Αποστολέας Θέμα: Πούθε πέφτει η Σιγκαπούρη??? (Πούθε πέφτει το φιλότιμο)  (Αναγνώστηκε 22223 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Τριαντάφυλλος Μετσοβίτης

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
    • LM Decals
Απ: Πούθε πέφτει η Σιγκαπούρη???
« Απάντηση #150 στις: Ιανουαρίου 13, 2008, 11:22:15 μμ »
Αν και δεν κάνω συχνά post, για το συγκεκριμένο θέμα θα ήθελα να μοιραστώ τις σκέψεις μου μαζί σας. Μπορεί να φταίει το νοσηρό μου χιούμορ αλλά για κάποιο λόγο διαβάζοντας όλα τα παραπάνω θυμήθηκα ένα διαφημιστικό που είχα βρει στο παρ-μπριζ του αυτοκινήτου μου μερικά χρόνια πριν για ένα ψεύτικο ανδρικό γεννητικό όργανο. Το διαφημιστικό εξηγούσε πως το φορούσε κανείς κρυμμένο μέσα στο εσώρουχο του, και την κρίσιμη στιγμή με τη γυναίκα στο κρεβάτι, το χρησιμοποιούσε αυτό αντί για το πραγματικό του, με αποτέλεσμα η γυναίκα να μένει εκστασιασμένη από τις ερωτικές του ικανότητες!

Σε ότι αφορά την IPMS, δε νομίζω ότι είναι δυνατό ποτέ να γνωρίζει η κάθε οργανωτική επιτροπή εάν το μοντέλο που φέρνει ο καθένας ως συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι δική του δουλειά ή όχι, πέρα από τις όποιες "καρφωτές" μπορεί να υπάρχουν γιατί, κακά τα ψέματα, μια μικρή ομάδα ανθρώπων είμαστε.

Το πλέον θλιβερό στοιχείο κατά τη γνώμη μου, είναι το τι δείχνει για την προσωπικότητα αυτού του ανθρώπου η πράξη του. Τον εν λόγω άνθρωπο που διέπραξε την απάτη δεν τον γνωρίζω αλλά η πράξη του σίγουρα θίγει και προσβάλει ανεπανόρθωτα αυτόν τον ίδιο.

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #151 στις: Ιανουαρίου 13, 2008, 11:41:51 μμ »
...Μπορεί να φταίει το νοσηρό μου χιούμορ αλλά για κάποιο λόγο διαβάζοντας όλα τα παραπάνω θυμήθηκα ένα διαφημιστικό που είχα βρει στο παρ-μπριζ του αυτοκινήτου μου μερικά χρόνια πριν για ένα ψεύτικο ανδρικό γεννητικό όργανο. Το διαφημιστικό εξηγούσε πως το φορούσε κανείς κρυμμένο μέσα στο εσώρουχο του, και την κρίσιμη στιγμή με τη γυναίκα στο κρεβάτι, το χρησιμοποιούσε αυτό αντί για το πραγματικό του, με αποτέλεσμα η γυναίκα να μένει εκστασιασμένη από τις ερωτικές του ικανότητες!...

Και στις δύο περιπτώσεις πάντως η αποκάλυψη κάνει τον άλλο ρεζίλι!!! ;)

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #152 στις: Ιανουαρίου 14, 2008, 01:01:39 πμ »
δε βλεπω καποια απαντηση απο τον κυριως εμπλεκομενο....να υποθεσω λοιπον πως ευσταθουν τα γραφομενα ? :roll: (οχι πως δε το ειχα σιγουρο αλλα οταν μας στελνεις φιλε Στρατο email αγανακτησης ( :o ) περιμενα και μια δημοσια τοποθετηση....)

Αποσυνδεδεμένος kostas

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: εκεί που με πορδές βάφουν αυγά
« Απάντηση #153 στις: Ιανουαρίου 14, 2008, 04:44:07 πμ »
δε βλεπω καποια απαντηση απο τον κυριως εμπλεκομενο....να υποθεσω λοιπον πως ευσταθουν τα γραφομενα ? :roll: (οχι πως δε το ειχα σιγουρο αλλα οταν μας στελνεις φιλε Στρατο email αγανακτησης ( :o ) περιμενα και μια δημοσια τοποθετηση....)

