Φίλοι συμοντελιστές καλησπέρα από την Σιγκαπ... ε το Ναύπλιο ήθελα να πω!

Ξεκίνησα μια κατασκευή με ένα πολύ αγαπημένο θέμα, το F-18D Hornet, Night Attack της VMFA(AW)-225 Vikings των Αμερικανών Πεζοναυτών στην 1:48.
Το κιτ είναι της Hasegawa και χρησιμοποίησα το βελτιωτικό της Eduard για το κοκπιτ και της Aires για τα καθίσματα. Το σετ Eduard χρειάστηκε αρκετή δούλειά για να ταιριάξει με τα πλαινά τοιχώματα του κοκπιτ που έγιναν από το μηδέν.
Στα καθίσματα SJU-17 NACES προστέθηκε η υφασμάτινη επένδυση βάσει φωτογραφιών του πραγματικού από ένα υλικό που φέρνει σε ύφασμα και βρίσκεται στις καρτέλες των ρούχων στα καταστήματα.
Στον χώρο πίσω απο τον WSO (weapon systems officer) κατασκευάστηκε από το μηδέν όλος ο μηχανισμός κίνησης της καλύπτρας καθώς και η συσκευή καταγραφής, σημείο που στο κιτ είναι απογοητευτηκά άδειο.
Αποφάσισα να μην ανοίξω κάποιο πάνελ αλλά να το κάνω μάχημο και οπλισμένο. Τα φορτία μάλλον θα αποτελούνται από δυο πτερυγικές δεξαμενές, έναν HARM μία GBU-24,δυο AIM-120B και δύο AIM-9M. Τέλος στον κεντρικό πυλώνα θα τοποθετηθεί το ατρακτίδιο σκόπευσης Litening II.




Διακρίνεται η υφασμάτινη επένδυση του καθίσματος. Απομένουν οι καλωδιώσεις στα καθίσματα και με λίγες ώρες δουλειά θα τελειώσε το κοκπιτ και θα προχωρήσω στην άτρακτο.
ι



Σε λίγο η συνέχεια...