι
Ο Ινδιάνος δεν πολέμησε ποτέ !!! - 1972 ....αλλα εξακολουθει να συναρπαζει ακομα και σημερα 2008!Πολύ ομορφο!!!!!
Όλο ευχάριστες εκπλήξεις είσαι φίλε άντε να δούμε τη άλλο μας φυλάς Υ.Γ. Για να πιάνουμε και κανένα από εκείνα τα 300 πολύ έκατσαν στα κουτιά τους
16 χρονών το έφτιαξες αυτό; Λοιπόν δεδομένων των συνθηκών είναι πολύ όμορφο Και μπράβο που το διέσωσες!
Και η πλακα ειναι οτι χθες ηταν η πρωτη φορα που επεσα πανω σ'ενα walkaround του συγκεκριμενου ΕΠ που δεν ειχα ξαναδει ποτε μεχρι τωρα!Νατο τωρα και σε πανεμορφο μοντελακι!! Μπραβο αδερφε!
Τι είναι τα Μ-1 και Μ-2???Πολύ κατασκοπικό μου φαίνεται!
Τι ειν'τούτο πάλι;;; ΠΟΥ το βρήκες αυτό βρε Δημήτρη; (Ομολογώ ότι με έπιασες αδιάβαστο αγνοούσα παντελώς την ύπαρξή του) και πραγματικά είναι κρίμα που δεν υπήρξε ποτέ επιχειρησιακό. Πολύ ωραίος πάντως ο Ινδιάνος και αν μάλιστα το έφτιαξες στην τρυφερή ηλικία των 16 ακόμα μεγαλύτερη η αξία του, φύλα τον σαν τα μάτια σου !!!
Τι ειν'τούτο πάλι;;; ΠΟΥ το βρήκες αυτό βρε Δημήτρη; (Ομολογώ ότι με έπιασες αδιάβαστο αγνοούσα παντελώς την ύπαρξή του)
Φιλε μου το ειχε η πτηση πριν αρκετα χρονια σε ενα αρθρο.Παντως πολυ καλο μοντελο και δεν το εχω ξανα δει πουθενα.