Μήπως πρέπει κάποια στιγμή να το δημοσιεύσης για να ολοκληρωθεί ο τραγέλαφος :evil:

Αποσυνδεδεμένος jim-eta

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #154 στις: Ιανουαρίου 14, 2008, 07:09:38 πμ »
'Αν θα φέρεις μοντελάκια
πέρα από τη Σιγκαπούρη,
πρόσεξε τους μοντελάδες
μη στα φέρουνε στη μούρη.

Θα τα γούσταρα κι εγώ
τα βραβεία στις εκθέσεις,
αλλά αν θα πεις συγγνώμη
τότε εμένα να με χέσεις.

Τα μοντέλα θέλουν κόπο
ψάξιμο και φαντασία,
κι όχι ψάξιμο και buy
απ' τη μακρινή Ασία.'

Γίγαντα Γιώργο πας για νόμπελ ποιήσης.Πολύ καλό το ποιηματάκι ,αλλά έπρεπε να το αφιερώσεις κατευθείαν στο μέγιστο μοντελισταρά του βραβείου. :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος jim-eta

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #155 στις: Ιανουαρίου 14, 2008, 07:12:58 πμ »
Μίλησα πριν από λίγο με Σιγκαπούρη και με ενημέρωσαν ότι στα μέλη του modelclub παρέχουν έκπτωση 30% για κάθε παραγγελία ανεξαρτήτου ποσού :!:
 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ωραία στον Αρκάδιο για ομαδική.Ακούς αρκάδιε;

Αποσυνδεδεμένος LAMPAKIAS

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
  • Μ113 IDF Fitter
« Απάντηση #156 στις: Ιανουαρίου 14, 2008, 08:13:37 πμ »
για δειτε καλλυτερα την φοτο απο την εκθεση με το τ55

τα καλ μοντελα ειναι πισω του ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
Σύλλογος Μοντελιστών Καβάλας
IPMS 1200

[im

Αποσυνδεδεμένος Περικλής

• Περικλής Σαλεσιώτης
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο - Newcastle
  • Καλημέρα σας απο Newcastle!!!!!!!!!
    • My Home Page
« Απάντηση #157 στις: Ιανουαρίου 14, 2008, 08:30:02 πμ »
Τι εγραφε στο email?
Μπορουμε να το διαβασουμε?
Να δουμε γιατι ειχε αγανακτηση!!!!!!
Περικλης Σαλεσιωτης
http://periklissalessiotismodels.webs.com/

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #158 στις: Ιανουαρίου 14, 2008, 09:21:50 πμ »
Παιδιά μήπως δεν πρόκειται για κάτι μεμπτό,αλλά απλώς για την αγορά..ενός υπερβελτιωτικού σετ,κι εσύ βάζεις μόνο το ταμπελάκι με το όνομά σου ????  :mrgreen: :mrgreen:
Πρόκειται για μια νέα ερμηνεία του Out Of Box :!: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Βαγγέλης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Χαλάνδρι
« Απάντηση #159 στις: Ιανουαρίου 14, 2008, 09:47:49 πμ »
Μόλις τώρα άνοιξα τον κομπιούτορα και έμεινα με το στόμα ανοιχτό !!!!.

Επειδή παρακολουθώ (χωρίς να συμμετέχω) τις εκθέσεις της IPMS απ'την αρχή τους , ήμουν βέβαιος οτι έχουν γίνει τέτοια στο παρελθόν, αλλά από την Σιγκαπούρη δεν το περίμενα.

Ο εν λόγω κύριος εκτός από  απατεώνας είναι και σπάταλος !!

Αφού τον ενδιαφέρουν τα βραβεία και η μόστρα, θα μπορούσε να πάει σε ένα μαγαζί (ξέρω ένα καλό στην Μάρνη) και να φτιάξει  με το 1/10 του κόστους ότι βραβείο και μετάλλιο ήθελε ακόμα και το κύπελο του Champions league !!!!

Και τώρα η μεγάλη αποκάλυψη : Η εν λόγω εταιρεία εδρεύουσα στην Σιγκαπούρη είναι ουσιαστικά μια μονοπρόσωπη Off shore εταιρεία δικής μου ιδιοκτησίας . Ο μοντελισταράς που κρύβεται πίσω από αυτές τις υπέροχες ιδιοκτησίες δεν είναι άλλος από ΕΜΕΝΑ  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Για συντόμευση των διαδικασιών παρακαλώ τα βραβεία να μην αποσταλλούν στην IPMS, αλλά σε εμένα. Αν θέλει ας μου στείλει και τα μοντέλα , να παίζουν τα δίδυμα.........
Βαγγέλης

Αποσυνδεδεμένος stratos

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΑ...
  • modelclub.gr
« Απάντηση #160 στις: Ιανουαρίου 14, 2008, 10:27:21 πμ »
Καλημέρα σε όλους.Μόλις τελεώσα την ανάγνωση του post και έχω μείνει άφωνος... :shock: :shock:
Τί να πείς....Κρίμα σε μας που θαυμάσαμε τα έργα του Στράτου..
Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω το που μπορεί να φθάσει κάποιος για την αναγνώριση-ματαιοδοξία-αυτοικανοποίηση :?
Χάθηκε όλη η μαγεία...
ΥΓ1---Μπορούν οι διαχειριστες να μας κοινοποιήσουν το mail ''αγανάκτησης" :?: :?:
ΥΓ2---Μπράβο στον τσάκαλο Τσίτσο  ::eusa_clap::
ΥΓ3---Ελπίζω να μη γινει της μόδας και μετα απο κάθε έκθεση να εχουμε τέτοιες αποκαλύψεις  :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Βαγγέλης

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #161 στις: Ιανουαρίου 14, 2008, 10:43:39 πμ »

Κάπου πήρε το αυτί μου και για ..........ρόζ DVD όπου συμπαθής μοντελιστής πέφτει θύμα Ασιατών εκβιαστών , όταν συλλαμβάνεται να ασχημονεί σε άρμα Β' ΠΠ  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Βαγγέλης

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Over the hills and far away...
« Απάντηση #162 στις: Ιανουαρίου 14, 2008, 10:50:58 πμ »
Παίδες το κακό δέν είναι ούτε που κάποιος αγόρασε ένα καταπληκτικό μοντέλο, ούτε που έδωσε πολλά χρήματα, ούτε που και εμείς το θαυμάσαμε...
Το κακό είναι που ο κύριος όχι μόνο το παρουσίασε για δικό του, αλλά διεκδίκησε και πήρε βραβείο για την κατασκευή (που φυσικά δέν έκανε), κορόιδεψε όλους εμάς αναλύοντας σύν τοις άλλοις τεχνικές κατασκευής που δέν γνωρίζει και το χειρότερο (άσχετο με τον μοντελισμό) ο κύριος του αυτού ήθους είναι επιφορτισμένος απο την πολιτεία να εκπαιδεύσει παιδιά... :x

Αποσυνδεδεμένος Βαγγέλης

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #163 στις: Ιανουαρίου 14, 2008, 11:16:42 πμ »

Το καλό πάντως με αυτό το τόπικ είναι οτι επανεμφανίστηκε η ............Mafiosa :D :D :D :D :D
Βαγγέλης

Αποσυνδεδεμένος Stratos Mavroudis

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #164 στις: Ιανουαρίου 14, 2008, 12:13:10 μμ »
Κλημέρα

Αν είχε ενημερώσει ο φίλτατος διαχειριστής και συντονιστής τα μέλη του κλαμπ για το e-mail που δέχτηκε σήμερα από τον ίδιο τον Bernard Cher,ιδιοκτήτη του MWORKSHOP της Σιγκαπούρης και προσωπικό μου φίλο για πάνω από 7 χρόνια,(έμενα στην Σιγκαππουρη για πάνω από 2 χρόνια) θα καταλάβαινες ΠΟΙΟΣ κατασκεύασε τα μοντέλα(2 T55, 1 Πάνθηρα, και 1 Hummel) και ποιος τα διέθεσε προς πώληση στο συγκεκριμένο web site . Δυστυχώς όμως ο ερίτιμος συντονιστής μιλάει για ΑΙΔΩ, που θα μπορούσε να αποτελέσει και λόγο άσκησης ποινικής δίωξης για συκοφαντία, χωρίς αν έχει δημοσιοποιήσει την απάντηση του Bernard στα μέλη για να κρίνουν μόνα τους. Έγω τουλάχιστον έχω το θάρρος να εμφανίζομαι με το όνομά μου και όχι με ''υποκοριστικά'' ονόματα. Αναφορικά στο site του Tim Sloan με τον Πάνθηρα και τον Τίγρη, πραγματικά αγόρασα τα μοντέλα και έλαβα προσωπική άδεια να τα παρουσιάσω σε όποιο site επιθυμώ. Σχετικά με τις λάθος πληροφορίες που δίνω σε φίλους μοντελιστές, χάνεις το δάσος προς χάριν του δέντρου. Το δάσος είναι ο ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΣ και το δέντρο οι ατέρμονες συζητήσεις για τεχνικές, υλικά, χρώματα και άλλα. Και κάτι άλλο όχι όμως τελευταίο, φίλε. Θα το ξέρεις φαντάζομαι ότι στα διιά φορα μοντελιστικά sites υπάρχουν και αρθρογραφούν επαγγελματίες του χώρου και καλώς πράττουν, μήπως συμβάινει και στο modelclub το ίδιο;
Στράτος Μαυρουδής

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #165 στις: Ιανουαρίου 14, 2008, 12:25:44 μμ »
Φίλε Στράτο επειδή η όλη ιστορία με έχει λυπήσει αφάνταστα θα ήθελα να κάνω τον συνήγορο του διαβόλου υπόβάλλοντας κάποια ερωτηματάκια.

Αν όπως λες (και δεν έχω κανένα λόγο να το αμφισβητήσω) εσύ είσαι ο κατασκευαστής όλων αυτών των μοντέλων (αλλά και πολλών άλλων ) γιατί εμφανίζεσαι στο ebay store του εν λόγω κυρίου από την Σιγκαπούρη, ως ο αγοραστής τους με το ψευδώνυμο Stratis2007 ; Για τα υπόλοιπα από το Panzer creations ισχύει κι εκεί το ίδιο;
Επίσης ακόμα κι αν δεν ισχύει αυτό γιατί να μας έχεις πει εν μέρει ψέμματα, ντρεπόσουν να πεις ότι είσαι επαγγελματίας μοντελιστής μήπως;

Χωρίς να θέλει να θίξει κανείς κανέναν πιστεύω να έχουμε μια πολιτισμένη συζήτηση και να λυθεί οποιαδήποτε παρεξήγηση, αν υπάρχει.

• MC crew
  • Scale 1/32
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #166 στις: Ιανουαρίου 14, 2008, 12:32:24 μμ »
Μιας και το θυμίθηκα! Μην επιχειρήσει κανείς σας να κάνει zimmerit με χτένα για σκύλους!!!!

Αποσυνδεδεμένος Greg Filos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: THESSALONIKI
« Απάντηση #167 στις: Ιανουαρίου 14, 2008, 12:33:03 μμ »
Στράτο,

Εγώ (προσωπικά) εχω ακόμη την διάθεση να σε ακούσω.. Ειτε ειναι ενα απλό συγνώμη παιδιά εκανα λάθος, είτε να στηρίξεις την αποψη σου...

Στο ebay ομως και συγκεκριμένα στις συναλλαγες σου με το ενλογω στουντιο (και οχι μονο) εχεις αγοράσει ΟΛΑ τα μοντέλα με τον ονομα stratis 2007.

Στα comments των πωλητών επίσης γράφουν οτι είσαι ενας φανταστικός αγοραστής με αμεση πληρωμή... "Excelent buyer as always" ..

Ολα λοιπόν τα στοιχεία συνηγορούν εις βάρος της άποψης σου περί μη αγοράς και παρουσίασης μοντέλων που δεν είναι δικά σου.

Αποσυνδεδεμένος jim-eta

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #168 στις: Ιανουαρίου 14, 2008, 12:33:33 μμ »
Πάντως ρε παιδιά έκανε που έκανε την μπινιά του δεν του έκοβε καθόλου το μυαλουδάκι του να πειράξει στο φωτοσόπ τις φωτό να δείξει ότι είναι δικιά του φωτογράφησει;άφησε τις ίδιες του στούντιο μιλάμε για πολύ βλακεία.

Αποσυνδεδεμένος Aλέξης Κοντηβέης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μυτιλήνη-Πάτρα
  • Jolly time!!!
« Απάντηση #169 στις: Ιανουαρίου 14, 2008, 12:34:45 μμ »
Το θεμα θιγεται με τον κυριο Μαυρουδη αυτη τη στιγμη στο....

http://www.modelclub.gr/forums/index.php?topic=5354.0

Είναι μεσα και απαντά στις ερωτησεις.
Μαυρομοντελούρος..."Εδώ τα καλά τελευταία Βιολογικά μοντέλα!!!"

• MC crew
  • Scale 1/32
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #170 στις: Ιανουαρίου 14, 2008, 12:37:08 μμ »
Την παρατήρηση ότι το Τ55 ήρθε just in time στα σχόλιά σου στο e-bay πως την εξηγείς???
Πήγες μέχρι την Σιγκαπούρη, το έφτιαξες και το έστειλες στον εαυτό σου για να λάβεις μέρος στην έκθεση?

• MC crew
  • Scale 1/32
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #171 στις: Ιανουαρίου 14, 2008, 12:39:39 μμ »
Επίσης πως εξηγείς ότι το Hummel βρίσκεται ποσταρισμένο στο Missing Lynx από άλλο κατασκευαστή?

• MC crew
  • Scale 1/32
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #172 στις: Ιανουαρίου 14, 2008, 12:40:47 μμ »
Και κάτι τελευταίο. Οι εξατμίσεις στο ΚΤ είναι λάθος. Τα ΚΤ όλα, είχαν τελειώς διαφορετικές εξατμίσεις...

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #173 στις: Ιανουαρίου 14, 2008, 12:41:40 μμ »
Αγαπητέ,αν αναφέρεσαι στον Μέλπα,να σε ενημερώσω ότι τα πρωινά εργάζεται και πιθανότατα να μην έχει δει ακόμη το email που αναφέρεσαι...
Μιλάμε για μια κατάσταση 2 ημερών,την στιγμή που αναφέρεσαι για σημερινό email!
Όσον αφορά το ποιος κατασκεύασε τα μοντέλα,αν δεν είσαι ο ίδιος ο κατασκευαστής,μάλλον δεν χρειάζεται να κάνουμε καθόλου αυτή την κουβέντα.
Το να σου πουλήσει κάποιος ένα μοντέλο,και να σου δώσει άδεια να το παρουσιάσεις οπουδήποτε,δεν σημαίνει ότι θα μπορείς να το παρουσιάζεις ως δικό σου!
Και βέβαια όχι να παρουσιαστεί σε κάποιο διαγωνισμό!
Σχετικά με τις απαντήσεις που έδινες όσον αφορά, ερωτήσεις σχετικά με τις "κατασκευές σου", πιστεύω ότι είναι τουλάχιστον ανήθικο να μιλάς,δίνοντας στον συνομιλητή σου να καταλάβει ότι είναι δικές σου κατασκευές και τεχνικές!
Τέλος,όσον αφορά το τι γίνεται στο modelclub,ειλικρινά δεν καταλαβαίνω!
Τι εννοείς με το... υπάρχουν και αρθρογραφούν επαγγελματίες του χώρου και καλώς πράττουν, μήπως συμβάινει και στο modelclub το ίδιο;
Αποκλειστική ευθύνη του τι κάνουν και πράττουν, έχουν οι διαχειριστές και οι συντονιστές,και αυτοί και μόνο αποφασίζουν τι θα περιέχει η σελίδα!

Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #174 στις: Ιανουαρίου 14, 2008, 12:49:13 μμ »
[modbreak]Η συζήτηση μεταφέρθηκε στην σχετική ενότητα.
Παρακαλώ για μια ήρεμη και κόσμια συζήτηση. [/modbreak]
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Tags: